Vancea nu poate pleca dupa iubitul ei. Sexy Roxana Vancea si actorul Mihai Bendeac s-au apropiat in timpul filmarilor la "IComedy", astfel ca intre ei s-a infiripat o frumoasa poveste de iubire. De atata dragoste, voluptuoasa bruneta chiar si-a tatuat, pe antebrat, numele controversatului artist. Acum, idila lor e pusa la grea incercare, caci Bendeac a fost dat afara de la Antena 1.Desi si-ar dori sa-si urmeze iubitul, Vancea nu va putea parasi prea curand Antena 1, noteaza Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Cheloo, accident grav pe scena! Artistul a fost transportat de urgenta la spital. ChelOo a avut parte de un accident chiar pe scena. El a fost transportat de urgenta la spital dupa ce si-a dislocat umarul. Cantaretul a vrut sa faca o demonstratie de stage diving, insa nu i-a iesit. Ba chiar a cazut si si-a disclocat umarul. Delia Matache si Dan Bittman au ramas stupefiati cand au vazut ce se intampla. Accidentul artistului a avut loc in timpul auditiilor unui concurs de talente in care Cheloo e pe post de jurat, informeaza Cancan.

Columbeanu si-a pierdut fetita in parc. Momente de maxima tensiune pentru afacerist, care si-a certat bona pana cand femeia a inceput sa planga. Irinel Columbeanu a trecut prin clipe de groaza, vineri, cand afaceristul si-a pierdut fetita in parc. Panicat, Iri a certat-o pe bona, reprosandu-i ca nu a stat cu ochii pe copila. Femeia care are grija de fetita lui Iri si a Monicai Gabor a izbucnit in lacrimi. In acel moment si-a facut aparitia si fetita, de mana cu soferul familiei. Ajuns la locul de joaca unde stia ca il asteapta Irinuca si bona ei, Irinel a gasit-o doar pe aceasta din urma, iar de fetita nici urma. Afaceristul si-a dat seama ca si-a pierdut fetita si a intrat in panica. Irinel nu intelege cum a fost posibil ca fetita sa dispara de langa bona, scrie Click.

Un membru nou in juriul de la "Dansez pentru tine". Editia de vineri a emisiunii de la Pro TV a venit cu o noutate. In loc de cinci membri, juriul a avut sase componenti. In editia de vineri, 1 noiembrie 2013, a emisiunii "Dansez pentru tine", de la Pro TV, folclorul a fost la loc de cinste. Din acest motiv, specialistul in folclor, celebrul si durul Nea Marin, a fost cooptat in juriul show-ului. Astfel, acesta a luat loc la masa juriului alaturi de cei cinci jurati clasici: Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Edi Stancu si Elwira Petre, anunta Libertatea.

"Dr. Quinn" vine in Romania! Jane Seymour va juca intr-un film marca Bobby Paunescu, ce se filmeaza in Sighisoara si Bucuresti. Cunoscuta actrita Jane Saymour va locui trei saptamani in Romania! Ea isi va petrece doua saptamani la Sighisoara si o saptamana in Bucuresti, dar in interes de munca. Jane Seymour vine in Romania, unde va incepe filmarile pentru "Love By Design", in regia lui Michael Damian ( cel care a mai lucrat pentru The Young and The Restless, A Princess for Christmas). Actrita, pe care toata lumea o stie din celebrul serial TV "Dr. Quinn", castigatoare a premiilor Globul de Aur si EMMY, va interpreta rolul unui redactor-sef al unei reviste de moda din Manhattan, Vivien Thompson, care ii pune bete in roate Daniellei Luca, o tanara romanca dornica de afirmare, interpretata de Giulia Nahmany, anunta Cancan.

Asa nu i-ai vazut nici pe vremea cand erau casatoriti. Cum s-au pozat Banica si Raduleasca. Lavinia Parva numara fiecare secunda pe care Mihaela Radulescu o petrece in platoul emisiunii pe care-o prezinta iubitul ei, Stefan Banica Junior. Raduleasca si Banica par mai apropiati ca niciodata. Nimeni nu s-ar fi asteptat la o asemenea apropiere intre Mihaela Radulescu si Stefan Banica Junior. Fosta prezentatoare de televiziune a postat pe o retea de socializare o fotografie in care apare la bratul fostului sau sot. In imagine, se observa ca Banica este extrem de fericit sa se afle alaturi de cea care i-a fost sotie, scrie Click.