Batausul a scapat basma curata! Alexandra Stan nu mai are dreptul sa depuna plangere impotriva lui Marcel Prodan. Chiar daca si-a transformat iubita in sac de box, Marcel Prodan (33 de ani) nu mai poate fi cercetat pentru bataia crunta pe care i-a administrat-o cantaretei Alexandra Stan (24 de ani). Cum cele 60 de zile in care artista ar fi putut sa-l reclame pe bataus pentru tratamentul inuman la care a supus-o s-au scurs, impresarul a scapat basma curata, iar posibilele acuzatii de vatamare corporala sunt acum doar povesti. A ajuns la spital mai mult moarta decat vie - cu trupul acoperit de vanatai - si a fost nevoita sa mearga la psiholog pentru a putea reveni la o viata normala. Nimic insa din drama traita in ultimele doua luni nu a convins-o pe Alexandra Stan sa-l dea pe mana politiei pe Marcel Prodan pentru ca a calcat-o in picioare, scrie Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Marturie-soc sau naivitate totala? Pe fata lui Velea exista un semn care il plaseaza direct in tagma consumatorilor de droguri. Zvonuri ca in lumea lui Alex Velea substantele interzise ar avea locul lor au tot existat. Nu de putine ori, starea lui bizara de spirit din timpul interviurilor a fost pusa de fanii indignati pe seama consumului. O legatura, in mod evident, exista! De cand s-a lansat in showbiz, Velea a incercat sa-si consolideze imaginea de dur si, in cea mai mare parte, a reusit! Tatuaje, frizuri ciudate, tinute scandaloase si accesorii opulente, toate au contribuit la asta, scrie Cancan.

60 de lei a costat-o pe Bijou sa fie "Cantareata fara chilotei". Dupa mai bine de cinci luni in care toata lumea a intrebat-o daca avea sau nu chilotei pe sub tinuta de scena cu care s-a lansat, Bijou a elucidat in sfarsit misterul. Artista a dezvaluit in exclusivitate pentru Click! ca nu a cantat la Extragerea Loto de la TVR fara lenjerie intima, ci a folosit un "C-strings", un model de bikini care in fata are forma unei pene, iar la spate nu este decat o bretea. Inedita piesa de lenjerie intima a fost cumparata dintr-un sex-shop. Cu toate acestea, solista nu are nici o problema ca a fost supranumita "Cantareata fara chilotei", scrie Click.

Fiul Marinei Almasan batut mar in Turcia! A tras cu ochiul la o partida de sex salbatic. E de neconceput sa te intorci din vacantele de peste hotare fara amintiri, insa peripetiile prin care a trecut vara asta Victoras (16 ani), fiul Marinei Almasan (50 de ani), sunt taman bune de povestit nepotilor, dar si de notat la rubrica "Asa, nu!". Aflat in cocheta statiune Kemer, din Turcia, adolescentul a luat-o pe coaja, la propriu, dupa ce a "deranjat" partida de amor a unor turisti infierbantati. Victoras si prietenul lui, Dragos, cel care i-a fost alaturi la penibila faza, riscau sa ajunga dupa gratii, din cauza curiozitatii pur adolescentine, scrie Libertatea.

Connect-R a dat-o definitiv in dragostea lui pe Misha... in vazul tuturor! Uite cum o alinta pe blonda! Vara trecuta n-a pus geana pe geana pana nu s-a transformat in cantaretul numarul unu! Vara asta, Connect-R poate sa doarma linistit. Le are pe toate: faima, bani si, mai nou, o sotie de care pare indragostit lulea. Artistul s-ar fi casatorit in graba acum cateva saptamani cu o noua artista pe val. O stim deja cu totii: e cea care tipa cat o tin plamanii "Tenerifeee". Misha, dupa numele de scena, are numai 22 de ani si e din Galati. Connect-R o numeste deja cu mandrie... "doamna mea", scrie Cancan.

Uite ce s-a apucat sa faca Ion Cristoiu, la 65 de ani! Jurnalistul si scriitorul Ion Cristoiu nu are liniste, tot timpul invata ceva. Mai are cateva luni si implineste 65 de ani si a fost surprins incercand ceva nou, neasteptat. Acum 20 de ani, Ion Cristoiu si-a schimbat radical viata. Rautaciosii ii spuneau "Ardei umplut" pentru ca avea 105 kg. Peste noapte a decis sa slabeasca, iar rezultatele au fost uluitoare. A mancat fructe si iaurt, a alergat in fiecare zi si a dat jos 30 de kg. Jurnalistii pe care el i-a scolit la "Evenimentul zilei", in anii 90, l-au surprins acum intr-o noua ipostaza inedita, scrie Click.

Lady Gaga a mers in fundul gol la restaurant! Lady Gaga (27 de ani) pare ca a revenit la stilul excentric care a consacrat-o si continua sa socheze prin aparitiile sale. Ea a fost surprinsa de paparazzi, zilele trecute, in West Hollywood, in timp ce mergea alaturi de iubitul ei, la restaurantul Chateau Marmont, intr-o tinuta care nu-i acoperea mare parte din trup. Cantareata americana si-a uimit toti fanii si i-a oripilat pe trecatorii care se aflau duminica seara in West Hollywood, Los Angeles, prin aparitia ei soc, scrie Libertatea.