Monica Gabor a pozat goala! Irinel Columbeanu si Mr. Pink au putut sa o vada in toata splendoarea! S-a vazut tot in pozitia asta. Monica Gabor a pozat goala, iar astfel au vazut-o doar Irinel Columbeanu, fostul sot, si Mr. Pink, actualul iubit. Putini stiu, dar inainte sa plece in America, pe vremea cand era sotia omului e afaceri Irinel Columbeanu, Monica Gabor a pozat goala pentur un salon de infrumusetare a carei imagine era. Vedeta a aparut in toata splendoarea, iar imaginile au facut deliciul presei, dar si al cititorilor, potrivit Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Din bogatasul Hollywoodului, Mel Gibson a ajuns aproape lefter. S-au dus vremurile bune pentru actorul Mel Gibson, 57 de ani, care a fost regele incasarilor la Hollywood ani la rand. Daca in 2011 se lauda cu o avere de 850 de milioane de dolari, acum lucrurile stau cat se poate de prost, starul ramanand fara lichiditati din cauza problemelor cu... femeile. Presa americana de scandal a dezvaluit recent ca Gibson se vaita ca a cam ramas fara bani in conturi, dupa ce a fost obligat sa-i dea celei care i-a fost sotie 20 de ani, Robyn, jumatate din avere, plus o renta lunara de aproape 100.000 de dolari, bani proveniti de la compania lor de productie. Iar belelele nu se incheie aici, scrie Libertatea.

Andreea Raicu ar fi facut orice ca imaginile acestea sa nu fie publicate vreodata. Una dintre cele mai mari probleme ale femeilor (si, se spune, mai des in ultima vreme si a barbatilor), celulita le da batai de cap pana si celor mai dorite femei, vedetele. Picior lung, zambet larg si ochi sclipitori. Andreea Raicu si-a facut aparitia la o lansare de produse bio intr-o tinuta croita parca sa lase cat mai putin imaginatiei, cel putin in partea de jos. A ajutat-o o dupa-amiaza frumoasa de toamna, astfel ca vedeta s-a gandit ca trebuie sa isi puna in evidenta picioarele. Numai ca lungimea fustei, care se mai si ridica si statea cam rigida, in tot felul de pozitii, i-a jucat ceva feste. Continuarea in Cancan.

Despartire neasteptata in showbiz. S-au iubit cu pasiune, dar el nu i-a iertat fosta dragoste. Mantea si Badalau si-au spus "adio". Apropiatii brunetei spun ca aceasta s-a despartit de iubit. Carcotasii care nu vedeau cu ochi buni relatia dintre Andreea Mantea si Gabi Badalau isi freaca acum mainile de bucurie! Surse din anturajul brunetei spun ca cei doi n-ar mai forma un cuplu de cateva zile. S-a rupt lantul de iubire dintre Andreea Mantea si Gabi Badalau. S-au combinat la sfarsitul verii, dar se pare ca odata cu schimbarea anotimpului si sentimentele lor si-au pierdut din intensitate. Asta o spun persoane din anturajul lor, dar si martori oculari ale ultimelor escapade nocturne ale craiului Badalau, sustine Click.

Andra a devenit una dintre cele mai bogate soliste din Romania. Andra se poate mandri, la cei 27 de ani ai sai, cu performanta de a strange o adevarata avere din concerte, numarandu-se printre cele mai solicitate soliste din tara. Nu e eveniment muzical la care numele ei sa nu figureze pe afis, desi nu are deloc un tarif mic, in jur de 3.000 de euro pentru fiecare show. La 13 ani de la debutul in showbiz, sotia lui Catalin Maruta se bucura de o popularitate de invidiat, iar concertele numeroase i-au adus o caruta de bani. Apropiatii ei sustin ca anul acesta a rotunjit bugetul familiei cu inca 300.000 de euro, Andra ajungand sa faca primul milion de euro, o performanta greu de egalat de un alt artist roman, aflam din Libertatea.

In sfarsit, adevarul iese la iveala! Lucian Viziru "a fugit" din Romania din cauza bancilor! A fost executat silit pentru o datorie de 180.000 de euro. In vara acestui an, Lucian Viziru a lasat Romania pentru a se stabili in Germania, acolo unde, in prezent, lucreaza ca instructor la o scoala de tenis din Stuttgart. Plecarea fostului solist al trupei Gaz pe foc a fost, insa, mai degraba una fortata. In 2007, Lucian Viziru era in culmea gloriei. Pe vremea aceea el juca intr-o telenovela si avea un contract extrem de bun cu trustul PRO. In acel an, Lucian a contractat un credit de peste 180.000 de euro, garantand pentru el cu un teren la munte. Lucrurile n-au evoluat insa bine pentru Lucian, scrie Wowbiz.