Aparitie spectaculoasa in viata lui Dani Otil dupa mult trambitata despartire de Mihaela Radulescu! Fosta e din nou... actuala? O luna de zile tabloidele au batut toba pe tema despartirii lui Otil de Mihaela Radulescu, o despartire departe de a semana cu un traditionala. Potrivit apropiatilor celor doi, ruptura amoroasa neconfirmata de niciunul dintre ei, ar fi de fapt doar o transformare a unei relatii clasice, in una fara obligatii. Ne vedem, ne iubim, nu ne vedem, ne mai gandim, par sa-si fi spus Dani si Mihaela dupa cinci ani in care n-au avut ochi decat unul pentru celalalt. Acum, ca au tras linie si au transat lururile astfel, ochii par sa fi inceput sa le alunece si dupa altii. Cel putin lui Dani, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Iti e frig? Andreea Balan te infierbanta cu tinutele astea! Si-a aratat sfarcurile, in Caraibe. Andreea Balan i-a facut pe admiratorii ei virtuali sa fie putin invidiosi dupa ce a publicat o serie de fotografii in care apare imbracata intr-un minuscul costum de baie. Vedeta pare sa iti fi luat cateva zile libere pe care a ales sa le petreaca in Caraibe, unde este cald si bine spre deosebire de Romania si nu s-a sfiit sa pozeze in unele dintre cele mai incitante ipostaze de pana acum. Ulterior a publicat imaginile pe pagina personala de Facebook si zeci de mii de amiratori au apreciat felul in care arata, mai ales ca intr-una din imagine este vizibil si un sfarc al vedetei, anuntaClick.

Groaznic! In pictoriale arata perfect, dar uite ce sani lasati are in realitate o cantareata de la noi! Andreea Banica este una dintre cele mai rafinate aparitii de la TV. Are un machiaj impecabil, o coafura la moda, dar si tinute care ii pun in evidenta picioarele, talia sau sanii voluptosi. Numai ca nurii vedetei nu sunt ce par a fi in aparitiile TV, asa cum se poate vedea intr-o fotografie postata de cantareata pe Facebook. Se pare ca sarcina si trecerea timpului si-au pus amprenta asupra bustului Andreei, care pare tot mai lasat. Mai mult, parca nici atat de proeminent pe cat pare la in pictoriale ori videoclipuri si unde are o sustinere de nadejde din partea bustierelor ori sutienelor cu buretei, informeazaLibertatea.

Romanca-vedeta e fidela unui singur tip de geanta. Cinci dive s-au trezit ca poarta acelasi accesoriu, la acelasi eveniment! Uniforma sau nu, geanta de firma te poate scoate in evidenta la un eveniment monden, cu conditia ca, in acelasi loc, sa nu se mai afle inca unul sau doua exemplare la fel. Ce te faci insa daca te trezesti cu cinci clone? Daca vrei sa arati ca esti vedeta cu adevarat, trebuie sa ai neaparat in dressing o geanta de firma. Si, daca tot dai din buzunar o gramada de bani, cel mai bine e sa investesti intr-una care se poate asorta cel mai usor. Probabil asa se gandesc domnitele celebre pe meleagurile mioritice atunci cand isi achizitioneaza o geanta Chanel cu lant sclipitor, scrieCancan.

Lavinia Parva, incredibil de sexy! Cat de bine arata iubita lui Banica Jr. Lavinia Parva a fost invitata la emisiunea "WOWbiz" de la Kanal D, unde a uimit publicul cu o aparitie super sexy. Bruneta a purtat o pereche de pantaloni foarte scruti din piele care i-au pus in valoarele picioarele perfecte. In ciuda faptului ca arata incredibil de bine, Lavinia a spus ca nu face mare lucru pentru a se mentine in forma: "Nu prea mai ajung la sala. Lucrez mult la sala de repetitii. Dansez foarte mult. Am o alimentatie normala, nu am tinut diete niciodata. Si nici nu vreau pentru ca sunt foarte pofticioasa", anuntaClick.