Santajata cu poze in care face sex oral! Cum raspunde o cantareata de la noi in fata imaginilor! Isi cauta succesul prin Germania, dar in Romania a lasat niste imagini de-a dreptul compromitatoare. Fosta iubita a lui Stelian Ogica, Cami Hedlinger, este santajata cu o serie de fotografii porno, in care tanara cantareata este surprinsa in timp ce ii face sex oral partenerului ei. Au trait o poveste de dragoste, dar dupa trei luni s-au despartit. Cami Hedlinger si Marius Televijan, alias Don Juan de Pitesti, sunt acum la cutite, dupa ce fostul iubit a dat publicitatii mai multe fotografii in care tanara apare in ipostaze stanjenitoare, potrivit gazetamondena.ro. Din imagini, se vede cum cantareata, imbracata provocator, ajunge in compania barbatului care, deja era gol pusca. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Cami incepe si ii face acestuia sex oral, scrieClick.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Loredana Chivu, aproape dezbracata la TV! Nu si-a aratat doar silicoanele imense, ci si fundul bombat. Loredana Chivu si-a facut aparitia, la emisiunea in care este asistenta, intr-o tinuta care va provoca imaginatia barbatilor. Blondina s-a hotarat sa-si scoata la inaintare nu doar silicoanele imense, ci si fundul. In aceasta seara, Chivu a purtat un corset foarte decoltat si o pereche de pantaloni prin care i se vedeau cu usururinta fesele. Mandra de tinuta ei, dar mai ales de dotarile fizice, ea l-a intrebat pe moderatorul emisiunii TV in care lucreaza daca ii place cum arata. Pentru o imagine mai clara, blonda s-a intors cu spatele, iar imaginile nu au mai lasat loc de comentarii, anuntaCancan.

Daniela Gyorfi a incins atmosfera! A venit fara chiloti la o emisiune! Cantareata a purtat o tinuta extrem de provocatoare la o emisiune de la Kanal D. Daniela Gyorfi si-a facut aparitia la o emisiune de la Kanal D intr-o rochie de culoare neagra foarte provocatoare. Tinuta era foarte decupata si transparenta pe partile laterale, astfel incat dadea impresia ca vedeta nu poarta chiloti. Intrebata daca are sau nu chiloti pe ea, Daniela a evitat raspunsul, insa cel care a dat-o de gol a fost chiar partenerul ei de viata, George Tal, care a spus: "De un lucru sunt sigur. Eu am (n.r. chiloti)". La insistentele moderatorului emisiunii, Daniela a afirmat referitor la dilema daca poarta sau nu chiloti: "Nu port de mult timp. Am fost prima care am recunoscut de mult", informeazaLibertatea.

Iulia Vantur, amor la hotel cu Salman Khan? Dupa ce Salman Khan a negat ca s-a vazut cu Iulia Vantur, imaginile ii dau de gol! Iulia l-a vizitat pe starul inidian, la hotelul din Sibiu. Nu mai este loc de indoiala! Iulia Vantur are o relatie de iubire cu actorul de la Bollywood. Desi vedeta PRO Tv nu a recunoscut niciodata ca formeaza un cuplu cu ravnitul actor de origine indiana, fotografiile cu ei doi sunt graitoare. Blonda a fost vazuta in aeroprot, in timp ce urca in elicopter, pentru a ajunge la Sibiu, acolo unde filmeaza starul. Iar seara trecuta, aceasta a fost surprinsa dupa ce iesea din acelasi hotel in care este cazat si Salman Khan, si anume Hilton. In ambele fotografii, vedeta purta aceeasi haina, scrieClick.

O faimoasa vedeta Playboy de la noi s-a facut de ras la o petrecere. Vezi cum a comis-o "iepurasul"! Roxana Dobre, una dintre cele mai constante prezente de pe coperta revistei Playboy, si-a socat fanii prin ultima ei aparitie publica. Posesoare a unor dimensiuni care sfideaza perfectiunea, 87-60-88, Roxana a pozat de trei ori pe coperta revistei iepurasului cu papion din tara noastra. Zilele trecute, focoasa bruneta a luat parte la o petrecere de pomina, organizata tocmai de Playboy intr-un club de fite din Capitala. Imbracata intr-o superba rochie de culoare neagra, care i-a pus silueta in evidenta, Roxana a facut furori pe covorul rosu, insa i-a socat pe cei prezenti in momentul in care a deschis gura, anuntaCancan.