Prima imagine cu fiica lui Kim Kardashian! Fanii au reactionat intr-un mod grotesc: "Ce copil urat. Seamana cu tatal ei". Kim Kardashian a facut publica prima fotografie cu fiica ei, North West, insa admiratorii sai au reactionat intr-un mod urat. Acestia au spus ca micuta nu are o infatisare placuta si ca seamana cu tatal ei, Kanye West. Desi, probabil, se astepta ca fanii de pe internet sa o felicite pentru frumusetea fiicei sale, North, acestia, din contra, au jignit-o pe micuta, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

A dansat de fericire ca va deveni mamica. O prezentatoare tv este insarcinata in 4 luni. Diana Enache, prezentatoarea stirilor ProTv de la ora 13.00, se pregateste sa-l cunoasca pe cel mai nou membru al familiei ei. Stirista este insarcinata in patru luni si va aduce pe lume un baietel la inceputul anului viitor. Pana atunci, insa, va continua sa apara pe sticla alaturi de colega ei, Alexandra Stoian, cea cu care "imparte" jurnalul de la amiaza. Diana Enache si iubitul ei, Adrian Horobet, nu-si mai incap in piele de fericire. De cand a aflat ca este insarcinata, viata stiristei parca a capatat o alta turnura, noteaza Click.

Ce teapa i-a tras Mircea Radu unui cersetor! Mircea Radu (45 de ani), stiristul postului TVR 1, vestit pentru glumele sale piperate, s-a tinut de sotii si zilele trecute, cand, pe Calea Grivitei din Capitala, un cersetor l-a recunoscut si i-a cerut ceva maruntis. Sperand ca Dumnezeu i-a pus mana pe cap scotandu-i in cale o ditamai vedeta TV, tanarul s-a apropiat sfios de Mircea si de sotia acestuia, Raluca, si, dupa reteta standard, s-a pus pe milogeala: "Da, domnu' Mircea, si mie un ban!". Ce-i drept, Mircea Radu a dus mana la buzunar, spre bucuria de moment a baiatului, insa n-a scos portofelul, ci cheile masinii, cu care si-a deschis luxosul automobil. Apoi, s-a urcat la volan si dus a fost, lasandu-l pe copilul strazii cu buza umflata, conform Libertatea.

Sora Veronicai Bulai dezvaluie destinul dramatic al familiei lor! "Eram asa de saraci ca nu aveam dupa ce bea apa". Maria, sora Veronicai Bulai, este extrem de afectata de pierderea suferita si de faptul ca din cinci frati, au mai ramas doi: ea si un frate care locuieste la Brasov. Maria Bulai are 57 de ani si locuieste impreuna cu sotul ei intr-o casa darapanata de la marginea satului Fundu Racaciuni, unde nu exista nici macar semnal la telefon. Din acest motiv, dar si pentru ca este plecata de dimineata pana noaptea tarziu cu vitele pe camp, ea a fost printre ultimii oameni din sat care au aflat despre moartea surorii ei, scrie Cancan.

Cameron Diaz si-a luat un nou iubit. Cine este norocosul? Actrita Cameron Diaz (40 de ani) se iubeste cu foc cu cel care i-a fost coleg de platou in 2011, Jason Segel (33 de ani). Cei doi actori sunt prieteni de mult timp, de cand au jucat impreuna in comedia "Bad Teacher", in 2011. Gurile rele spun ca prietenia dintre ei a trecut la un alt nivel, dupa ce au fost vazuti marti luand cina impreuna si facand cumparaturile tot impreuna. Potrivit revistei americane "Life & Style", Cameron si-a dat intalnire cu Jason la un restaurant din East Hamptons, New York, anunta Click.

Monica Gabor a ajuns in Romania! Vedeta e distrusa de durere! Monica Gabor este ultima dintre cele trei surori care va plange la capataiul mamei. Vedeta a ajuns cu greu in Romania, deoarece locuieste in Los Angeles. Ea a aterizat dupa miezul noptii la Bucuresti si a plecat direct spre Bacau. Ramona Gabor a ajuns vineri dimineata in tara si a mers la Bacau, unde sora ei mai mare, Alina, facea pregatirile pentru inmormantarea Veronicai Bulai. Mezina familiei Gabor a asteptat sicriul cu cadavrul mamei sale in rugaciune, la biserica catolica unde a ofst depus sicriul care a ajuns seara tarziu, de la Targu Jiu, scrie Libertatea.