Radu Mazare nu va mai fi imaginea distractiilor de la mare! Uite ce personaj cunoscut ii va lua locul. Chiar daca iarna abia de-acum vine peste noi, oamenii din turism din Constanta pregatesc promovarea Litoralului pentru sezonul estival 2014.Libertateava prezinta detaliul din culise care-i va uimi pe locuitorii judetului de la malul marii (si nu numai...): primarul Radu Mazare nu va mai fi imaginea distractiilor de la mare, pentru ca locul lui va fi luat de Gica Hagi! "Regele" a primit deja propunerea, se pare ca o imbratiseaza, iar in primavara se vor face si filmarile. Potrivit scenariului, Hagi va aparea jongland cum numai el stie cu mingea, iar, in final, va spune: "Welcome to Mamaia!". Autoritatile, dar si asociatiile care pun deja umarul la stabilirea strategiei pentru 2014 mizeaza pe popularitatea lui Gica Hagi, atat in Romania, dar si peste hotare, astfel ca turistii vor fi atrasi sa-i cunoasca locul natal.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Wilmark a avut o sotie secreta pana in 2005. Ani de zile, Wilmark a reusit sa tina ascuns un secret pe care nu-l stiu decat apropiatii lui. Pana sa-si intemeieze o familie alaturi de Ioana, actuala lui sotie, columbianul a mai trecut printr-un mariaj. El si fosta lui sotie, Letitia, o blonda superba, au avut, insa, o casnicie scurta, ei divortand in 2005. Unul dintre familistii convinsi din showbiz, Wilmark Rizzo Hernandez (36 de ani), ascunde in trecutul lui povestea unui mariaj ratat, despre care foarte putini stiu. Inainte sa o cunoasca pe Ioana, una dintre elevele scolii lui de dans, pe care a luat-o de sotie la 14 iunie 2008 si care i-a daruit doi copii - Lukas (5 ani) si Joakin (1 an si jumatate), columbianul a mai fost casatorit o data, noteazaClick.

Topul celor mai bogati oameni din teatru romanesc! Afla ce averi au strans directorii marilor scene! Zeci de ani pe scena, sute de roluri, multe aplauze, dar si averi frumusele. Cu asta s-au ales, de-a lungul timpului, directorii teatrelor din Bucuresti. Cei mai multi au reusit sa stranga sute de mii de euro in conturi, case, masini si ceasuri scumpe. Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista "Constantin Tanase", este unul dintre cei mai bogati directori de teatre. Potrivit ultimei declaratii de avere, el are 6 terenuri, patru case de vacanta in Bucuresti, Suceava, Sinaia si Dambovita, o casa de locuit in Bucuresti, o Toyota, 100.000 de euro in conturi si alti 100.000 de euro imprumutati fiului sau. Potrivit ultimei declaratii de avere, depusa in 2013. Florin Calinescu, directorul Teatrului Mic, are 3 terenuri in Arges si Brasov, doua apartamente in Bucuresti, unul in Timisoara, o casa de vacanta la Poiana Brasov, doua ceasuri Patek Philippe, respectiv Cartier, in valoare de 10.000, respectiv 17.000 de euro, un Mercedes din 2012, in valoare de 39.000 de euro, anuntaCancan.

Celia este insarcinata! "Am facut testul de 7 ori, ca sa fiu sigura". Frumoasa cantareata Celia este foarte fericita pentru ca urmeaza sa devina mamica. Ea a ramas insarcinata chiar in primele zile ale lunii de miere. "Copilul a fost conceput in primele zile al lunii de miere. Sunt atat de fericita. Am facut 7 teste sarcina, pentru ca nu ne venea sa credem. Toata lumea imi spune ca va fi baiat. Dar poate va fi o ea. Nu stiu inca. Mi-a fost rau in primele saptamani. Am avut greturi in fiecare zi. Acum imi este mai bine. Imi e greata doar atunci cand ma pun la masa, dar imi trece dupa ce mananc", a marturisit Celia, care urmeaza sa plece in Australia. "Voi sta o perioada mai lunga in Australia, in care ma voi retrage temporar din muzica", informeazaLibertatea.

Brigitte Sfat lamureste misterul schimbarii religiei pentru nunta cu Ilie Nastase. lie Nastase (67 de ani) si Brigitte Sfat (37 de ani) s-au casatorit sambata seara, cu mare fast, la Poiana Brasov. Peste 300 de prieteni le-au fost aproape sportivului si sotiei la nunta. Si totusi, cei doi nu au avut prilejul sa se traiasca poate cel mai important moment al unei astfel de ceremonii, si anume cununia religioasa. Acest lucru nu s-a intamplat din doua motive. In primul rand pentru ca sunt de religii diferite, Nastase fiind crestin ortodox, in timp ce Brigitte apartine cultului penticostal. Chiar daca ar fi fost de aceeasi religie, Biserica Ortodoxa ingaduie doar trei cununii religioase, iar tenismenul este la a patra. Desi s-a zvonit ca inainte de petrecere a avut loc un ceremonial secret in camera de hotel, iar bruneta s-ar fi convertit la religia sotului, pentru ca cei doi sa primeasca binecuvantarea preotului, se pare ca lucrurile nu s-au derulat asa, scrieClick.

A pozat topless la 47 de ani! Arata impecabil si este inca una din cele mai apreciate fotomodele! Desi are 47 de ani, Cindy Crawford a pozat topless pentru coperta revistei V Magazine, care va iesi pe piata pe 14 noiembrie 2013. La varsta ei, Cindy Crawford arata impecabil si nu a ezitat sa pozeze topless pe coperta unei publicatii. Cindy este unul din fotomodelele cu o cariera foarte indelungata, aparand prima data intr-o revista de profil la varsta de 16 ani. Desi a castigat o bursa la Universitatea Nortwestern, ca sa studieze chimia, tanara a renuntat si a decis sa urmeze cariera de fotomodel, devenind celebra in anii 1980-1990, anuntaCancan.