Aparitie soc a Iuliei Albu! Iata cum a venit la o emisiune televizata! Ce avea la gura. Fashion-editorul Iulia Albu o socat din nou cu aparitia ei, la o emisiune in studioul Kanal D. Invitata sa dea note vedetelor pentru alegerile lor vestimentare, Iulia a venit cu ceva ciudat lipit la gura, care era probabil o bucata de scotch. In timpul emisiunii, a fost la fel de severa cu notele acordate, cele mai multe fiind de 5, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ion Dolanescu, "topit" dupa o stripteuza. Indragitul si regretatul artist Ion Dolanescu a fost toata viata un barbat cu mare "priza"la femei. Click! va prezinta imagini inedite cu maestrul, fotografiat chiar in bratele unei stripteuze voluptoase. Intr-o toamna din 199... lunga, calduroasa si frumoasa ca acum, ma suna Ion Dolanescu. "Copilu', vezi ce zi frumoasa, hai cu mine si cu PT la tara undeva la un han". Mananci, calule ovaz? Am acceptat. A venit. M-a luat. Dupa vreo ora de mers ne-am oprit intr-o comuna la un soi de han romanesc splendid, abia deschis. Patronul, amic ca lui Ion, il invitase, cu cativa prieteni, sa-i faca safteaua. Mai ales ca, daca venea acolo supervedeta nationala, succesul era garntat. Must, pastrama, vin la cana de lut, lautari, fete sumar investmantate... Totul a decurs conform schemei chefului national. De la A la Z. La un moment dat, dupa ceva susoteli cu patronul, Ion a disparut de la masa. M-am dus, curios, sa-l caut. L-am gasit intr-o ipostaza... calda. Foto inClick.

Bote a pipait-o pe Anda Adam in vazul lumii. Catalin Botezatu si Anda Adam au petrecut cateva zile impreuna la Suceava, unde ea a cantat, iar el a prezentat pe aceeasi scena cea mai noua colectie de lenjerie intima. Cei doi si-au aranjat show-ul in asa fel incat sa stea mai mult timp impreuna. Dupa spectacolul din mallul sucevean, Anda, imbracata intr-o tinuta ce-i punea in evidenta formele, si Catalin s-au distrat intrun club din oras pana dimineata. Si daca la inceputul serii s-au purtat ca doi buni amici, spre dimineata, dupa cateva pahare cu whisky, nu s-au mai ferit de cei prezenti si au trecut la mangaieri indecente si dansuri lascive, informeazaLibertatea.

Are un nou iubit! Madalina Ghenea, fotografiata de paparazzi alaturi de un alt barbat. Este tot un actor celebru. Madalina Ghenea a fost surprinsa de parapazzi alaturi de un alt barbat, cu care a inceput, se pare, o poveste de dragoste. Fotografiile cu Madalina si actorul Michael Fassbender au aparut in Daily Mail, insa jurnalistii nu au identificat-o pe actrita de origine romana, prezentand-o drept "o femeie misterioasa". Madalina si Michael se afla in Noua Zeelanda si au fost surprinsi la o benzinarie, de unde isi cumparau ceva de mancare. Fassbender a recunoscut ca relatiile lui amoroase nu dureaza de obicei prea mult, din cauza programului foarte incarcat. El a devenit celebru datorita filmelor "Prometheus", "Inglorious Bastards" si "X-Men". Madalina Ghenea a tinut prima pagina a ziarelor datorita relatiei ei tumultoase cu actorul Gerard Butler, anuntaCancan.

Sexy si rea, Rihanna a iesit la plaja. Mai sexy ca niciodata! Rihanna si-a lasat admiratorii cu gura cascata, cand a aparut la plaja intr-un costum de baie minuscul si un corp bine tonifiat. Emana sex-appeal prin toti porii! Rihanna a intors privirile tuturor barbatilor aflati miercuri dimineata, la plaja in Barbados. Profitand de pauza dintre concerte, cantareata de 25 de ani a dat o fuga pana in Barbados, pentru cateva zile de rasfat. Diva a tinut sa-l serbeze si pe bunicul ei, Bravo, care implinea onorabila varsta de 85 de ani. Rihanna a fost mereu inconjurata de bodyguarzi, pentru ca zeci de barbati ravneau sa o atinga cateva clipe. Unsa cu ulei peste tot corpul, diva a trezit fanteziile reprezentantilor sexului tare, informeazaClick.