Andreea Marin, 14.000 - pe luna de la TVR? Vedeta care realizeaza "Pretuieste viata" ar fi cerut 4.500 de euro pe fiecare editie, dar pana la urma a acceptat cu 1.000 de euro mai putin. Revenire spectaculoasa pe micile ecrane! Andreea Marin prezinta de weekend-ul trecut emisiunea "Pretuieste viata" la TVR 1. Daca in 2007 a incasat de la post suma de 100.000 de euro lunar, asa cum Click! v-a dezvaluit in exclusivitate, doar pentru a reprezenta imaginea acestei institutii, acum se pare ca se multumeste sa primeasca "doar" 14.000 de euro pe luna, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Lovitura teribila pentru Roger Moore! A fost diagnosticat cu o boala incurabila! Actorul Roger Moore, cunoscut drept "Sfantul" dupa interpretarea magistrala din seria cu acelasi nume, a primit o veste teribila, fiind diagnosticat cu o boala incurabila. In luna septembrie, Roger Moore a avut parte de o saptamana in care si-a pierdut cunostinta de cateva ori, a slabit si se simtea foarte rau. Sotia sa, Kristina, l-a transportat la sectia de Urgente a spitalului aflat in apropiere de locuinta lor din Monaco. Dupa o serie de teste medicale, medicii i-au spus ca are diabet, scrie Libertatea.

Brad Pitt nu se da cu parfum si pute ingrozitor. E ravnit de multe femei, dar cine-ar fi crezut ca Brad Pitt e certat cu apa si sapunul? Actorul de 47 de ani are o mare problema la capitolul igiena. Se pare ca starul de la Hollywood a renuntat la parfum si foloseste un amestec facut in casa din lamaie, apa si otet de mere. Potrivit revistei "National Enquirer", Angelina Jolie (38 de ani) si cei sase copii il striga pe Brad "Stinky Daddy" (Tata imputit, n.r.). Revoltata ca-i muta nasul din loc cand sunt impreuna, Angie il trimite fortat la baita, noteaza Click.

A ajuns la sapa de lemn! Actrita: "Sotul meu nu isi mai permite nici macar o operatie de vastectomie". Actrita americana Tori Spelling a dezvaluit, intr-un interviu acordat revistei People, ca are probleme financiare majore si ca familia sa a adoptat un stil de viata modest, informeaza huffingtonpost.com. Totodata, actrita a spus ca, din cauza acestor dificultati financiare, este nevoita sa isi alcatuiasca in fiecare luna un buget al cheltuielilor si veniturilor. Desi familia ei este celebra pentru luxosul conac "The Manor", care valoreaza 50 milioane de dolari, familia lui Tori locuieste in prezent intr-o casa inchiriata in San Fernando Valley. Actrita spune ca nu si-a mai cumparat o poseta de multi ani, copiii ei poarta haine vechi, iar sotul ei, Dean McDermott, nu isi permite din punct de vedere financiar sa isi faca operatia de vasectomie pe care si-o doreste de mai multa vreme, informeaza Cancan.

Orlando Bloom si Miranda Kerr s-au despartit. Este oficial! Actorul Orlando Bloom, cunoscut mai ales datorita Legolas, elful din "Stapanul inelelor", si Miranda Kerr, fotomodel celebru de la Victoria's Secret, s-au despartit dupa 3 ani de casatorie. Pareau unul dintre cele mai fericite cupluri de la Hollywood, dar iata ca aparentele insala. Orlando Bloom (36 de ani) si Miranda Kerr (30 de ani) au anuntat ieri ca traiesc separat de cateva luni si ca au pus punct relatiei. Nu au luat inca nici o hotarare privitoare la soarta micutului Flynn (2 ani), scrie Click.