Cadou neasteptat in noaptea dinaintea nuntii! Ce i-a daruit Ilie Nastase viitoarei lui sotii! Noaptea 0 pentru Ilie Nastase si Brigitte Sfat! Cei doi se casatoresc maine in Poiana Brasov, iar fostul tenisman nu a uitat sa fie atent! Chiar daca partida e castigata!"Dragostea adevarata nu moarte niciodata", asta sustine Brigitte despre relatia dintre ea si Ilie Nastase. Viitoarea mireasa s-a pozat in timp ce ii multumea fostului tenisman pentru imensul buchet de trandafiri rosii. Brigitte s-a ocupta de toate aspectele legate de nunta de maine, din Poiana Brasov. Ilie Nastase a marturisit ca nu s-a implicat prea mult in pregatiri, singura lui doleanta fiind sa nu auda manele la propria nunta, scrie Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Marin, 5000 de euro pentru un rol intr-un film de animatie. Fosta Zana a surprizelor este rasplatita regeste pentru ca isi imprumuta vocea intr-un film de animatie. Andreea Marin urmeaza sa incaseze 5.000 de euro pentru prestatia ei in pelicula "Pasari libere". Vedeta va primi acest onorariu pentru ca da viata unui personaj dintr-un film de animatie, potrivit enational.ro. Andreea Marin va fi vocea unei curci, in pelicula "Pasari libere", in regia lui Jimmy Hayward, care va avea premiera in cinematografele din tara pe data de 15 noiembrie. Partenerul curcii Jenny este Reggie, interpretat de Pavel Bartos, noteaza Click.

Andreea Raicu, pe masa de operatie! Vezi ce a patit si cum se simte. Andreea Raicu a ajuns sa aiba nevoie de ajutor medical, dupa ce mana i-a fost din greseala strivita de usa de la intrare, impinsa puternic de cainele ei. Labradorul ei Efi, bucuros nevoie mare ca-si vede stapana a sarit pe ea, iar mana prezentatoarei tv a fost prinsa in usa. Se pare ca durerea a fost atat de puternica incat Andreea Raicu nu a mai suportat si a ajuns de urgenta la spital, unde a fost operata. Din fericire, starea ei nu a necesitat internarea si, in afara unui gips cu care trebuie sa se descurce o perioada, nimic nu mai aminteste de incidentul de aseara, anunta Libertatea.

Aparitie de senzatie a Iuliei Vantur! Rochia superba cu spatele gol i-a subliniat perfect trupul de sirena. Iulia Vantur ne-a obisnuit cu aparitiile ei impecabile de la Dansez, asa ca si in aceasta seara a purtat o tinuta fabuloasa, semnata de Cristina Savulescu. Prezentatoarea "Dansez pentru tine" l-a impresionat si pe colegul ei, Stefan Banica Jr, cu o rochie cu spatele gol, care i-a pus perfect in valoare trupul de sirena. Vestimentatia, confectionata dintr-un material care crea un joc de lumini, l-a facut pe artist sa o admire din cap pana in picioare pe blondina. "Indiferent de starea vremii, eu incerc sa mentin ridicata temperatura acestui sezon", i-a spus Iulia colegului ei, in timp ce a facut o pirueta pentru a-i demonstra asta, scrie Cancan.

Mihai Bendeac le-a dat parintilor toti banii castigati. Dupa ce s-a certat cu Antena 1, Mihai Bendeac (30 de ani) a decis sa le raspunda fanilor printr-un interviu pe care l-a inregistrat pe contul sau de Youtube. Actorul a raspuns fanilor care i-au pus intrebari indiscrete. Mihai a spus ca banii pe care i-a luat nu sunt putini si ca a incasat din acest proiect "cat castiga multi intr-un an sau doi. "Sunt al dracului de mandru de mine ca am renuntat la banii astia pentru un principiu", a marturisit el. Bendeac a mai povestit ca sta cu chirie, ca banii pe care i-a castigat s-au dus la parintii lui, care i-au investit intr-un cabinet stomatologic si o casa, anunta Click.

Bianca Dragusanu pusa pe fapte mari! Vrea sa faca facultate la 31 de ani. Bianca Dragusanu a renuntat la studii pentru a deveni vedeta, insa acum, ajunsa la 31 de ani, roscata se intoarce pe bancile scolii. Satula de criticile lui Mircea N. Stoian care nu rateaza nici o ocazie pentru a aminti faptul ca fosta prezentatoare tv aredoar 12 clase, dar deranjata si de afirmatiile fostei ei prietene apropiate, Veronica A. Cara, cum ca ea nu stia sa scrie si sa vorbeasca corecta, BIanca Dragusanu s-a hotarat ca va merge la facultate. Si nu oriunde, ci la Pshologie! "Chiar vreau sa evoluez, o sa urmez cursurile facultatii de Psihologie la zi", a declarat Bianca la "Un Show Pacatos". Se pare ca Bianca Dragusanu a mai avut o tentativa, dupa ce a terminat liceul, cand s-a inscris la facultatea de Management, dar pofta ei de carte a durat pana in momentul in care in viata ei a aparut dragostea sub forma lui Cono Paun, noteaza Libertatea.