Antonia vorbeste pentru prima data despre divortul e Vincenzo: "Trec printr-o perioada mai grea. Ma vad din nou mireasa". Cu zambetul pe buze, Antonia a vorbit pentru prima data despre divortul de Vincenzo. Cantareata recunoaste ca trece in acest moment printr-o perioada mai grea, dar nu vrea sa intre in amanunte ce tin ce viata ei personala. "Au mai aparut tot felul de stiri, mai postez si eu poze. Incerc sa fiu sincera cu fanii mei, dar mai am momente cand sunt trista. Acum trec printr-o perioada mai grea, dupa cum stie toata lumea, dar o sa-mi revin", a declarat ea la emisiunea "La Maruta", scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ce spune Mara Banica despre filmuletul in care face sex oral. In urma cu doi ani, pe internet a circulat un filmulet in care Mara Banica face sex oral unui barbat. Desi a trecut ceva vreme, jurnalista a vorbit miercuri despre clip, dar si despre indentitatea barbatului. Mara a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook in care spunea, in gluma, ca partenerul ei e Silviu Andrei. Ea a mai adaugat ca e foarte dranjata de persoanele care au fost scandalizate de continutul clipului. "Se facea ca eu ma iubeam cu Silviu Andrei si cum stateam noi, asa, noaptea, in pat, jucam rummy, bridge, uneori fazan, poate spre dimineata telefonul fara fir. Nu, cum sa facem dragoste? Sau sex? Sau sex oral el mie, eu lui? Bah nene, bah! Nu doar ca am caracter sa spun ca da, eu sunt in filmuletul ala, dar guess what? Cu iubitul meu, in patul meu, pe muzica mea, fac dragoste fix cum imi place! Asta pentru puritanii aia care si cand se onanizeza o fac imbracati si cu lumina stinsa! BTW, Silviu, diseara te fac un sah?", a comentat Mara, anuntaClick.

Serghei Mizil abia asteapta ca Oana, nepoata lui, sa ramana insarcinata: "Sa aiba un bebe destept ca Vanghelie!" Daca la sfarsitul lui septembrie se zvonea ca primarul sectorului 5, Marian Vanghelie (45 de ani), revenise in bratele sotiei sale, iata insa ca, de fapt, acesta nu poate trai prea mult timp departe de iubita lui, Oana Mizil (38 de ani). Duminica trecuta, la petrecerea de botez a fiicei lui Marcel Pavel, cei doi au dansat la sentiment toata noaptea. Relatia celor doi este mai solida ca oricand, iar o dovada ca primarul Vanghelie are intentii serioase cu Oana este si frumosul inel de logodna ce a aparut de curand pe degetul brunetei. De altfel, surse apropiate celor doi sustin ca Oana ar fi spus ca vrea sa ramana insarcinata cat mai repede: "Este o relatie frumoasa si matura si ne gandim sa avem un copil cat mai curand, rod al iubirii noastre", i-ar fi marturisit Oana Niculescu Mizil unei prietene apropiate, informeazaLibertatea.

Gabi Cristea o sa fie distrusa cand o sa afle ca noul ei iubit are o relatie de ani buni, iar prietena e gravida. Nici nu se declara bine peste tot la inceput de relatie, ca Gabriela Cristea intra din nou in gura celor care ii toaca fiecare miscare, de data aceasta si pe buna dreptate, daca e sa dam crezare celor ce ne-au ajuns la urechi. Viata parea sa ii zambeasca Gabrielei Cristea, care si-a gasit oaza de liniste, refugiul, la munca. Nu numai profesional, ci si personal, pentru ca Tavi Clonda, colegul de platou, i-a devenit si iubit. Insa, cand exact de un scandal nou nu mai avea nevoie, se pare ca Gabi o sa fie din nou in centrul controverselor, scrieCancan.

Mariana Moculescu a plecat in Austria sa faca videochat. Horia Moculescu: "Mi-ar parea rau daca s-ar intoarce". Mariana Moculescu a decis sa paraseasca Romania. Ea s-a mutat in Austria. unde va face videochat. Desi a ramas singur acum in apartamentul pe care il impartea cu fosta sotie, Horia Moculescu s-a tinut de glume in dimineata in care Mariana si-a facut bagajele pentru a se duce la aeroport. "Mi-ar fi dor daca era Mariana de acum 26 de ani. Nu regret deloc ca pleaca, mi-ar parea rau daca s-ar intoarce, pentru ca s-ar intoarce foarte invinsa, Nu ma intereseaza chestia cu videochatul. Am o bucurie structurala. Nu stii ce inseamna sa te scoli dimineata si sa ai certitudinea ca ai o zi linistita", a spus compozitorul pentru "La Maruta", anuntaClick.

Motivele incredibile pentru care Delia nu vrea sa devina mamica. Toata lumea se intreaba de ce tot amana Delia momentul in care sa devina mamica, desi este casatorita de mai bine de un an. "Mi-ar fi teama ca un copil sa nu-mi tina cariera pe loc", a recunoscut jurata X-Factor. Cantareata Delia nu se vede deocamdata in postura de mamica. "Sunt un pic egoista si vreau sa ma bucur de viata pe care o am acum. Vreau sa mai aman momentul, pentru ca vad mereu mamici preocupate. Mi-ar fi teama ca un copil sa nu-mi tina cariera pe loc. Doar ca mi s-ar schimba viata si nu stiu daca vreau asta", a povestit cu sinceritate Delia la emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Aceasta a adaugat: "Vreau sa mai calatoresc si sa ma bucur de viata. Eu si Razvan vom mergem in Sri Lanka intr-o vacanta o saptamana", informeazaLibertatea.