Iat-o pe mireasa de 26 de ani a lui Dorin Cocos! Locatie eleganta, atmosfera de cinci stele, 200 de invitati alesi pe spranceana. Ieri, la Palatul Snagov a avut loc una din cele mai "comentate" nunti ale anului: cea dintre omul de afaceri Dorin Cocos (52 de ani) si Diana Roibu (26 de ani). O mireasa ca o printesa si un mire mandru, cu zambetul pe buze. Dorin Cocos si Diana Roibu si-au invitat prietenii apropiatii sa petreaca o seara de vis intr-o locatie cu totul aparte: Palatul Snagov, locul preferat al VIP-urilor pentru nunti si botezuri, scrie Click.

Caru' cu vedeteFoto: HotNews.ro

Ce are de spus Mihaela Radulescu despre lacrimile fostului iubit, Dani Otil. Mihaela Radulescu a postat pe contul ei de Facebook un mesaj in care vorbeste despre cel care timp de 5 ani i-a fost iubit, dupa ce a aflat ca acesta a plans in urma unei vizite la copii bolnavi de la Casa Hospice din Brasov. Diva de la Monaco, desi nu mai este intr-o relatie cu matinalul si de ceva vreme este disponibila, dupa cum ea sustine, nu a ramas indiferenta la lacrmile lui Dani Otil, potrivit Libertatea.

Surorile Gabor au refuzat sa faca asta, desi le-ar fi adus mii de euro. Surorile Gabor au refuzat ofertele televiziunilor, dupa moartea mamei lor, Veronica Bulai, care s-a stins din viata dupa ce i-a cazut un bolovan in cap. Mai multe emisiuni tabloide le-au facut Ramonei si Monicai Gabor oferte de mii de euro in schimbul unor declaratii exclusive. Altadata cliente ale posturilor tv, ele au refuzat acum banii si sa apara la tv in lacrimi. Cele doua au preferat sa-si planga mama in tacere, in ciuda zerourilor din coada sumelor care le-au fost oferite, sustine Click.

Dichiseanu, liber si complet gol in vazul lumii la 80 de ani. Conformismul nu a fost niciodata punctul lui forte, nici la 20 de ani, nici la 40, nici la 70. A fost un model pentru multi barbati si un idol pentru majoritatea romancelor. Anii nu au trecut niciodata in defavoarea lui ramanand in timp acelasi seducator inconfundabil, mereu pe placul femeilor. Acum, cand numara zilele pana cand va trece un nou prag de varsta, pe acela de 80 de ani, Dichi pare mai in forma si mai impacat cu el insusi decat oricand, potrivit Cancan.

Plangere penala pentru rinichiul lui Arsinel! Scandalul izbucnit dupa operatia de transplant de rinichi la care a fost supus actorul Alexandru Arsinel luna trecuta continua. Presedintele Asociatiei "Claudia Safta", Emanuel Ungureanu, a anuntat ca va depune la Parchet o plangere impotriva actorului. Lui Ungureanu nu i se pare normal ca actorul a asteptat doar trei zile pe lista de transplant, anunta Libertatea.

Viata ii tot aduce impreuna! Gabi Cristea si Marcel Toader vor fi din nou fata in fata la sfarsitul lunii! Trei luni au trecut de la divortul oficial al sotilor Cristea-Toader, dar odata cu trecerea verii si, implicit, venirea toamnei, se pare ca s-a instalat si sentimentul de nostalgie. Cel putin pentru Marcel, care a inceput deja sa planga public dupa fosta sotie. Si iata ca afaceristul isi freaca acum palmele de bucurie, nu de alta, dar la sfarsitul lunii, mai exact pe 28, va avea ocazia sa stea din nou langa Gabi, la o nunta la care amandoi sunt invitati, potrivit Wowbiz.

Mihai Bendeac, fotografie controversata pe Facebook. Cine e bomba sexy pe care actorul o saruta cu pasiune. Mihai Bendeac nu pierde timpul. Dupa ce zilele trecute a postat pe Facebook mai multe fotografii cu Roxana Vancea, printre care si una cu decolteul impresionant al acesteia, acum o saruta cu pasiune si posteaza dovada pe site-ul de socializare. Cel putin asta cred fanii de pe Facebook ai actorului, care s-au grabit sa comenteze ca tanara sexy din imagine e nimeni alta decat Roxana Vancea, noteaza Cancan.