Marturisire-bomba dupa 16 ani: "Printesa Diana nu trebuia sa iasa vie din tunel" Potrivit unui nou socant articol din controversatul tabloid "Globe", un membru al unui comando de trei barbati care ar fi ucis-o pe printesa Diana ar fi recunoscut ca ar fi avut un rol in uciderea acesteia, mascata intr-un tragic accident. El ar fi declarat publicatiei mai sus amintite ca sarcina sa era "sa faca sigur ca Diana sa nu iasa vie din tunelul de trista faima din Paris". Pretinsele dezvaluiri nu vor determina insa redeschiderea anchetei, potrivit Showbizspy, citati de Click.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

Momentul exact cand Florin Salam s-a apucat de droguri. Artistul si-a pierdut sotia, lumina ochilor, chiar de ziua lui, de Sfintele sarbatori de Florii. Aceea a fost ziua in care a a jurat ca nu va mai canta niciodata! A strans puternic din dinti si a cautat putere in cele doua comori pe care le-a castigat in urma povestii lor de dragoste: cei doi copii. Nu la multa vreme toti s-au uitat suspicios la un Salam devenit puternic peste noapte, care a revenit in muzica si canta cu un patos mai mare ca niciodata. Nimeni insa nu stia ce-l tine atat de energic si putincios. A recunoscut in premiera pentru Cancan.ro bomba care l-a "ajutat", dar aucm il costa mai mult decat toate milioanele de euro pierdute la jocurile de noroc: libertatea, scrie Cancan.ro.

Mircea Badea mai face o victima. Dupa Bendeac, emisiunea lui Oreste a fost oprita. Un conflict de idei cu mai vechiul sau prieten Mircea Badea pe tema Rosia Montana si a cainilor maidanezi s-a transformat intr-un real razboi al declaratiilor, al luptei principiale de la distanta, prin paginile de socializare, care, in cele din urma, a ajuns pana la nivelul conducerii Antenelor. Asa se face ca, in aceasta seara, Oreste a fost anuntat, de catre "niste entitati vagi", ca filmarile pentru emisiunea de saptamana viitoare, care trebuia sa aiba loc luni, au fost "amanate". Din acest motiv si pentru ca este constient ca se va repeta episodul Mihai Bendeac, Oresze a scris, pe blogul sau, o "Scrisoare deschisa" pentru publicul sau. Acuzator, direct, fara niciun pic de menajamente, Oreste vorbeste despre "vuvuzelele" de presa, despre presiuni mediatice, securisti si activisti de partid ajunsi pe post de jurnalisti si da verdicte crude, scrie Libertatea.

Surpriza de proportii la "Dansez pentru tine": Wilmark dat afara din juriu cu cateva ore inainte de noul sezon. Decizie-soc la show-ul "Dansez pentru tine", al carui nou sezon debuteaza vineri seara la Pro TV. Wilmark a fost dat afara din juriu, cu doar cateva ore inainte ca emisiunea sa fie difuzata pe post. Pro TV a confirmat informatia si a explicat motivul deciziei. "Wilmark nu a mai putut sa continue colaborarea cu PRO TV pentru emisiunea "Dansez pentru tine" din cauza unor contracte semnate cu alte televiziuni. Ii multumim lui Wilmark pentru colaborarea din cele 13 sezoane", au precizat reprezentantii postului din Pache Protopopescu. In locul lui Wilmark, in juriu a fost cooptata Elwira Petre, sotia lui Mihai Petre, scrie Click.ro.

E oficial! Alex Velea a divortat la notar! I-a dat sotiei 50.000 de euro! La patru luni de la despartire, Alex Velea si sotia lui au divortat oficial, in fata unui notar. Cantaretul i-a dat sotiei sale suma de 50.000 de euro, pentru a-si putea cumpara o garsoniera si a-si deschide o sala de fitness. In urma cu patru ani, Alex Velea si Ana spuneau un "DA" hotarat in fata ofiterului starii civile si credea ca mariajul lor va dura toata viata. Cei doi insa s-au despartit in urma cu patru luni, iar motivul pare a fi Antonia, scrie Cancan.ro.