Dezvaluirile Camillei despre Printul Charles. Intr-un interviu acordat in timpul vizitei pe care cuplul princiar britanic o efectueaza in India, Ducesa de Cornwall a dezvaluit ca sotul ei este "cea mai dificila persoana din lume pentru care trebuie sa cumperi un cadou". Declaratiile Camillei reprezinta una dintre rarele dezvaluiri publice despre relatia cuplului si despre viata privata a viitorului monarh, care este deja printul mostenitor care a asteptat cel mai mult inainte de a deveni rege din istoria monarhiei britanice. Ducesa de Cornwall, in varsta de 66 de ani, a facut astfel de marturisiri dupa o vizita oficiala a cuplului princiar la Palatul Aluva din Kerala, in sud-vestul Indiei, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ea este posesoarea celui mai hot posterior din Brazilia!Vezi cine este Miss Bum Bum! Formele bine conturate sunt motivul pentru care a fost inventat Miss Bum Bum, competitie in care brazilienii isi aleg fata cu cel mai hot posterior. Un model in varsta de 25 de ani, cu un posterior cu o circumferinta de 100 de centrimetri, a fost "incoronata" noua Miss Bum Bum a Brazliei. Dai Macedo, care a reprezentat statul Goias in competitia nationala pentru cel mai frumos fund, a fost aleasa din 15 finaliste, de juriul concursului, care s-a desfasurat saptamana aceasta in Sao Paolo. Miss Bumbum este unul dinte cele mai populare evenimente din Brazilia, iar castigatoarele ajung celebritati nationale, ceea ce le garanteaza nu doar aparitii la diverse showuri de televiziune si in presa locala, dar si contracte extrem de avantajoase din punct de vedere financiar, scrie Libertatea.

Cindy Crawford, pictorial incendiar la aproape 50 de ani. Cindy Crawford are 47 de ani, dar le face concurenta multor tinere de nici 20. Fotomodelul a realizat un pictorial o sedinta foto topless si a demonstrat ca frumusetea nu are varsta. Cindy Crawford este unul dintre cele mai celebre fotomodele din lume si are o cariera de peste 30 de ani in acest domeniu. Cu toate astea, timpul pare sa stea in loc pentru Crawford, care nu a ezitat sa se dezbrace pentru o sedinta foto foarte sexy. Crawford nu-si tradeaza nici varsta si nici faptul ca a dat nastere a doi copii, informeaza Click.

Anda Adam, cu chilotii la vedere, la o petrecere! Uite ce au admirat cei din jur. Anda Adam este una dintre cele mai admirate si mai iubite cantarete de la noi. Aparitiile ei sunt mereu spectaculoase si sexy, iar de curand artista a oferit pentru privirile celor din jur, chiar mai mult decat dorea. Sexy cantareata a oferit un show de zile mari la o petrecere cu staif. Ea a fost invitata sa cante la gala de premiere a celor mai buni afaceristi din Bistrita. Daca barbatii au ramas muti la vederea solistei imbracate foarte sumar, doamnele au exclamat in cor "uau" cand Ana si-a etalat trompeta incrustata cu cristale Swarovski. Astfel, blondina le-a demonstrat bistritenilor ca stie nu doar sa danseze bine, ci si ca cante la trompeta, anunta Libertatea.

Vedetele la care nimeni nu se astepta sa divorteze! Cei doi nu mai suporta sa convietuiasca impreuna si au ales sa-si spuna adio. Nimeni nu si-ar fi inchipuit ca cei doi vor divota, mai ales ca sunt casatoriti de 19 ani. Iata insa ca nu mai suporta sa stea sub acelasi acoperis, lucru care a dus la separerea vedetelor. Cuplul in cauza este Celine Dion si Rene Angelil, care au preferat sa nu mai formeze un cuplu. Divortul celor doi presupune si lupta pentru avere, care este de 720.000.000 de dolari, dar si pentru custodia celor trei baieti: unul de 12 ani si gemenii de 3 ani, scrie Cancan.