Declaratia care zguduie tot showbizul romanesc! Bianca ar fi facut sex cu Cristea inainte de nunta. La nici o zi de la nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav, Mircea Stoian face declaratii bomba. Fostul coleg de platou al vedetei tv este de parere ca roscata ar fi facut sexy cu Cristea inainte de nunta, acesta fiind si motivul pentru care Bianca ar avea zgarieturile pe maini. "Se pare ca Bianca ar fi fost devoalata. Sunt zvonuri, nu le dau crezare. Dar Bianca a fost prinsa cu fostul iubit de actualul proprietar. Adrian Cristea, e adevarat sau nu?", a spus Stoian, scrie Cancan.

VedeteFoto: Colaj foto

Bianca si Victor au adunat o avere din darurile de nunta. Dincolo de sentimentele pe care le nutresc unul fata de celalalt, Bianca si Victor au facut o afacere buna cu nunta lor. Asta pentru ca mirii au iesit pe plus dupa ce au adunat banii din darul de nunta si au scazut cheltuielile pe care le-au facut pentru cea mai importanta petrecere din viata lor. Astfel, s-a dovedit ca si-au facut griji degeaba, caci, chiar daca n-au venit toti invitatii "ofertati" initial, Bianca si "baiatul de la Meteo" nu au ramas cu buza umflata la capitolul "incasari". In medie, nuntasii, 200 la numar, au cotizat cu cate 300 de euro de familie. Cum nasii si parintii mirilor, dar si invitatii cu dare de mana au fost ceva mai darnici, dimineata, cand au tras linie si au adunat si sumele oferite de oaspetii cu situatie financiara mai modesta, mirii au adunat in jur de 60.000 de euro, scrie Libertatea.

Printul Cristea a vrut sa fie langa Bianca in ziua nuntii si a reusit! E complicat sa faci fata unei zile in care stii ca fosta ta iubire ii jura credinta vesnica, in fata lui Dumnezeu, unui alt barbat, iar Adrian Cristea a sperat probabil pana in ultimele clipe ca roscata s-ar putea razgandi si, poate-poate, se va intoarce la el. "Printul" a reusit sa fie alaturi de fosta lui iubita in ziua cea mare, chiar la biserica! Nu oricum, ci prin intermediul unui cos imens cu trandafiri albi, pe care l-a comandat chiar el la o florarie de fite din Bucuresti si pentru care a platit cinci milioane de lei vechi, scrie Cancan.

Mihai Traistariu a jignit-o pe Teo in direct: "Ce intrebare tampita!" Invitat in platoul emisiunii "Teo Show", Mihai Traistariu nu s-a putut abtine si a luat-o peste picior pe Teo Trandafir. Subiectul de discutie a fost sfarsitul lumii, iar cand Teo l-a intrebat pe Mihai ce va face cu aceasta ocazie, cantaretul i-a raspuns fara sa stea prea mult pe ganduri. "Ce intrebare tampita. Ce vei face de sfarsitul lumi, auzi... ", i-a spus acesta, scrie Click.

Adevarul despre relatia Mihaelei Radulescu cu Dani Otil. Mihaela Radulescu a uluit publicul pe scena Festivalului Castanelor, de la Baia Mare, unde a avut rolul de amfitrion, cu tinute superbe si sexy, in ciuda frigului de afara. Audienta a ramas insa si mai surprinsa cand diva de la Monaco a fost extrem de volubila si a raspuns unei intrebari despre Dani Otil. "Cum este cu Dani?", a intrebat-o un admirator din public. "Cu Dani e bine. Mai aveti si alte intrebari? Sa nu citesti ziarele. Te rog eu frumos sa nu citesti ziarele. Daca vrei sa ma intrebi, intreaba-ma pe mine. Daca citesti ziarele este vorba despre alta persoana, crede-ma", a fost raspunsul Mihaelei Radulescu, scrie Libertatea.

Alexandra Stan si-a pus in cap Politia. Alexandra Stan nu vrea sa uite nici macar o clipa cosmarul prin care a trecut in acest an. Mai mult, cantareata tine mortis sa-si impartaseasca "experienta" dobandita in urma relatiei cu fostul ei impresar, Marcel Prodan, si s-a implicat, cu forta, intr-o campanie de prevenire a violentei in familie. "M-am alaturat intr-o campanie sociala. As vrea sa impart aceasta experienta si cu alte persoane. Acum sunt pregatita sa spun stop si sa vorbesc in numele meu", spunea cantareata. Politistii au refuzat-o insa politicos, mai ales ca ancheta in cazul Alexandrei nu a fost finalizata, scrie Click.