Bahmu: "Ma marit iar cu Prigoana! Nici nu mai stiu a cata oara". Dupa ce s-au certat si s-au jignit reciproc luni in sir, Silviu Prigoana (49 ani) si Adriana Bahmuteanu (38 ani), cel mai spectaculos cuplu din Romania, par sa fi ingropat definitiv securea razboiului. Mai mult, frumoasa bruneta si milionarul se pregatesc iar de nunta. Pare incredibil, dar e adevarul curat! Cei doi se vor casatori din nou, pentru a cincea oara, scrie Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Sotia lui Mauro Zarate a provocat nebunie in Argentina cu un pictorial provocator. Natalie Weber este protagonista unui pictorial sexy in ultimul numar al revistei Hombre. Sotia jucatorului Mauro Zarate a reusit sa suceasca mintile barbatilor din tara ei natala. Ea s-a facut remarcata si in perioada in care Zarate juca la Lazio, insa imaginile realizate pentru Hombre au readus-o in centrul atentiei, potrivit ligasexy.gsp.ro

Ruby, cu sanii la vedere in noul numar FHM. Ruby a acceptat sa pozeze pentru noul numar al revistei FHM, in ipostaze sexy. Pe coperta revistei pentru barbati, cantareata apare in niste bikini minusculi si cu un top care ii lasa partea de jos a sanilor la vedere. Ruby si-a anuntat pe Facebook fanii ca numarul cu ea apare de marti si le-a spus ca trebuie neaparat sa il cumpere, scrie Click.

"Sa va ia dracu de imputite si ordinare ce sunteti, penalelor". Cum le pune Bianca la punct pe rautacioasele slobode la gura! Rautaciosii ii spun adesea "Barbie girl" sau "femeia din plastic". Noi o s-o numim ca-n buletin, Bianca Nervozeanu... pardon, Dragusanu! Diva cu trupul sculptat nu suporta criticile referitoare la silueta sa venite din partea unor "grase mustacioase"! Cam asa le-a jignit pe cele care au avut dreptul sa-i judece trupul infometat, la sala lucrat, si pe alocuri sub bisturiu retusat. Bianca ne-a dovedit de mai multe ori ca nu e doar slaba fizic, ci si de inger atunci cand cineva isi permite s-o asocieze cu un plastic, scrie Cancan.

Iar s-au despartit? Madalina Ghenea a venit singura la Festivalul de Film de la Venetia. Imbracata in alb, pasind sigura pe ea, Madalina Ghenea a facut furori la Festivalul de Film de la Venetia, unde a fost invitata. Zambitoare si eleganta, Ghenea s-a lasat fotografiata minute in sir, insa fara iubitul ei, Gerard Butler, la brat. Desi la festival sunt invitati anul acesta multi superactori de la Hollywood, Butler n-a catadicsit sa vina cu Madalina, lasand-o singura. Ba mai mult, el a fost fotografiat de paparazzi cand tocmai aterizase, singur, la mii de kilometri distanta de Italia, in Insulele Barbados, scrie Libertatea.