Una dintre cele mai cuminti artiste din Romania s-a facut fata rea! S-a pozat topless si a incarcat imaginea pe net! Pana acum a fost o cantareata "cuminte" si nimeni nu se astepta sa o vada intr-o asemenea ipostaza. Este vorba despre Vika Jigulina, care a impresionat pe toata lumea cu ipostaza in care s-a pozat. In aceasta dimineata, Vika Jigulina, cantareata care a devenit cunoscuta dupa ce a cantatat alaturi de Edward Maya, cu care a avut si o relatie, si-a impresionat prietenii de pe o retea de socializare. Arista a publicat o fotografie in care apare aproape dezbracata, in timp ce poarta doar o pereche de bikini. Imaginea a avut un real succes in mediul virtual, unde fanii solistei nu s-au asteptat sa o vada intr-o asemenea ipostaza. "Vika, ma omori", a comentat un tanar, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Interzis cardiacilor! Sexy si rele la piscina, au pus barbatii pe jar. Ce noroc pe capul barbatilor care au fost ieri la piscina Aqua Garden, din cartierul bucurestean Militari! Alina Costache, frumoasa de la Pagina 3, nu s-a cenzurat deloc si a oferit o priveliste de neuitat cu tatuajele ei fierbinti. Caldura mare? Stati putin sa aruncati un ochi peste fotografiile cu Alina la piscina! Garantat veti simti cum creste temperatura cu cel putin doua grade. Si asta pentru ca simpatica Alina a facut plaja topless impreuna cu prietena ei, Corina. Formele voluptoase, zambetele largi si gesturile rafinate i-au facut pe multi sa regrete fie ca au venit cu prietena la piscina, fie ca nu le-a dat Dumnezeu mai mult curaj sa intre in vorba cu ele. Dupa o balaceala binemeritata pe temperaturi de peste 42 de grade la soare, Alina s-a racorit cu un cocktail cu portocale, anuntaClick.

Corina Caragea sexy, in costum de baie, la mare, in 2003! Vezi cum arata vedeta TV cand batea la portile afirmarii. Corina Caragea si-a dorit dintotdeauna o cariera in media, asa ca o aparitie in videoclipul fostei trupe Bliss nu putea fi ratata de focoasa bruneta, fapt pentru care aceasta a dat curs ocaziei de a fi protagonista productiei filmate in 2003. Filmat la malul marii, videoclipul a avut o singura prezenta feminina in centru. Ce-i drept, una singura, dar calitativa. Cu trasaturile ai exotice, Corina si-a facut simtita prezenta si a "incarcat" cu romantism scenele in care se canta despre dragoste. In costum de baie si printre valuri, vedeta Pro TV anunta inca de pe atunci ca steaua sa avea sa rasara pe firmamentul showbizului romanesc, lucru care s-a si intamplat de altfel, Corina fiind de ani buni una dintre cele mai indragite prezentatoare de stiri sportive din Romania, informeazaLibertatea.

Ulima barfa de la Bollywood: Salman Kahn a rupt-o cu Iulia Vantur. Afla cine sunt vinovati pentru destramarea relatiei. Ultima barfa de la Bollywood spune ca stansa relatie dintre celebrul actor indian Salman Kahn si Iulia Vantur s-a rupt. Iar vinovati ar fi tocmai parintii actorului."Pana nu demult, cei doi creau valva dupa ce au fost surprinsi de mai multe ori impreuna", scrie intoday.in. Fotografiile cu Iulia si Salman au fost "scapate" in presa din India. In una dintre acestia cei doi au fost surprinsi in timpul unui picnic. In alta, Iulia si Salman au fost fotografiati in timpul unei cine intime cu mai multi dintre membrii familiei si prietenii lui Salman Khan. Iulia si Salman au inceput sa iasa impreuna imediat dupa ce actorul a pus punct relatiei cu Katrina Kaif, scrieCancan.

Uimitor! Andreea Marin ia lectii de viata de la Mihaela Radulescu. Razboiul dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu pare sa fi ajuns la final. Cea care face primul pas spre o impacare tacita este nimeni alta decat "Zana", care da semne ca s-ar numara printre fanii Mihaelei Radulescu. Se pare ca Andreea Marin urmeaza sfaturile Mihaelei Radulescu pentru o viata mai sanatoasa si mai fericita. La numai o zi dupa ce Mihaela a declarat ca ar fi fericita daca ar reusi sa-si convinga fanii sa renunte la prima tigara de dimineata si sa-si inceapa" ziua cu un mic dejun sanatos si putin sport, Andreea Marin a lasat de inteles, pe pagina sa de Facebook, ca foloseste exact aceeasi reteta de fericire. Sa fie oare o simpla coincidenta sau "zana" o urmareste virtual pe rivala ei de-o viata? Integral inClick.

Gheorghe Gheorghiu isi ia nevasta cu 25 de ani mai tanara! Solistul Gigi Gheorghiu (59 de ani) a reflectat bine la refrenul care l-a facut celebru, "Unde dragoste nu e, nimic nu e", astfel ca ieri si-a facut curaj si i-a cerut mana iubitei sale, Iulia (34 de ani), care, pusa in fata faptului implinit, a acceptat pe loc sa-i devina nevasta. Romanticul gest a fost stropit cu lacrimi din partea viitoarei mirese, dar si indelung aplaudat si apreciat de prietenii acestora stransi sa sarbatoreasca evenimentul intr-un restaurant. Gigi si Iulia se iubesc, in mare discretie, de mai bine de trei ani, timp suficient sa-si dea seama ca au toate sansele sa prinda pensia impreuna, informeazaLibertatea.