Top 10 cele mai frumoase actrite din Romania. Au starnit pasiuni ascunse atat in inimile colegilor de scena, cat si in inimile tuturor barbatilor care au avut onoare de a le vedea pe scena teatrului romanesc. S-au facut remarcate atat prin frumusetea si eleganta de care au dat dovada, dar si prin talentul deosebit. Topul celor mai frumoase actrite, in Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Un artist legendar al Romaniei socheaza: "Sunt zile in care mananc doar pita uscata, dar mi-am pastrat demnitatea!". Nicu Covaci, liderul legendarei trupe Phoenix, si-a deschis sufletul intr-un interviu acordat ziarului Libertatea. Inima celei mai frumoase povesti a muzicii romanesti, nascuta in urma cu 50 de ani, sub talpa comunismului, pulseaza si astazi, in pieptul unui barbat barbos, trecut de 66 de ani, cu plete subtiate de timp si cu spatele drept. In ochii lui ageri licaresc stelele de pe cerul "Micii Tiganiade", iar din desenul arcuit al sprancenelor ai putea ghici acordurile calde din "Mugur de fluier". Nicu Covaci, caci despre domnia sa este vorba, isi impreuneaza degetele deprinse cu toate tainele chitarei, iar in causul palmelor aspre framanta amintiri dragi, pe care le asaza senin in albia tulbure a prezentului.

Puscaria lui Becali, bucuria fetelor. Fata lui Becali la volan, bodyguarzii dupa ea! Teodora conduce un luxos Range Rover, iar sora ei se machiaza de zor in masina. Fetele lui Gigi Becali apar in prim-plan din ce in ce mai des. Si asta mai ales pentru ca tatal lor este dupa gratii, patronul Stelei fiind total impotriva iesirilor obisnuite pentru tinerii din ziua de azi. Fotoreporterii Click! le-au surprins pe Teodora (18 ani) si Alexandra (17 ani) la plimbare prin Capitala. Ele intr-un Range Rover, in spatele lor bodyguarzii, intr-o alta masina de teren.Cele trei fiice - Teodora, Alexandra si Cristina - scumpe la vedere cat tatal lor a fost liber, isi fac acum de cap! Click! vi le-a prezentat in urma cu o saptamana pe mostenitoarele averii lui Becali la un mall din nordul Capitalei, facandu-si manichiura si apoi cumparaturile. Acum, vi le arata la plimbare prin Bucuresti.

Ce dulce-i razbunarea! Roxana Vancea i l-a suflat Andei Adam pe Catalin Botezatu. Blonda a petrecut o noapte cu fostul ei iubit, iar Vancea i l-a "suflat" pe Bote! "Showbizz-ul este un pat imens unde partenerii se schimba, intre ei", este celebra zicala a lui Bote, devenita dicton. Iar personajele din jurul lui nu fac exceptie, designer-ul aflandu-se acum in centrul razbunarii dintre doua prietene: Vancea si Anda. Prietene la catarama, nedespartite in timpul liber, relatia dintre Anda Adam si Roxana Vancea a capatat un cu totul alt sens, in urma cu aproximativ o luna, a aflat Cancan.

Bomba in showbiz! Stefan Stan se iubeste cu o blonda celebra! I-am prins asupra faptului! Ei formeaza cel mai nou si mai fierbinte cuplu din lumea mondena! Stefan Stan iubeste din nou, iar Wowbiz.ro are si dovada faptului ca posesorul titlului de Vocea Romaniei este indragostit. Noua iubita a lui Stefan Stan este Vica Blochina, cunoscuta ca Vica lui Piturca.

Ramona Gabor se marita si se umple de bani! Ce viitor o asteapta in Dubai pe sora Monicai! N-a avut parte de o copilarie usoara, insa viitorul ei va fi unul foarte frumos! Cel putin asta are scris in destin! Ramona Gabor este nascuta intr-o zi guvernata de Foc Yang si de Sobolan si in an de Pamant yang si Dragon. Este o persoana sociabila, care se adapteaza usor situatiilor, este colerica si reuseste cu greu sa se stapaneasca atunci cand se enerveaza. Isi doreste un barbat puternic, cu un statut social si material care sa ii asigure confortul zilnic si sa ii satisfaca mofturile, scrie Cancan.