Banica a recunoscut relatia cu Lavinia. Afla ce a spus el, cum a reactionat ea si ce a declarat Zana cand a aflat! Ora 21. Ascuns sub o sapca, gluga si ochelari, Stefan Banica pleaca de acasa la volanul unui jeep, potrivit revistei Ciao!. Dupa un traseu intortocheat, cantaretul ajunge in zona Unirii. Foarte aproape de blocul in care locuieste Lavinia. Acolo il asteapta cantareata, si ea la fel de camuflata. Urca precauta in masina... nu langa sofer, ci pe bancheta din spate. Autoturismul urmeaza acelasi drum complicat pana acasa la Stefan Banica, unde intra direct in garaj. Dupa patru ore, tot bine ascunsi sub multe accesorii, Stefan si Lavinia se intorc la locuinta brunetei, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Dani Otil, suparat ca Mihaela Raduleascu a vorbit la Teo despre despartirea lor. Dani Otil este foarte suparat ca Mihaela Raduulescu a lasat sa se inteleaga in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D ca ei nu mai sunt impreuna. Prezentatorului de la "Neatza" nu i-a picat bine dezvaluirea Mihaelei. Dani Otil e negru de suparare. Prezentatorului de la matinalul Antenei 1 nu i-a convenit ca diva de la Monte Carlo s-a apucat sa spuna in emisiunea de la Teo ca ei nu mai alcatuiesc un cuplu. Apropiatii lui Dani sustin ca matinalul s-a enervat foarte tare din cauza gestului facut de Mihaela. Iata declaratia care l-a enervat pe Otil: "Acum am o intrebare tabloid. Daca toti barbatii se uita la tine, e vreunul care are o sansa?", a intrebat-o Teo pe vedeta in cadrul emisiunii ei de la Kanal D. La auzul acestor lucruri, Mihaela Radulescu a ezitat si a oferit un raspuns care lasa loc de interpretare: "De la o vreme, da", anuntaClick.

Inna, in cea mai hot fotografie de pana acum. Chiloti minusculi, sutien lipsa. Inna si-a cam obisnuit publicul, in ultima perioada, cu aparitiile sexy. De fapt, pozele hot de pe paginile se socializare fac parte din strategia artistei de a-si tine fanii in priza. Si, la fiecare aparitie, Inna pare sa se intreaca pe sine. Recent, de exemplu, a postat pe pagina sa de Facebook una dintre cele mai sexy fotografii de pana acum. Imbracata cu un slip minuscul, cu parul prins si purtand pe umeri o bluza cu franjuri foarte lungi, Inna dezvaluie doar atat cat sa aprinda imaginatia celor care o vad. Iar efectul este cel scontat pentru ca absolut toti cei care au vazut fotografia s-au declarat muti in fata frumusetii Innei. Desi se vede ca afara nu mai e deloc vreme prielnica unei astfel de vestimentatii sumare, Inna isi indeamna prietenii virtuali sa se joace de-a vara si sa pretinda ca afara este inca soare si cald, informeazaLibertatea.

Silviu Prigoana, marturii despre relatia cu Adriana Bahmuteanu: "Imi spune te iubesc. Imi aduce salariul acasa". Silviu Prigoana se declara un barbat fericit, caci sotia lui, Adriana Bahmuteanu, il iubeste si toti banii pe care ii castiga ii aduce in casa. Omul de afaceri a marturisit ca atunci cand Adriana Bahmuteanu primeste salariu de la tv, caci activeaza ca prezentatoare la Antena 2, pune banii pe masa, mai exact pe biroul sotului, iar apoi isi fac socotelile. "Imi aduce salariul acasa. Il pune pe birou, la mine pe birou. Acolo facem bugetul familiei. Calculam cati bani dam la gradinita, mancare si toate cele", a spus omul de afaceri. Cat despre dragoste, Silviu Prigoana a declarat ca el si sotia isi fac declaratii de dragoste. "Ii spun Adrianei ca o iubesc din doua in doua zile", a declarat Silviu Prigoana, la KanalD, scrieCancan.

Uite ce-ai pierdut, Marcele! Gabriela Cristea, mult prea sexy la o petrecere. De cand a devenit o femeie libera si a slabit considerabil, Gabriela Cristea este super sexz si nu se sfieste sa o arate. Vedeta Kanal D a ales sa poarte, la o petrecere, o rochie alba, extrem de scurta. O mai desparte doar un an si o luna de varsta de 40 de ani insa Gbriela Cristea arata si se poarta ca o domnisoara de 20 de ani. Bruneta s-a prezentat destul de sexy intr-un club bucurestean, cu ocazia unei petreceri, intr-o rochita alba, scurta de-o palma si care-i lasa la vedere umarul stang. Accesorizata delicat si cu o coafura lejera, Gabi a eclipsat toate vedetele preyente la party. In timp ce vedeta se distreaza la greu, fostul sot o "jeleste" pe la tv. Abia acum a realizat ce a pierdut, anuntaClick.

Anda Adam a aratat aproape tot, pe strada! Uite ce tinuta sumara a avut. Anda Adam este una dintre cele mai nonconformiste cantarete de la noi. Artista nu se sfieste sa apara in ipostaze controversate. Dovada sta si fotografia publicata de curand chiar de ea. Cantareata a postat miercuri pe contul ei de Facebook o imagine in care apare alaturi de cei doi dansatori ai ei, pe strada, in fata sediului Antenei 1, acolo unde urma sa intre in direct la matinalul "Neata cu Razvan si Dani". Nimic neobisnuit pana aici, insa tinuta Andei este cea care iese in evidenta. Lasand la o parte bustiera minuscula si ruptura din blugi, cantareata isi arata abdomenul si... chiar mai mult decat atat. Pentru ca pantalonii erau lasati sa cada pe solduri, Anda aproape ca si-a lasat la vedere, chiar daca partial, zonele intime, informeazaLibertatea.