Bomba in presa din India! Salman Khan a recunoscut relatia cu Iulia Vantur, dupa ce ea l-a lasat cu ochii in soare. Lista lui Salman Khan, actor renumit si deja super-vedeta nu numai in tara sa natala, e plina ochi atunci cand vine vorba despre relatii amoroase. Iar toata lumea stia ca, printre iubitele brunete, si-a facut loc si o romanca blonda. Inca de acum doi ani, zvonurile despre o apropiere puternica si incendiara intre Salman si Iulia Vantur incepeau sa patrunda in tabloidele din Romania. Timid, pentru ca Iulia inca se refacea dupa relatia cu Marius Moga. Chiar daca inca stramba din nas cand venea vorba de o apropiere intre ea si starul din India, toate lucrurile s-au lamurit in vara, cand Iulia si-a lasat job-ul de prezentatoare ca sa plece in tara lui natala. Acolo s-a regasit spiritual, dupa cum a subliniat chiar ea, in nenumarate randuri, dar si emotional, intr-o relatie incendiara cu Salman, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Marin, parasita de logodnic? Ce spune vedeta. Andreea Marin a anuntat ca va deschide la Chisinau o filiala a clinicii din Turcia a carei pacienta a fost chiar vedeta si unde lucreaza logodnicul ei, Tuncay Ozturk, conform prime.md. "Zana" a vorbit despre noul proiect luni seara si a precizat ca, initial, in noua institutie de la Chisinau va fi deschis un cabinet de consultatii. Aici pacientii vor fi diagnosticati gratuit de medicii turci. In cele mai grave cazuri,bolnavii vor fi supusi unor interventii chirurgicale. "Pentru medicii de acolo eu nu eram nicio persoana publica eram pur si simplu un pacient care venea din Romania. Si asa cum e omul cand se cauta gaseste asa ca am gasit si alt emotive sa raman acolo si am avut chiar si o interventie chirurgicala, lucrurile au mers perfect", a spus Andreea. In timpul conferintei, vedeta nu a ezitat sa fac si glume referitor la relatia sa cu medicul turc, anuntaClick.

Mariana Moculescu si-a salvat bikinii de la executarea silita! Ingropata in datorii, Mariana Moculescu (46 de ani) a luat drumul Austriei, unde face videochat. Zilele acestea, conform somatiei de executare silita, bruneta e obligata sa elibereze casa din Bucuresti, insa, cum nu se afla in tara, nu poate decat sa se felicite ca si-a luat cu ea hainele si tot arsenalul de lenjerie intima. Mariana trebuie sa-si ia adio de la apartamentul din Bucuresti pe care l-a impartit cu Horia Moculescu, caci a adunat datorii de 25.000 de lei la intretinere si la banci in ultimii ani, iar judecatoria i-a emis somatie de executare silita. Plecata in Austria ca sa faca bani din videochat, ea si-a salvat insa la timp "bunurile" de pret necesare in activitatea pe care o presteaza in prezent: lenjeria intima sexy si costumele de vampa, cu care le incinge mintile clientilor virtuali. Iar fostul ei amorez, Cristi Marin (35 de ani), nu o lasa balta. Pentru ca mobila si restul obiectelor care-i apartin sa nu ajunga in strada, i le va muta la el acasa, informeazaLibertatea.

Secretul relatiei dintre Keo si Balanca, dupa sapte ani: "Imi dau pantalonii jos si va arat". Ea recunoaste ca o domina in pat. Formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz si multi s-au intrebat cum de au rezistat tentatiilor. Iar intr-un acces de sinceritate, Keo a spus pe sleau ca reuseste sa scape de monotonie gratie sexului. Andreea nu era prezenta. Nici nu se indura sa mearga la altar, dar nici nu se despart. Andreea Balan si Keo sunt impreuna de sapte ani si par unul dintre cele mai solide cupluri, iar relatia lor nu prea a cunoscut furtuni, de-a lungul timpului, mai deloc. Sau, cel putin, acestea nu au ajuns la urechile noastre. Iar cei doi iubiti au mai impartasit, de-a lungul timpului, cateva dintre secretele relatiei lor, afirmand la unison ca cel mai mult ii leaga faptul ca au acelasi domeniu de activitate, scrieCancan.

Vedetele noastre, mai sexy la 40 decat la 20. Lansarea unui parfum de doamne le-a adunat marti seara pe vedete, la Palatul Sutu din Capitala. Cu aceasta ocazie, Anca Turcasiu, Crina Matei si Nico au demonstrat ca poti arata si la 40 de ani ca de 20. Click! le-a "descusut"pe cele trei vedete de secretele siluetei perfecte. Au trecut de mult de varsta majoratului, dar pare ca pentru ele timpul sta in loc. Anca Turcasiu, Crina Matei si Nico au reusit din nou sa impresioneze cu silueta lor la lansarea parfumului Adinei Buzatu, care a avut loc marti seara, la Palatul Sutu din Capitala. Click! a stat de vorba cu fiecare dintre ele, pentru a afla care este secretul unei aparitii de invidiat. In cazul Ancai Turcasiu (43 de ani) tineretea se datoreaza regimului de viata ovo-lacto-vegetarian, pe care l-a adoptat de mai bine de 20 de ani. Vedeta a renuntat definitiv la carne si consuma numai branzeturi, fructe si legume, anuntaClick.