Lovitura "fatala" pentru CRBL! Cantaretul a bagat in spital un copil dupa ce a produs un accident in Voluntari! Accidentul s-a produs din cauza artistului care nu a pastrat distanta regulementara fata de un autoturism care se afla in fata lui, iar in urma coliziunii un copil a fost ranit si transportat la spital. CRBL s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala dupa un accident provocat in dreptul comunei Stefanesti, in timp ce se indrepta spre Otopeni. Acesta se afla la volanul unui autoturism Mercedes, iar la un moment dat o masina KIA, care se afla in fata lui, si care avea la bord trei pasageri, printre care si o fetita minora, a franat brusc pentru a evita coliziunea intr-o intersectie. CRBL, care se afla in spate, nu a respectat distanta regulamentara si a lovit din spate masina in care se aflau cei trei, iar copilul a suferit mai multe leziuni, potrivit Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Soferul "Ricky" a revenit in viata Monicai Gabor! Desi este insurat si are un copil, Voicu Panzar a sunat-o si... In ziua inmormantarii mamei sale, Monica Gabor a primit un telefon care a socat-o. Fostul sau sofer, Voicu Panzar, cu care nu a mai vorbit de trei ani, a sunat-o pentru a-i transmite condoleante si pentru a-i oferi ajutorul sau neconditionat, aflam din Cancan.

Ce destin tragic! O cunoscuta vedeta de la noi sufera de o boala incurabila. Putina lume stie ca o cunoscuta vedeta autohtona care este plina de viata si da replici pline de umor cand este invitat in emisiunile de televiziune sufera de o boala incurabila. Este vorba despre Serghei Mizil, in varsta de 60 de ani, care traieste de multi ani cu o tumora la creier ce nu poate fi operata. Desi a facut numeroase radiografii si tomografii nici un medic nu a avut curaj sa il opereze, asa ca Serghei s-a obisnuit sa traiasca cu aceasta tumora care uneori ii provoaca mari dureri de cap. De altfel, chiar Serghei a afirmat in numeroase randuri ca nu poate sa faca puscarie deoarece sufera de o boala incurabila, scrie Libertatea.

Imagini care te vor lasa masca! Vedeta de televiziune, in fundul gol in club pentru 600 de euro. La 14 ani a plecat de acasa cu gandul sa faca bani. A reusit. La 17, era deja o animatoare in club cunoscuta si bine platita. Mai tarziu, a devenit vedeta la una dintre cele mai mari televiziuni din Romania. Daniela Crudu (24 de ani) a avut o adolescenta zbuciumata. In timp ce alte fete de varsta ei isi vedeau linistite de scoala si prieteni, Cruduta dansa prin localuri si distra clientii. Continuarea in Click.

Iata cum arata prima si cea mai mare dragoste a lui Catalin Botezatu, pentru care a vrut sa se sinucida! A fost una dintre cele mai de succes modele ale Epocii de Aur! Catalin Botezatu a fost mereu un cuceritor, insa, in tinerete, o femeie, pe care nu a uitat-o niciodata, i-a pus capac, facandu-l sa se indragosteasca nebuneste. Este vorba despre Dana Opsitaru, un manechin de succes in Epoca de Aur. Pastrandu-i o amintiri deosebit de frumoasa, Catalin Botezatu a postat cateva fotogarfii cu ea pe contul lui de Facebook sub care a postat urmatorul comentariu: "Dana Opsitaru...my first love and now my best friend" (N. Red. prima mea dragoste si acum cea mai buna prietena), potrivit Libertatea.

La sapte luni de la divort, iubeste din nou! Gabriela Cristea s-a cuplat cu un solist! Deja isi petrec noptile impreuna. Cine a reusit sa-i puna inima pe jar si cat de fericita e vedeta in preajma lui. Iubirea vine exact atunci cand nu te astepti, iar Gabi Cristea resimte asta pe propria-i piele, din plin. Deschisa catre o noua relatie, dar extrem de pretentioasa si exigenta cu admiratorii ei, iata ca prezentatoarea TV s-a lasat cucerita si s-a indragostit nebuneste, fara sa-si dea seama. Iar cel care i-a pus inima pe jar si i-a redat stralucirea in privire este Tavi Clonda, nimeni altul decat solistul din band-ul care canta la emisiunea "Te vreau langa mine", pe care vedeta o prezinta la Kanal D, anunta Wowbiz.