Aceasta este noua ei mare iubire! Alexandra Dinu: "Nu am furat barbatul nimanui". Alexandra Dinu si Luca Bastianello formeaza un cuplu de ceva timp. Iar actrita de origine romana spune ca este marea ei iubire. Alexandra Dinu a fost acuzata ca l-ar fi furat pe Luca de la o alta femeie. Actrita a negat insa informatia si a povestit pentru Povestiri Adevarate ca este indragoistita nebuneste. Luca a cucerit-o pe Alexandra prin inatlniri romantice la teatru si pasiunea comuna pentru un anumit tip de ceai. Ca sa vezi, scrieCancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Costin Marculescu: "Cand era cu Bote, Bianca Dragusanu se saruta cu mine". De o luna, Bianca Dragusanu este doamna Slav. Dar nici acum trecutul nu-i da pace. Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale roscatei e scos la iveala de Costin Marculescu. "Eu si Bianca ne-am sarutat de cateva ori, dar nu m-a interesat o relatie cu ea", a povestit actorul, in exclusivitate pentru Click! Dezvaluirile fostului ei iubit, Coco Paun, sau faptul ca se mai vedea pe ascuns cu Adrian Cristea nu l-au impiedicat pe Victor Slav (33 de ani) sa o duca la altar pe Bianca Dragusanu (31 de ani). La mai bine de o luna de la cununia civila, seria dezvaluirilor incendiare continua cu o alta poveste din trecutul roscatei. De data aceasta, prezentatorul rubricii "Vremea" de la PRO TV ar putea cadea pe ganduri cu privirea la fidelitatea proaspetei sale sotii. Se zvoneste ca Bianca l-ar fi tradat pana si pe cel care a transformat-o, dintr-o anonima, in vedeta peste noapte, si anume pe Catalin Botezatu. Barbatul cu care i-ar fi pus coarne designerului este nimeni altul decat Costin Marculescu, anuntaClick.

Dorina Chiriac, despre Florin Piersic jr., tatal fetitei ei: "Ne iubim foarte mult". Dorina Chiriac face echipa cu Florin Piersic jr., fostul ei iubit si tatal fetitei sale, in editia de miercuri, 16 octombrie, a supershow-ului "Totul e permis", la Antena 1. Ei vor fi parteneri de joc pe planul inclinat si inalte cateva probe ale show-ului. "A fost foarte placut sa jucam impreuna, ca intotdeauna, de altfel. Noi am mai avut proiecte impreuna, pentru ca ne admiram,ne respectam si ne iubim foarte mult. Florin este actorul meu preferat", ne-a declarat talentata actrita Dorina Chiriac. "Am mare incredere in el ca artist, e impresionanta munca lui, dar si curajul lui de a descoperi locuri neumblate de altii, de a nu urma retete sau drumuri care duc, inevitabil, la <>. Si imi place sa cred ca asta fac si eu. Ma asociez in lucruri, in proiecte, cu oameni asemeni mie, ca sa functionez la randament maxim. Si aici, la acest show, am gasit oameni pe care ii admir", mai spune ea, informeazaLibertatea.

Gabi Cristea se iubeste cu un coleg de munca! Prezentatoarea si-a facut publica relatia in direct. Cum arata noul iubit. La mai bine de o jumatate de an de la divortul de fostul sot, Gabi Cristea s-a afisat cu un alt barbat. Noul iubit al brunetei se numeste Tavi Clonda si este mai tanar decat ea cu cinci ani. Barbatul lucreaza la emisiunea pe care Gabi o prezinta, fiind membru al trupei care canta live in cadrul show-ului. Cu un zambet larg pe fata, Gabi a lasat sa se inteleaga ca relatia ei cu Tavi este cat se poate de serioasa si, in timpul emisiunii, la luat pe acesta de mana, scrieCancan.

"Mosule, ce tanar esti!" de aduce fetelor de la Andre le aduce 2 milioane de euro. Se vor imbogati peste noapte. Aproximativ 2 milioane de euro este suma pe care Andreea Antonescu si tatal fostei sale colege din Andre, Sandel Balan, au de luat la 15 ani de cand s-a lansat hitul "Mosule, ce tanar esti!". Casa de discuri a demonstrat cu acte ca piesa nu este un plagiat, asa cum s-a crezut atata timp. La 14 ani de cand a lansat alaturi de Andreea Balan hitul "Mosule, ce tanar esti!", Andreea Antonescu se va umple de bani. Pentru ca la acea vreme, piesa trupei Andre a fost suspectata ca ar fi un plagiat dupa un cantec grecesc, vedeta, care a scris versurile cantecului, nu a incasat nici un ban din drepturile de autor. In aceeasi situatie s-a aflat si Sandel Balan, tatal fostei sale colege de trupa, Andreea Balan, cel care a compus linia melodica. In toti acesti ani, Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania (UCMR) a colectat banii pentru difuzarea piesei la radiouri, televiziuni, in restaurante si alte spatii publice, dar nici Andreea Antonescu, si nici Sandel Balan nu s-au putut apropia de ei. Acum cateva luni, casa de discuri Roton, careia cei doi i-au cedat drepturile de autor, si-a pus ambitia sa faca lumina in acest caz, considerat in anul 1999 drept unul dintre cazurile de plagiat grosolane, anuntaClick.

Fost baiat de bani gata, actual bugetar care traieste cu chirie.Povestea remarcaila a unui fost copil-vedeta din Romania. Ar putea sa aiba tot ce-si doreste! A trait o copilarie fara griji, vila, sofer si multe limuzine dar a ales sa traiasca din salariu de bugetar si cu chirie. "Sunt mandru de munca mea", se destinuie fostul "baiat de bani-gata". Se poate intoarce oricand la viata dinainte insa si-a propus sa reuseasca in propriul drum profesional - actoria. Este povestea nestiuta a lui Alin Calinescu, blonziul care, acum 13 ani, conducea in propriile videoclipuri (la 14 ani) TIR-urile familiei, care a bagat sute de mii de euro in debutul sau, si dupa care multe faimoase materialiste ii dadeau tarcoale. Acum, la 26 de ani este mandru de ce a realizat in viata. N-o duce pe roze, traieste o viata boema, intr-o camaruta cu chirie, in Bucuresti, se intretine din salariu. isi plateste singur studiile (este masterand la "Departamentul de Arta Teatrala"). Pana la 23 de ani a avut un lung sir de limuzine si acum conduce masina firmei. E mandru de rolurile pe care le-a interpretat: "Sink" in regia Iuliei Rugina, film pemiat la TIFF, "Las Fierbinti", spoturi comerciale etc, informeazaLibertatea.