Andreea Balan a refuzat sa se dezbrace in Playboy, dar apare aproape goala in noul videoclip. Osciland mereu intre genul "Nici dezbracat de tot, ca nu da bine la imagine" si genul "Sexy ca sa vindem", Andreea Balan a inclinat balanta spre partea a doua, special pentru noul ei videoclip. Cum simtea nevoia unui nou videoclip, pentru ca nu mai aparuse pe piata de ceva vreme, Andreea Balan a filmat recent pentru o piesa in limba engleza, "Things U do 2 me". Anthony, fostul concurent de la "Vocea Romaniei", care acum e in mare voga ca regizor de videoclipuri, i-a ales blondei un... copac in care sa isi cante melodia, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nu se dezminte! Mihaela Radulescu, intr-o tinuta total nonconformista. Mihaela Radulescu este o aparitie chiar si cand iese pana la piata, ca orice diva adevarata. Nu e de mirare atunci ca vedeta a hotarat sa iasa azi intr-o pereche de pantalonasi scurti, care i-au pus in valoare picioarele bronzate si un tricou cu umarul dezgolit pe care scria "Where's my fucking yacht?" (n.r. "Unde imi e nenorocitul de yacht?"). Evident, Mihaela nu s-a putut abtine si a postat fotografia cu tinuta ei pe Facebook, iar in dreptul ei a scris "Budigai style, no papuci, just nature:)) Si, in loc de yacht, prefer un velier, oricand ! Am facut cursurile de sailing, trebuie sa mai gasesc doar barca...si un capitan, anuntaClick.

Iulia s-a sucit la cinci luni de la divort: "Albu s-a schimbat. Il iau din nou de barbat". Iulia (31 de ani) si Mihai Albu (51 de ani) au divortat in martie, dar au ajuns la concluzia ca sunt facuti unul pentru celalalt! Escapada la mare si cele doua iesiri la munte, alaturi de Mikaela, fetita lor, le-au reaprins focul pasiunii, asa ca ei au ganduri serioase: vor sa se casatoreasca din nou! In exclusivitate pentru Libertatea, Iulia Albu a declarat: "Da, e adevarat! Eu si Mihai vrem sa oficializam din nou relatia noastra. Nu stim cand vom face acest pas, dar il vom face curand. Mihai s-a schimbat, nu am ce sa-i mai reprosez. Suntem foarte fericiti, asa ca vom redeveni sot si sotie", ne-a povestit Iulia, informeazaLibertatea.

Cea mai vanata poza de pe internet! Ruby, descheiata la pantaloni, calare pe WC fotografiata de Antonia! Ce a fost in capul lor? Ruby si Antonia sunt prieten la catarama! Asta o dovedeste si ultima ipostaza in care au aparut cele doua artiste, pe internet. Antonia si Ruby sunt cele mai in voga artiste din Romania si profita la maxim de acest statut. Chiar si atunci cand nu sustin concerte impreuna, cele doua artiste sunt foarte apropiate si petrec foarte mult timp una langa cealalta, chiar si atunci cand merg la toaleta. Intr-o fotografie recenta, cele doua cantarete apar intr-o ipostaza greu de imaginat: s-au pozat intr-o toaleta. In timp ce Ruby foloseste toaleta, Antonia i-a facut o "farsa" si s-a pozat cu prietena ei in timp ce sta pe "tron", scrieCancan.

Oana Lis: "Viorel prefera sa moara fericit decat sa nu mai faca sex". In ultima vreme, Viorel Lis are probleme de sanatate care l-au facut sa bata pe la usile spitalelor. Fostul primar al Capitalei a suferit, in decurs de doua luni, trei accidente vasculare. Lis se afla sub tratament si, desi este dispus sa respecte intocmai recomandarile medicilor, exista un lucru la care nu poate renunta nici in ruptul capului: sexul. Stresul, diabetul de care sufera, dar si varsta si-au spus cuvantul in cazul lui Viorel Lis (70 de ani). Acesta i-a dat mari emotii sotiei sale, Oana (34 de ani), avand trei accidente cerebrale in ultimele doua luni. "Problemele au aparut pe fond de stres, vorba aia, a muncit o viata, timp de 45 de ani. Viorel are si diabet, dar nici cu tensiunea nu sta deloc bine. Sunt momente in care se simte mai rau, are dureri de cap, mai ales atunci cand e cald, si momente in care este mai bine. Acum, urmeaza un tratament. A schimbat tratamentele de mai multe ori", ne-a spus Oana. S-a intamplat ca atunci cand Viorel Lis a facut accidentele cerebrale, sa fie acasa si sotia lui, blonda fiind cea care a chemat Ambulanta, anuntaClick.

Cu sanii la buric si un zambet alintat, Roxana Nemes ofera imaginea serii. Roxana Nemes este considerata drept una dintre cele mai apetisante aparitii din showbiz. Insa nu de fiecare data blonda face impresie buna din punct de vedere vestimentar. Astazi, Roxana a demonstrat cat adevar este in celebra vorba "haina il face pe om" pentru ca alegerea ei vestimentara i-a facut o mare defavoare. Imbracata cu o rochie stretch, al carei decolteu generos ar fi trebuit sa o puna in favoare, vedeta a aratat doar niste sani turtiti si coborati de bustiera prea stransa. De altfel, in imagine, se vede cum aceasta trage de rochia care pare sa ii creeze o stare de disconfort, tradata si de zambetul un pic incurcat al acesteia, informeazaLibertatea.