Razboiul continua! Oreste nu face pace cu Mircea Badea: "M-as fi asteptat la mai mult de la el". Oreste spune ca nu vrea sa se mai impace cu Mircea Badea si face cateva precizari. "Relatiile noastre au ramas la fel ca in momentul rupturii. Nu am de ce sa ma cert cu el, ca nu mi-a gresit cu nimic. Am ceva legat de prestatia lui profesionala, modul in care a abordat "Rosia Montana" si problema cainilor maidanezi. E indamisibil sa militezi pentru trezirea din letargie, iar cand poporul se trezeste, tu sa-ti bagi joc de el. Cat despre caini maidanezi, aici a fost o abordare inumana, prin pasivitate si lipsa totala de emotie. M-as fi asteptat la mult mai mult din partea unor oameni calzi si iubitori de animale. Aici e vorba de latura sensibila a poporului din care facem parte, e o chestiune de traditie. Din pacate, am avut o revelatie tarzie, dar lamuritoare pentru mine. Ocupam un spatiu public si trebuie sa il folosim in folosul Romaniei", lamureste Oreste, potrivit Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Bendeac a dat publicitatii cum arata duelul Badea-Banciu in parodia ce i-a fost interzisa de Antena 1. Pe langa alte precizari legate de problemele iComedy, Bendeac a expus cum ar fi aratat duelul-parodie intre rivalii Mircea Badea si Radu Banciu. "Cu riscuri uriase, am ales sa postez astazi un text pe care noi, echipa iComedy, NU am avut voie sa-l filmam/difuzam", a spus Bendeac, care a decis sa inlocuiasca numele proprii ale personajelor, cu toate ca in randurile de mai jos, din continut se poate vedea foarte simplu despre cine este vorba, scrie Libertatea. "Sunt "XXX", ... acum ma stii bine Lumea vede showul meu ca s-a saturat de tine Sunt intelectual, fac rime ca Eminescu, Tu din trei cuvinte spui de patru ori Basescu Esti un pamfletar, insa unul expirat CV-ul tau contine doua bancuri si-un spagat Asa ca dragul meu lasa-ma sa te provoc Sa vad care din noi e mai tare la hiphop...

A ajuns la sapa de lemn? Bianca si-a scos la vanzare cadourile de la fostii! Roscata a dus bunurile de lux la un second-hand. Bianca nu tine prea mult la eticheta atunci cand vine vorba de partea financiara. Zilele trecute, roscata a inceput sa scoata a vanzare cadourile de la fostii iubiti si lucrurile pe care nu le mai poarta. Ea le-a incarcat in masina si le-a dus la un la o consignatie de lux din Dorobanti, acolo unde vedetele obisnuiesc sa-si aduca produsele de firma care le prisosesc. Potrivit ziarului Ring, la acest butic a incercat si Monica Gabor sa-si vanda rochia de mireasa. Din pacate pentru ea, creatia a primit un pret de zece ori mai decat a platit atunci doamna Columbeanu, adica doar 1000 de euro, citeaza Cancan.

Interviu cu Florin Salam: "Cand consumam droguri, pierdeam la cazino, umblam prin cluburi, ma imbatam". Intr-un interviu difuzat la Observatorul Antenei 1, Salam a spus ca a cazut prada tentatiei de a se droga dupa ce si-a pierdut sotia. Povestirile manelistului despre perioada in care drogurile ii guvernau viata sunt absolute naucitoare. "Cand consumam, pierdeam la cazino, umblam prin cluburi, ma imbatam, stateam cu o fata de vorba. Eram in perioada greselilor. Nu am consumat frecvent. Se intampla, eram suparat. Se intampla sa imi fie greu, imi era dor de sotia mea", a explicat Salam, care sustine ca s-a lecuit definitiv de "praful alb", scrie Click.

Vedetele de la "Dansez", spionate ca-n filme la antrenamente si in cantonament. Producatorii emisiunii-concurs "Dansez pentru tine", al carei nou sezon va debuta sambata, 19 octombrie, la PRO TV, nu se joaca! Vor sa stie, in cele mai mici detalii, ce fac si ce vorbesc concurentii in pauzele dintre antrenamente. De aceea, pe holurile de la Buftea au montat camere video care-i spioneaza ca in filmele agentului 007. "Camerele montate sunt in pozitia inregistrare. Sunt pe ambianta, adica se aude si ce se vorbeste. Imaginile surprinse in direct, in pauzele dintre antrenamente, vor fi folosite in cadrul emisiunilor transmise pe post. E vorba de trairi, de frustrari, de nemultumiri pe care concurentii le afiseaza in anumite momente cand se cred singuri", ne-au dezvaluit surse PRO. Primul care a dat de lucru camerelor-spion a fost fotbalistul Giani Kirita, scrie Libertatea.