Gafa sau intentie? Anda Adam a imbracat o tinuta identinca cu cea a Biancai, pentru a doua oara! Anda Adam si-a facut aparitia la Media Music Awards la bratul lui Catalin Botezatu, care nu a scapat-o din ochi. Nu doar relatia foarte apropiata dintre cei doi a fost motiv de discutii la acest eveniment cu staif, ci si rochia pe care a purtat-o cantareata. Anda a ales o rochie lunga, vaporoasa, de culoare mov... aceeasi pe care Bianca Dragusanu a purtat-o cu cativa ani in urma, la emisiunea "Burlacita". Sigura pe ea, solista a pasit pe covorul rosu de mana cu Botezatu, in compania caruia a stat aproape toata ziua, date fiind fotografiile pe care Anda le-a postat pe Facebook in cursul zilei de astazi. Nu este pentru prima data cand fosta iubita a lui Victor Slav si actuala lui sotie imbraca aceeasi rochie, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Antonia, fara chilotei in clipul noii sale piese. Antonia incearca sa-si vada de cariera muzicala dincolo de speculatiile referitoare la relatia pe care ar avea-o cu Alex Velea. Frumoasa bruneta a lansat miercuri clipul cele mai noii sale melodii, "Hurricane", realizata in colaborare cu Puya. Tinutele purtate de Antonia in videoclip sunt extrem de elegante, care-I pun in valoare silueta. Insa una dintre tinutele alese pentru videoclip pune pe jar imaginatia barbatilor, lasand sa se inteleaga ca aceasta nu ar avea lenjerie intima. Antonia este imbracata intr-un sarafan negru, de lungime medie, care este insa prins in talie doar cu un cordon. Prin deschizatura acestuia, unul dintre picioarele cantaretei este lasat sa se vada in totalitate si chiar putin mai mult, anuntaClick.

Ce vedete feminine vor participa la "Dansez pentru tine" in noul sezon! In cel de-al 14-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va incepe la mijlocul lunii octombrie, la Pro TV, se zvoneste ca vor participa nume sonore din showbiz-ul autohton. In ringul de dans se vor infrunta patru frumuseti autohtone: Ruby, Sore, Ilinca Vandici si Diana Dumitrescu, conform site-ului agentiadepresamondena.com. Cat priveste tabara baietilor, pana in prezent, a fost vehiculat doar numele lui Dorian Popa, vedeta serialului "Pariu cu viata". Numarul aspirantilor la marele premiu a fost de ordinul miilor in toata tara. Fie ca vor sa-si ajute parintii, sa-si salveze de suferinta un apropiat, sa-si deschida propria scoala de dans sau sa gaseasca resursele financiare pentru continuarea studiilor, cu totii stiu ca la "Dansez pentru tine" au marea sansa ca visul lor sa faca cel mai important salt: de la dorinta la implinire, informeazaLibertatea.

Nu ai mai vazut-o pe Monica Barladeanu intr-o astfel de ipostaza! Cum a fost fotografiata actrita. Monica Barladeanu apare intr-o fotografie inedita. Imaginea a fost postata pe internet chiar de actrita, care si-a scris un mesaj incredibil pe o mana. Monica Barladeanu a postat, in urma cu cateva momente, o fotografie inedita pe o retea de socializare. Actrita apare in timp ce se afla intr-o camera de machiaj si si-a scris un mesaj inedit pe bratul stang. "Libertate", si-a scris vedeta pe mana. Nu stim exact ce a facut-o pe bruneta sa recurga la acest gest, dar exista posibilitatea ca aceasta scena sa faca parte dintr-o productie in care este implicata, scrieCancan.

A lasat tot la vedere! Giulia a intors capetele pe covorul verde la MMA. Giulia a fost prezenta la Media Music Awards de la Sibiu, joi seara, cand a atras atentia tuturor cu o tinuta care a lasat destul la vedere. Solista a purtat o salopeta alba, lunga, care parea mai degraba o plasa datorita decupajelor. Astfel, Giulia a pasit pe covorul verde in poate cea mai noncoformista tinuta a serii si cu lejeria intima, tot alba, la vedere, anuntaClick.