Mircea Badea si Carmen Bruma vor avea un copil. E suta la suta oficial, desi nici Mircea Badea si nici Carmen Bruma n-ar vrea sa se afle. Cei doi vor avea un copil, iar vestea au primit-o in urma cu cateva zile, spun surse bine informate. Cele doua vedete TV sunt extrem de fericite si fac frecvent controale la o clinica de specialitate cunoscuta, aflata in zona de nord a Capitalei. Sursele noastre spun ca, de fiecare data cand se duc la control, "fotomodela" si "spagatistul de la miezul noptii" isi iau toate masurile de precautie sa nu fie recunoscuti. "Se duc la clinica in general seara, cand e intuneric, si se infofolesc bine, isi acopera fetele cu fel si fel de fulare si glugi ca sa nu fie recunoscuti. Vor sa fie discreti in legatura cu asta, asa cum au fost, de-a lungul vremii, si cu relatia lor", a declarat, pentru ziarul Ring, un apropiat al cuplului Bruma-Badea.

VedeteFoto: Colaj foto

Fara sutien in fata lui DJ Optick. Legatura neasteptata dintre Antonia si sotul "Casnicei de la Masterchef". Antonia e la moda, Antonia e preferata tuturor cand vine vorba de o sedinta foto sau un videoclip si multi ar face orice pentru un zambet din partea ei. Exista insa muritori care au parte si de un altfel de tratament, direct de la vedeta. Antonia, varianta fara sutien si seducatoare intr-o rochie de seara sclipitoare, e una rezervata cunoscatorilor de fotografie sau video. Asa s-a intamplat si la filmarea videoclipului celei mai recente piese a Antoniei, "Hurricane", al carui regizor este Bogdan Moldovan, scrie Cancan.

Kate Middleton si Printul William, momente intime in cada alaturi de Printul George. Kate Middleton si Printul William apar in mai multe momente intime alaturi de micutul Print George, care ofera o privire din interior a vietii tinerei familii regale. Viitorul rege este surprins in cada cu parintii lui sau in timp ce bunica ii face o poza. Intr-o alta fotografie,Will si Kate stau intinsi in pat, cu George in brate. Dar daca privesti cu atentie, realizezi ca protagonistii sedintei foto sunt sosii ale faimosului cuplu. Cea care a pus totul la cale e Alison Jackson, cunoscuta pentru fotografiile care par a dezvalui detalii din viata de zi cu zi a celebritatilor, scrie Click.

Mihai Traistariu si-a micsorat fruntea cu 1 cm. Mihai Traistariu era complexat de faptul ca parul incepuse sa-l paraseasca mult prea devreme, asa ca a incercat tot soiul de metode, doar-doar va arata ca pe vremuri. Abia in urma cu opt luni, cand pierduse orice speranta, cantaretul a acceptat sa mearga la o clinica din Turcia pentru a-si face implant de par. Dupa interventie, artistul se uita de cateva ori pe zi in oglinda si se ruga sa se intample o minune: "Mi-a crescut atat de mult par ca nu-mi vine sa cred! Doctorul mi-a zis ca dupa opt luni se vor vedea rezultatele", ne-a declarat Mihai. Solistul deja se viseaza cu plete-n vant si are planuri mari pentru buclele lui: "Vreau sa ma vopsesc suvite, ca pe vremuri. Bine, voi face asta fara ca vopseaua sa atinga pielea, caci inca e sensibila. Vreau sa-mi intre paru-n ochi. De altfel, l-am rugat pe doctor sa-mi micsoreze fruntea de om destept, cu care m-am mandrit intotdeauna. Adica i-am zis sa-mi coboare linia parului pe frunte cu un centimetru mai jos", a dezvaluit Traistariu pentru Libertatea.

Serban Huidu, in scandal cu familia! Mama vitrega: "Sa-ti fie rusine!" arcotasul isi acuza tatal si mama vitrega ca profita de celebritatea lui pentru a scoate bani din scandaluri. In replica, Mirela l-a "urecheat" parinteste si, culmea, pe moment a reusit sa-i inchida gura lui Serban Huidu, care a reactionat cu "Nu comentez". Nu e prima data cand relatiile dintre Serban Huidu (37 de ani) si tatal lui devin tensionate, insa, de aceasta data, la mijloc se afla divortul pe care Mirela il cere de Huidu senior dupa 15 ani petrecuti impreuna. Initial, carcotasul s-a abtinut sa comenteze impasul din familia lui, insa ieri-dimineata a rabufnit in direct la matinalul Kiss FM: "Nu sunt afectat deloc de divortul tatalui meu, ma doare fix in cot. Ei se duc si defileaza prin ziare pentru ca primesc bani", dezvaluie ziarul Ring.

Bianca Dragusanu a ramas insarcinata la nici o luna de la casatoria cu Victor Slav? Detaliul care a pus pe jar toata lumea. Bianca Dragusanu a postat pe internet o imagine cu care a facut furori pe internet. Vedeta isi doreste sa devina cat mai rapid mama, motiv pentru care mentioneaza acest lucru de fiecare data cand are ocazia. Bianca si-a surprins prietenii internauti cu o imaginea de senzatie. Ea a lasat sa se inteleaga ca ar fi insarcinata dupa ce a postat o fotografie in care apare o femei gravida. "Ce dragut", a mentionat ea pe Facebook, scrie Cancan.