Mihaela Radulescu il vrea inapoi pe Otil? Cum s-a dat de gol vedeta. Vestea ca Mihaela Radulescu si Dani Otil nu mai formeaza un cuplu i-a luat prin surprindere atat pe apropiatii celor doi, cat si pe cei care admirau de la distanta frumoasa lor poveste de dragoste. Extrem de discreti, nici Otil si nici Mihaela nu au vrut sa comenteze motivele din cauza carora au decis sa puna punct relatiei. Cu toate astea, se pare insa ca Mihaela inca nu a depasit momentul, scrie Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Super actor de la Hollywood da 250.000$ pentru maidanezii din Romania. Mickey Rourke e decis sa construiasca un urias sanctuar pentru cainii strazii. Maidanezii romani ar putea primi un ajutor-surpriza exact de unde nu se asteptau: de la Hollywood. In timp ce autoritatile romane isi dau cu stangul in dreptul in legatura cu problema cainilor fara stapan, un mare actor de la Hollywood s-a gandit sa le dea o mana de ajutor stapanbilor de animale. Mickey Rourke a anuntat ca va dona 250.000 de dolari pentru un adapost urias, cel mai mare din tara, in care sa fie "cazati" maidanezii, potrivit Wowbiz.

Au facut-o cu o saptamana inainte de data pe care o anuntasera! Bianca si Victor au fost la biserica la adapostul intunericului. Pentru Bianca Dragusanu si Victor Slav se apropie cu pasi repezi ziua cea mare a cununiei religioase si a petrecerii celei mari. Ca orice miri, cei doi sunt cuprinsi de febra pregatirilor si a respectarii traditiilor. Cu mai bine de o saptamana inainte de ziua de 29 septembrie, cand vor primi taina casatoriei, in fata preotului, Bianca si Victor sunt mai tot timpul impreuna, pentru ultimele detalii inaintea ceremoniei. Continuarea in Cancan.

Becali vrea sa lucreze la cea mai sexy senatoare. Gigi Becali vrea sa devina consilier al senatorul PPDD Vasilica Miron. Fostul parlamentar a sunat-o din nou de dupa gratii pe jurnalista Lidia Mitchievici si i-a spus ca se gandeste sa renunte la viata politica si vrea doar sa o consilieze pe PPDD-ista Vasilica Miron, "sa o invete", scrie Libertatea.

Cum a cucerit-o Cristi Borcea pe Alina: I-a facut cadou hotelul in care au baut prima lor cafea. Alina Borcea a vorbit despre relatia ei cu Cristi Borcea intr-un interviu acordat revistei Ok! Sotia fostului actionar dinamovist a povestit cum s-au cunoscut, dar si cum a impresionat-o viitorul ei sot. "Ne-am cunoscut in avion, intr-o cursa spre Timisoara. Am baut o cafea impreuna, cind am ajuns. Sase luni nu ne-am vazut. Asa am vrut eu. Am vrut sa vad daca ma place cu adevarat." De altfel, hotelul Boavista, in care cei doi si-au baut prima lor cafea impreuna a fost cumparat mai tirziu de Borcea si facut cadou sotiei sale, noteaza Ligasexy.gsp.ro.

Mama lui Ion Dolanescu a implinit 101 ani. Gherghina Dolanescu, mama lui Ion Dolanescu, a implinit ieri venerabila varsta de 101 ani, potrivit Romania TV. Nepotul sau, Ionut Dolanescu, i-a pregatit, ca in fiecare an, o petrecere la care au participat in jur de 200 de invitati. De la aniversare n-a lipsit nici Maria Ciobanu, mama lui Ionut. Nepotul i-a daruit bunicii sale o carte scrisa de un autor basarabean despre viata sa si despre iubirea pe care i-a purtat-o fiului sau Ion Dolanescu, potrivit Click.