Rellys Tonu se dezbraca in Filipine. Este printre finalistele la Playmate of the Year! Vezi imaginile... fierbinti. Dupa ce a incantat publicul masculin, prin aparitia din luna august a copertii Playboy, Rellys Tonu se pregateste pentru un concurs in Filipine. Tanara a fost aleasa sa reprezinte Romania la titlul "Playmate of the Year". Dupa ce a facut furori cu pictorialul incendiar din numarul iulie-august 2013 al revistei Playboy, Rellys asteapta cu nerabdare sa plece in Filipine. Tanara a fost aleasa sa reprezinte Romania la un celebru concurs alaturi de alte playmate-uri, din toata lumea. Desi este foarte mandra de formele ei si mai ales apreciata de cei din jur, tanara are ceva emotii pentru acest concurs. Rellys insa are incredere in prietenii si admiratorii ei si spera ca, alaturi de ei, dar mai ales cu ajutorul voturilor lor, sa se califice in finala, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ce a facut Claudia Patrascanu dupa ce a luat o amenda de la politisti. Stresata si nervosa ca a fost amendata de politisti pentru ca nu purta centura de siguranta, Claudia Patrascanu s-a calmat in sala de arte martiale. Cantareata s-a antrenat doua ore ca sa se elibereze de tensiunea acumulata in trafic, iar la final a plecat acasa linistita si cu chef de viata. Este o impatimita a sportului si nu pierde nicio ocazie ca sa faca miscare. Agitata din fire, Claudia Patrascanu isi consuma energia in sala de fitness unde merge zilnic, dar si practicand kempo, de doua ori pe saptamana. Pentru ca frecventeaza sala de arte martiale de doi ani instructorul ei s-a gandit sa o motiveze si i-a oferit recent centura verde in acest sport, ceea ce a bucurat-o nespus, anuntaClick.

Frumoasa Eva Herzigova: "Votca este cel mai bun truc de infrumusetare". Eva Herzigova este de ani buni unul dintre cel mai bine cotate fotomodele din lume. Cehoaica a declarat recent ca "votca este cel mai bun truc de infrumusetare". Eva foloseste bautura alcoolica intr-un mod foarte ingenios. junsa la 40 de ani, Eva Herzigova le-a spus fanilor sai ce face cu vodca. "Daca beau votca in fiecare zi? Singura mea doza de votca zilnica este aceea care pe o folosesc pentru a-mi decolora parul. Si este un truc care chiar functioneaza", a spus blonda pentru editia franceza a revistei Marie Claire. Acesta nu este insa singurul secret al Evei. Manchinul a mai adaugat: "Cel mai bun truc de infrumusetare pe care vi-l recomand? Nu stau niciodata prea mult la soare, beau multa apa, multa odihna si sentimentul de a te simti iubita", informeazaLibertatea.

Adevarul despre noua Miss Universe Romania! Uite cum arata complet nemachiata, in costum de baie! Romania va fi reprezentata, anul acesta, la cel mai important concurs de frumusete de o satena din Targoviste. Frumoasa se numeste Oana Roxana Andrei si are 26 de ani. Competitia nationala n-a fost deloc usoara. Pana sa ajunga sa-si poarte coronita mult-ravnita, ea a trebuit sa doveasca faptul ca e mai buna decat alte 20 de fete, care de care mai frumoase. Juriul de specialitate a evaluat concurentele dupa fiecare proba, cu note de la 1 la 10, la final realizandu-se o medie aritmetica. Manechin de profesie, Roxana are 1,78 m inaltime si un ten si un trup perfecte. O demonstreaza pozele pe care si le-a postat pe Facebook, in care apare in costum de baie, la mare, complet nemachiata, scrieCancan.

A pozat goala, iar acum s-a apucat de scris carti. A cochetat cu muzica si a defilat pe podiumirile de moda, dar s-a retras din lumina reflectoarelor. Roxana Dita revine insa in atentie, dar cu o poveste de viata, pe care a asternut-o in paginile unei carti autobiografice. Tanara lucreaza deja la roman de cateva luni. Roxana Dita (29 de ani) are un corp cu care strarneste invidia multor domnisoare si atuurile fizice pentru a profesa in continuare ca model, insa nu isi mai doreste o astfel de cariera. In urma cu sase ani, ea a facut o sedinta foto incendiara in Sardinia, pentru Playboy Italia, insa de curand s-a asezat la masa de scris si isi povesteste viata in doua romane pe care vrea sa le termine pana la sfarsitul anului, anuntaClick.