Toti barbatii din club s-au uitat la sanii ei imensi! Ce vedeta din Romania s-a distrat fara sutien! Vezi imagini dementiale. Rodica Miron stie cum sa-i innebuneasca pe barbati, care ii fac toate placerile blondei, caci are un corp de invidiat. Recent, asistenta TV a fost prezenta in club, iar alaturi i-au fost si colega ei de platou, Natalia Mateut, dar si o prietena. Rodica Miron a facut senzatie cu tinuta ei. Vedeta a purtat o rochie neagra prin care i se vedeau cu ochiul liber sanii siliconati. Rodica Miron nu a purtat lenjerie intima, iar cei din club i-au putut admira sanii voluptosi, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Baietii de la 3rei Sud Est se impaca si pornesc in turneu! La 16 ani de la infiintare, Laurentiu, Viorel si Mihai au decis sa se impace si sa revina la numele de 3rei Sud Est, trupa care i-a consacrat. S-ar parea ca cei trei vor pleca intr-un mare turneu! 3rei Sud Est sau Regii Muzicii Dance, asa cum au fost numiti Laurentiu, Mihai si Viorel, raman si astazi, la 16 ani de la lansare, una dintre cele mai de succes trupe de pe piata muzicala. Cei trei constanteni, in frunte cu Laurentiu Duta, producator la casa de discuri 1ArtistMusic, infiintau in 1997 primul grup soul/dance din Romania. La momentul aparitiei, 3rei Sud Est a reusit sa doboare toate recordurile inregistrate de pana atunci, in materie de vanzari: 800.000 de casete audio si CD-uri vandute in toata tara, anuntaClick.

Andreea Marin arunca bomba: "Infidelitatea nu este motiv de divort, agresivitatea da!" Fosta zana a surprizelor a fost invitata la emisiunea pe care Teo Trandafir o are la Kanal D, unde a vorbit despre infidelitate, despre agresivitate si despre multe alte situatii dintr-un cuplu. Extrem de emotionata, Andreea Marin si-a deschis sufletul in platoul emisiunii "Teo Show". Ea a vorbit, printre altele, despre infidelitatea si agresivitatea in cuplu. Dat fiind ca despre fostul ei sot, Stefan Banica, s-a tot spus ca i-ar fi fost infidel si ca ar fi fost si violent in relatiile sale amoroase, declaratiile fostei zane a surprizelor au capatat o si mai mare incarcatura. Intrebata despre infidelitate, Andreea Marin a spus: "E mai usor atunci cand nu ai un copil sa spui pe loc la revedere. Cand ai un copil, te gandesti de doua ori si iti spui ca poate omul de langa tine va aprecia ca ai trecut peste. Pentru mine, infidelitatea nu este un motiv de divot, agresivitatea, insa, da. Sunt alte lucruri mai rele: raspunsurile violente, reactiile necontrolate in fata copilului, agresivitatea in cuplu", informeazaLibertatea.

Cea mai vulgara aparitie pe covorul rosu! S-a imbracat in lenjerie intima si a defilat in fata tuturor asa! S-a facut de ras. E celebra, insa aparitiile ei lasa de dorit! Sotia lui Ice T nu tine cont de gura lumii si se imbraca in cele mai vulgare tinute. Coco Austin s-a intrecut pe sine la un eveniment monden, unde a aparut pe covorul rosu imbracata in lenjerie intima. Ea a purtat corset negru din dantela si o pereche de chilotei, care ii lasau posteriorul la vedere, la fel de provocatori, scrieCancan.

Si-a recapatat silueta de dinainte de nastere. Ce mamica sexy e Diana Bisinicu! Masaj, sport si cura de detoxifiere. Acestea au fost "armele" cu care a luptat Diana Bisinicu impotriva kilogramelor in plus si se pare ca reusit sa-si recapete silueta pe care o avea inainte de a ramane insarcinata. Cantareata se afla, in aceste zile, in vacanta in Italia, cu sotul si fetita ei, Riana, si a facut furori pe strazile din "Cizma". Diana Bisinicu nu mai are motive sa-si faca griji pentru felul in care arata. Cantareata a reusit sa slabeasca intr-o jumatate de an peste 20 de kilograme si nu vrea sa se opreasca aici. Cantareata are toate motivele pentru care vrea sa arate bine, mai ales ca peste cateva zile va fi nasa de cununie. Pana la marele eveniment, insa, ea se relaxeaza, alaturi de sotul ei si fetita, Riana, in varsta de sase luni. Artista a intors multe priviri cand si-a facut aparitia imbracata, intr-o tinuta lejera, dar, in acelasi timp, sexy, anuntaClick.