Antonia si Alex Velea, de mana prin Istanbul! Artistii s-au comportat ca doi iubiti acolo unde credeau ca nu-i vede nimeni.In Romania, fiecare miscare le este urmarita pas cu pas de fani, presa sau, pur si simplu, curiosi. Se pare ca, din nevoia de libertate si, in acelsi timp, intimitate, cei doi au figit departe de casa, printre straini. In ultima perioada, Antonia si Alex Velea au petrecut mai mult timp separat decat impreuna. Ea a fugit trei zile in Itlaia, impreuna cu sotul Vincenzo, pentru a-si sarbatori fiica, si, la scurt timp, cantareata a pornit intr-un turneu in Bulgaria. Exact in aceeasi perioada, Velea a participat la doua gale de premiere ale industriei muzicale, una la Brasov si alta la Sibiu. Nu putini au fost aceia care s-au mirat ca Antonia nu l-a insotit si, probabil, amandurora le-a fost greu sa petreaca atata timp despartiti. Se pare ca cei doi au incercat sa-si ia revansa si, profitand de cateva zile libere, fara cantari antamate, si-ar fi dat o fuga la Istanbul, sa se iubeasca liber, nestingherit si perfect asumat, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Dana Rogoz este gravida! Vedeta tv a intrat in patru luni de sarcina. Dana Rogoz are multe motive sa se simta fericita.Cu ocazia aniversarii zilei de nastere, dar si pentru ca a aflat o veste minunata. Vedeta este insarcinata in patru luni si abia asteapta sa-si stranga bebelusul in brate. Vedeta tv a asteptat aniversarea ei ca sa le impartaseasca prietenilor pe blogul personal marea veste. "Abia am asteptat sa vina ziua mea de nastere sa va dau cea mai frumoasa veste: sunt insarcinata! Si ca sa fiu sincera pana la capat, in timp ce scriu aceste randuri, tocmai ce am inceput sa plang de emotie. E o bucurie ce nu poate fi comparata cu nimic. Eu si Radu ne-am dorit foarte mult un copil, asa ca suntem extrem de fericiti, nici nu va pot descrie in cuvinte ce simttm. Azi am intrat in 16 saptamani! De ziua mea, ce pot sa-mi doresc mai mult decat ca bebe sa fie sanatos. Te asteptam, bebe mic, si iti multumim pentru clipele de fericire pe care ni le-ai adus deja in viata!", a scris Dana pe blogul personal, anuntaClick.

Nu se mai ascund! Anda Adam si Catalin Botezatu recunosc ca sunt un cuplu. Iata declaratia celor doi. Despre Anda Adam si Catalin Botezatu, informatiile sunt contradictorii. Ba formeaza un cuplu, ba se joaca de-a cuplul de dragul promovarii. Astazi, insa, cei doi au facut lumina in ceea ce priveste relatia lor si, nu numai ca au recunoscut ca sunt impreuna, dar au mai dezvaluit si ca sunt unul dintre "cele mai vechi cupluri" din showbiz. "Suntem un cuplu mai vechi, dar asta inseamna sa fim discreti. Noi ne stim de foarte multa vreme, nu exista in viata noastra nimeni atunci si am curtat-o. Noi de 10 ani ne tachinam, dar atunci o admiram ca pe o artista pentru ca era ocupata cu Victor", a spus Catalin Botezatu la "Acces Direct", informeazaLibertatea.

Elena de la Mandinga, pipaita la TV de colegii de scena! Vezi imagini fierbinti. Elena de la Mandinga a fost prezenta in emisiunea prezentata de Teo Trandafir, unde a incins atmosfera. Vedeta a incantat telespectatorii cu vocea sa, dar si cu tinuta sexy in care a aparut. Elena a purtat un maiou alb, o pereche de pantaloni minusculi si a dansat de mama focului. La sfarsit, vedeta voia sa execute coregrafia pe care o invatase pentru aceasta emisiune, insa nu i-a iesit. Astfel, colegii ei de scena au atins-o pe tot corpul, scrieCancan.

Nicky Mitea o ia in sfarsit de nevasta pe Andreea Tonciu. Chiar daca nimeni nu le dadea sanse sa ajunga vreodata in fata altarului, Andreea Tonciu si Nicolae Mitea au hotarat sa demonstreze ca iubirea lor e mai puternica decat orice. In primavara anului urmator vor deveni sot si sotie, evenimentul fiind programat pentru luna mai. Dupa o serie lunga de impacari si despartiri, Andreea Tonciu (27 de ani) si Nicolae Mitea (28 de ani) au decis ca nu pot trai unul fara celalalt si ca este momentul sa se aseze la casa lor. Fosta asistenta tv a marturisit ca este hotarata sa faca marele pas si ca fericitul eveniment va avea loc in mai 2014. "Nu am nici un dubiu ca vreau sa fac asta. Am hotarat sa ne casatorim si suntem foarte fericiti. Nu am stabilit inca data nuntii, dar vrem sa fie in primavara, in mai", a marturisit ieri Andreea, pentruClickVedeta a dezvaluit si cum va arata rochia ei de mireasa, pe care si-a ales-o deja.