Nicole Kidman a pacalit timpul! Transformarea incredibila, in 20 de ani. Nicole Kidman, in varsta de 46 de ani, a suferit o transformare incredibila de cand a inceput sa fie luata in considerare la Hollywood. Astfel, vedeta pare sa arate mai bine acum decat atunci cand au aparut primele imagini oficiale cu ea si in decurs de 20 de ani a devenit una dintre cele mai dorite femei din lume, in ciuda varstei sale. Astfel, la doar 16 ani, in 1983, Nicole a aparut pentru prima data in filmul Bush Christmas unde s-a remarcat. De acolo australianca a urmat o cariera incredibila, a ajuns sotia lui Tom Cruise si a divortat de el si acum este una dintre cele mai bine cotate actrite din lume, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Actor de la Hollywood, snopit in bataie pe strazile Londrei. Actorul american Shia LaBeouf a fost atacat de un trecator la Londra, dupa ce a filmat cu telefonul mobil doua femei in stare de ebrietate, informeaza contactmusic.com. Starul francizei de succes "Transformers" a fost atacat in Leicester Square, Londra, de un trecator care a observat ca Shia LaBeouf filma cu telefonul mobil doua femei, dintre care una era in stare de ebrietate. Dupa ce, la rugamintea femeii, actorul a refuzat sa opreasca filmarea, un trecator a intervenit si l-a lovit de doua ori cu pumnul. Doi paznici de la un bar din apropiere au pus capat incidentului, iar actorul si prietenul care il insotea au reusit sa scape, scrie Cancan.

Cinematografia, in doliu! O figura legendara a filmului francez a murit! Cinematografia este mai saraca de astazi cu un actor francez, considerat o adevarata legenda in viata a filmului de arta. Actorul, regizorul si scenaristul francez Daniel Duval a incetat din viata joi, la varsta de 68 de ani, dupa o lunga suferinta. Daniel Duval, personalitate solitara si libera, a ramas in memoria cinefililor cu rolul proxenetului din "La derobade" (1979), in care Miou-Miou juca rolul unei prostituate care i-a cazut in mreje. Actorul francez a fost luat de langa parintii lui la varsta de noua ani si a crescut intr-un orfelinat, inainte sa fie adoptat de un cuplu dintr-o regiune rurala, unde a ramas pana la 15 ani, desi a continuat sa isi viziteze parintii adoptivi pana la moartea acestora, in 1984, noteaza Libertatea.

Roxana Ionescu, aventura cu fostul coleg de la "Dansez pentru tine"? Participarea la doua sezoane "Dansez pentru tine", mai precis 11 si 13, i-a adus "Mamei Natura" nu doar notorietate, dar si un prieten bun. La Buftea se zvoneste ca in 2011, in perioada in care a participat pentru prima data la "Dansez pentru tine", Roxana Ionescu (28 de ani) s-ar fi apropiat mai mult decat trebuie de partenerul ei de dans, Stefan Rebeja. Vedeta nu o ducea pe roze in propria casnicie, fiind casatorita din 6 mai 2006 cu Laurentiu Gheorghe, de care s-a si despartit intre timp. Sursele noastre ne-au marturisit ca Roxana si Stefan au inceput sa iasa mai mult impreuna, in afara orelor de antrenamente, si ca ar fi devenit mai intimi decat doi colegi, informeaza Click.

Ea a fost declarata femeia perfecta. E unul dintre cel mai bine cotate top-modele din lume, iar mai nou e considerata femeia perfecta. Este vorba despre sud-africanca de 24 de ani Candice Swanepoel, un "ingeras" al Victoria's Secret. Clientele din toata lumea ale celebrei companii de lenjerie intima au votat-o pe Candice ca avand formele ideale, iar ca urmare, ea a primit si titulatura de "The Body" (n.r. - corpul), acordat numai celor mai tari supermodele, informeaza Libertatea.

Asta-i culmea! "Singurul meu dar de la Dumnezeu e scrisul"! Declaratia apartine celei mai voluptoase femei care a pozat in Playboy. Ai fi putut crede despre ea orice, dar nu asta! Pe langa formele care au innebunit America, cea mai noua vedeta Playboy se lauda cu un talent neasteptat. Este vorba despre Alexandra, fiica celebrei prezicatoare Carmen Harra, coperta Playboy a lunii octombrie. Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Cancan.ro, voluptuasa blonda vorbeste despre inzestrarile ei intelectuale, doar la superlativ. In mod neasteptat, harul ei nu are nicio legatura cu cel al mamei. Alexandra marturiseste sincer ca nu mosteneste calitatile prezicatoarei si ca, pentru ea, viitorul ramane o necunoscuta ca pentru noi toti.