Anunta bomba: Bianca i-a cerut divortul lui Victor Slav. Bianca Dragusanu nu a mai rezistat si i-a cerut divortul lui Victor Slav, a anuntat "Acces direct". Cei doi au de gand sa se desparta la o luna de la nunta. Se pare ca Bianca a fost deranjata de cateva mesaje intre Anda Adam si Victor Slav, in care solista i-ar fi cerut fostului iubit sa fuga in lume. Bianca Dragusanu a intrat prin telefon la "Acces direct" si a dat de inteles ca intre ea si sotul ei sunt tensiuni mari. "Daca as divorta nu as fi la televizor. Anda a declarat niste lucruri si trebuie sa o credem. Nu pot sa confirm si nici sa infirm acele mesaje pentru ca imi fac rau singura [...] I-am zis lui Victor ca m-am intalnit cu Adi si ca ne-am pupat pe obraz, dar i s-a parut coincideta prea mare", a declarat Bianca, potrivit Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Oficial: Simona Gherghe si iubitul ei s-au mutat impreuna. Bat clopote de nunta. De cateva luni, Simona Gherghe este in culmea fericirii, iar acest lucru vrea sa-l impartaseasca si cu prietenii si cunostintele sale. De cand s-a cuplat cu Razvan Sadulescu, vedeta TV s-a schimbat radical, sau cel putin asa spun prietenii.Prezentatoarea TV este mult mai radioasa, zambeste mai mult, iar acest lucru vrea sa-l impartaseasca cu cei din jurul ei, scrie Cancan.

Celine Dion, divort de 720.000.000 de dolari. Anul 2013 pare sa fie unul al despartirilor la Hollywood, unde tot mai multe cupluri celebre si-au anuntat, in ultimul timp, divortul. De data aceasta, a venit si randul artistei cu una dintre cele mai apreciate voci ale tuturor timpurilor, Celine Dion (45 de ani). Desi parea ca are una dintre cele mai solide casnicii de la Hollywood, celebra Celine Dion divorteaza de Rene Angelil (71 de ani), dupa 19 ani de mariaj, anunta revista americana National Enquirer. Artista a recunoscut, nu de mult, ca, in trecut, intre ea si sotul sau au mai existat tensiuni. Astfel, odata cu intentarea divortului, intre cei doi incepe si lupta pentru averea de 720.000.000 de dolari, dar si pentru custodia celor trei baieti, scrie Libertatea.

Andreea Popescu a cheltuit 5.000 de euro pentru revenirea in showbiz. Fosta iubita a lui Mihai Bendeac si fosta dansatoare a Deliei se pregateste pentru o revenire spectaculoasa in showbiz. Si nu oricum, ci cu un show spectaculos de dans cu care vrea sa iasa la spectacole si petreceri private. Andreea Popescu face deja eforturi considerabile pentru ca show-ul sa iasa foarte bine, mai ales ca sotul Deliei, Razvan Munteanu, ii este impresar. Pana acum, Andreea a investit aproape 5.000 de euro pentru inchirierea salii de dans unde se antreneaza si pentru tinutele de scena pe care le va purta ea si colegele ei in viitoarele show-uri. In plus, am aflat ca Andreea continua si consultatiile la medic, dupa operatiile pe care le-a facut pentru reconstituirea fetei, scrie Click.

Claudia Pavel a revenit in Romania! Vezi primele fotografii cu Cream dupa ce a devenit mamica. Toata lumea a ramas surprinsa, in aceasta seara, la un eveniment monden, in momentul in care au vazut-o pe Claudia Pavel. Solista, stabilita in SUA, a nascut in urma cu cateva luni un baietel, dar este neschimbata. Cantareata obisnuia sa-si viziteze sora mai mare in America, insa si-a intalnit marea dragoste. Vedeta se iubeste de trei ani cu un american, fost baschetbalist si a devenit intre timp si mamica unui baietel, scrie Cancan.