Familia Monicai Gabor arunca bomba! Mr. Pink a venit in Romania si este asteptat la inmormantare. Monica, Ramona si Alina s-au intors cat au putut de repede, iar acum plang la capataiul mamei lor. Trupul neinsufletit este depus la biserica Sfantul Nicolae din Bacau, iar rudele se pregatesc pentru inmormantare. Potrivit apropiatilor, la ceremonia de inhumare sunt asteptate foarte multe persoane, printre care s-ar afla si Mr. Pink, iubitul Monicai Gabor. Afaceristul american s-ar afla in aceste momente in Bucuresti si ar urma sa plece spre Bacau, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Crudul adevar despre viata lui Kate Middleton. Femei din lumea intreaga au visat cand au fost mici sa devina printese, dar putine au avut onoarea. Kate Middleton este una dintre ele, dar din pacate, realitatea nu se compara deloc cu visele din copilarie... Se pare ca viata de printesa a indepartat-o pe Kate de toti prietenii ei. E singura si trista, iar ce e mai grav e faptul ca pana si printul William, asa atent si aparent iubitor cum e el, tot prefera jobul de pilot in detrimentul vietii de familie. Surse din anturajul britanicei au declarat pentru publicatia The Nation ca ducesa de Cambridge plange deseori si ii duce dorul lui William pe care nu doar ca il vede rar, dar trec zile in sir fara sa poata vorbi cu el la telefon, sustine Libertatea.

Renunta la Gerard Butler pentru el? Fotbalistul care a cucerit-o pe Madalina Ghenea! Gestul impresionant pentru romanca. Madalina Ghenea e cuplata cu Gerard Butler, insa romanca stabilita in Italia e favorita lui Marco Borriello de la As Roma, fotbalist care a declarat ca e gata sa faca orice pentru ea. Ca sa-i arate cat de mult tine la ea, atacantul italian si-a ales numarul in functie de anul in care s-a nascut Madalina: 88. Ea i-a raspuns la gest pe facebook si i-a urat succes in noul sezon, potrivit Sport.ro.

Din cauza lui pierde noptile Alexandra Stan. Cu cine l-a inlocuit pe impresarul bataus. Cantareata a fost surprinsa de Click petrecand pana dimineata intr-un club din Mamaia. In iunie ne arata fata tumefiata din cauza loviturilor primite de la impresarul Marcel Prodan. De cand ranile s-au vindecat, Alexandra Stan (24 de ani) incearca sa-si reia viata cu pasi marunti. Fotoreporterii Click au surprins-o in weekend foarte indragostita, distrandu-se prin cluburi cu noul iubit.

Dani Otil suparat rau de ziua lui! Vezi ce a facut Mihaela. Dani Otil a implinit ieri 33 de ani, dar nu si-a petrecut ziua de nastere alaturi de iubita sa, Mihaela Radulescu. Mai mult chiar, prezentatorul TV a fost extrem de suparat. Pentru ca intr-un cotidian central au aparut informatii ca de ziua lui, el ar fi rugat-o pe Mihaela Radulescu sa-i cumpere un echipament pentru unul din sporturile extreme pe care le practica, Dani s-a suparat si a dat o replica dura pe facebook: "Ca sa nu citim maine ca mi-am tinut ziua pe banchiza sau la Saint Tropez...atasez dovada (n.r. este vorba despre foaia de concurs de la un concurs moto). M-am trezit la 6 ca sa fiu alaturi de oameni pentru care nu sunt nici ala de la televizor, nici "ala a lu Raduleasca"...a fost tare bine sa ma intalnesc cu cei alaturi de care am inceput sa ma dau cu motorul..." , a scris Dani Otil pe facebook, potrivit Wowbiz.