Rihanna, drogata pe scena, in Singapore. Rihanna (25 de ani), care se afla in turneu in Asia, a sustinut duminica un concert in Singapore, prestatia sa fiind criticata de cei prezenti la eveniment. Fanii o acuza pe artista ca s-a urcat drogata pe scena si din acest motiv nu a putut sa cante live, fiind nevoita sa faca playback. Spectatorii au postat sute de mesaje pe retelele de socializare, criticand- o aspru pe Rihanna pentru prestatia sub asteptari pe care a avut-o,scrie Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Nicoleta Luciu se 'congeleaza' pentru a scapa de grasime. Prezentatoarea tv Nicoleta Luciu (33 de ani)a ajuns obsedata de aspectul ei fizic. Chiar daca toata lumea o complimenteaza pentru silueta ei, vedeta considera ca are nevoie sa mai dea jos cateva kilograme, asa ca face eforturi pentru a ajunge la dimensiunile dorite. Cea mai recenta descoperire a brunetei este un aparat care cica ar elimina definitiv grasimea, prin racirea zonei afectate la -8 grade Celsius. Pretul unei astfel de sedinte este destul de piperat, 300 de euro, potrivit Click.

Limbaj de mahala! Daniela Crudu catre Anamaria Mocanu: "Fa, dar tu nu-ti pui sani?" Daniela Crudu a fost prezenta in emisiunea Un Show Pacatos, unde a lucrat ca asitenta tv. De aceasta data, vedeta a fost in calitate de invitat. In culise, co-prezentatoarea tv a stat de vorba cu asistentele actuale ale emisiunii moderata de Capatos. Si pentru ca Loredana Chivu are silicoane, vedeta a fost curioasa din ce motiv Anamaria Mocanu nu-si pune implanturi mamare. Limbajul folosit nu a fost unul manierat, ci mai degraba de strada: "Fa, dar tu nu-ti pui sani?", ar fi spus Cruduta, potrivit lui Caralin Bordea, care a tras cu urechea la conversatia dintre ele, scrie Cancan.

Banica jr a dus-o pe Lavinia la 'Sex'. Desi au recunoscut de doua saptamani ca formeaza un cuplu, Stefan Banica jr (45 de ani) si Lavinia (28 de ani) continua sa se fereasca de ochii presei. I-am surprins pe cei doi impreuna, luni seara, la o reprezentantie la Teatrul Metropolis din Bucuresti. Au venit la brat, ea privind mai mult in jos si parca incercand sa nu fie recunoscuta de lume. Se pare ca indragitul cantaret e hotarat sa-i diversifice iubitei sale orizontul cultural si nu numai, daca e sa tinem cont de faptul ca a dus-o sa vada piesa "Sex", scrie Libertatea.

Scene de amor cu Madalina Ghenea si Jude Law, gol-pusca. Jude Law s-a afisat gol -pusca in fata Madalinei Ghenea. Actorul britanic a filmat complet dezbracat in comedia neagra "Dom Hemingway", alaturi de romanca noastra. Productia a avut premiera la Toronto Film Festival si va fi lansata in cinematografele din intreaga lume incepand cu luna aprilie 2014. Filmul in care Madalina Ghenea joaca alaturi de Jude Law, Emilia Clarke si Demian Bichir se bucura acum si de un trailer, in care actorul britanic apare gol-golut. Si ca si cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, acesta este si protagonistul unor scene de amor cu frumoasa romanca, scrie Click.