Cununia Biancai i-a distrus pe fostii iubiti. Vezi ce face fiecare acum. S-au iubit, au ramas in relatii bune, dar nu a venit la cel mai important moment din viata ei, desi a fost invitat. In ziua in care Bianca Dragusanu se marita cu Victor Slav, Catalin Botezatu juca golf in Turcia. Pentru ceilalti fosti iubiti, Adrian Cristea si Anda Adam, vineri a fost zi trista, scrie Click.

Caru'cu vedeteFoto: Colaj foto

Un membru regal despre Lady Di: "Era foarte dusmanoasa si rautacioasa". Regretata Printesa a Inimilor a fost dur atacata de un membru al familiei regale, intr-un nou interviu despre viata acesteia, exact in preajma premierei filmului biografic despre viata ei. Lady Pamela Hicks, verisoara Printului Philip care a participat si la nunta Reginei Elizabeth, a descris-o pe fosta sotie a Printului Charles in cuvinte foarte urate, referitor la cum era ea cand era in viata si cum se purta cu el. "Diana era teribil de dusmanoasa, foarte rea cu el - si, Dumnezeule, el e un barbat care are nevoie de atentie si incurajare. Casnicia l-a distrus de tot. Era ca o fantoma. Acum a inflorit din nou", a declarat Lady Pamela intr-un interviu pentru Vanity Fair. Continuarea in OK!

Mihaela Radulescu, in pat cu un barbat celebru de la noi. E fostul ei iubit. Mihaela Radulescu a facut publica o fotografie surprinzatoare: in pat, in bratele regizorului Dan Chisu, fostul ei iubit din tinerete. Ipotaza este insa una pur profesionala. "Cu Dan Chisu, dupa 20 de ani, in acelasi pat:))) Nu ca in aia 5 ani cat am fost lovers, ci... cu un motiv mult mai logic:))) si cu indicatii regizorale despre... cum sa dormim impreuna:))) Nu va ambalati, n-o sa vedeti nimic hot, dar va promit ca o sa radeti copios", a scris, amuzata, Mihaela Radulescu, pe Facebook, langa fotografia in care apare in pat, in bratele lui Dan Chisu, potrivit Libertatea.

Andreea Esca si-a dat gata prietenii cu aceasta imagine! Ce mananca prezentatoarea TV la cina! Vei deveni nostalgic cand vei vedea. Andreea Esca si-a impresionat prietenii de pe Facebook, dupa ce le-a aratat ce mananca la cina. Meniul copilariei s-a aflat pe masa prezentatoarei de stiri. Mai exact, ea a decis sa manance, la cina, mere rase cu biscuiti. "In aceasta seara mancam mere ( gustoase, romanesti) rase cu miere si biscuiti:-)! N-o fi poza cine stie ce dar ce bune sunt!!!!", a descris ea imaginea, scrie Cancan.

Incredibil! Marcel Toader incearca disperat sa o recastige pe Gabi Cristea. Vezi ce manevre a mai facut. Marcel Toader incearca, in aceste zile, prin toate mijloacele posibile sa o imbuneze pe Gabi Cristea! Omul de afaceri vrea sa se impace cu fosta sa sotie si apeleaza la orice manevra pentru a-si atinge scopul! Daca, in urma cu cateva zile, Marcel Toader a postat mesaje emotionante pe adresa sa de facebook, prin care incerca sa ii atraga atentia Gabrielei Cristea, mai nou, el si-a rugat si finii sa ii fie complici in tentativa de a o aduce inapoi in viata lui pe vedeta de la KanalD, sustine Wowbiz.