Luna de proba s-a terminat. Sotia il implora sa mai dea o sansa, Alex Velea e hotarat sa divorteze pentru Antonia! In timp ce Ana se roaga de Alex sa se intoarca la ea, artistul isi traieste linistit povestea de dragoste cu Antonia. Luna pe care cei doi soti si-o acordasera ca timp de gandire a expirat, iar Velea este hotarat sa divorteze, potrivit Cancan.

Caru'cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce meserie va practica Becali dupa gratii ca sa-i fie redusa pedeapsa si ce salariu va primi. Dupa trei luni de stat in inchisoare, Gigi Becali (55 de ani) s-a decis sa munceasca. In acest sens, patronul clubului Steaua i-a cerut, de curand, sefului Penitenciarului Jilava sa fie lasat sa lucreze alaturi de alti colegi de suferinta. "Va coase bocanci si pantofi!", a dezvaluit Miron Cozma (58 de ani), fost detinut la Jilava, pentru Libertatea.

A intrecut masura pe litoral! Irinel era sa intre in balamuc. Cunoscut pentru ca nu rateaza nicio ocazie de a petrece, Irinel Columbeanu a fost din nou surprins intr-un club de pe litoral, sambata seara. Cum ne-a obisnuit, omul de afaceri a plecat din club de dimineata, in jurul orei cinci, dupa o seara in care a baut si s-a distrat alaturi de Radu Mazare. Desi a fost cuminte si nu a mai incercat sa agate nicio domnisoara, fostul sot al Monicai Columbeanu era sa intre in bucluc. Cu toate ca bause cam mult, el a vrut sa se urce la volanul masinii, scrie Click.

Victor Slav a probat costumul de ginerica in fata Biancai. Se apropie cununia! Bianca Dragusanu si Victor Slav se apropie cu pasi repezi de ziua in care vor merge la Casa de Casatorii. Ei si-au ales nasii, Nicoleta Luciu si sotul ei, afaceristul Zsolt Csergo, au stabilit data, dar o tin secreta si nu o dezvaluie nimanui iar, recent, au inceput sa isi alcatuiasca tinutele pe care le vor imbraca in ziua cea mare, potrivit Wowbiz.ro.

Faza asta a pus capat relatiei. Madalina Pamfile a fost parasita de iubit dintr-un motiv incredibil. Daca pana acum Madalina Pamfile era cea care ii dadea papucii lui Claudiu Belu, iata ca de data aceasta s-a intors roata. Zilele trecute, frumoasa bruneta a fost parasita de fotbalistul Concordiei Chiajna dintr-un motiv care, inainte, parea imposibil printre apropiatii cuplului: a facut o criza de gelozie! Iubirea dintre manechin si fotbalist este foarte mare, dar la fel si gelozia, iar asta a dus inca o data la separare, scrie Cancan.

Andreea Balan, nunta secreta a anului? Prietenii au fost avertizati sa nu sufle o vorba despre cununia cu Keo. Nici parintii nu au voie sa vorbeasca despre asta. Andreea Balan traieste o frumoasa poveste de dragoste, de mai bine de sapte ani, cu Keo. Dupa o relatie de atatia ani, solista era obisnuita ca mereu sa i se adreseze intrebarea "cand te mariti?", la care ea raspundea ca nu se grabeste sa faca acest pas. Ei bine, reporterii Wowbiz.ro au aflat ca acest pas pe care Andreea il va face este destul de aproape.