Nimeni nu se astepta la asa ceva de la ea! Anamaria Ferentz, in ipostaze lesbi alaturi de alta femeie. Fotografiile cu tenta lesbi au devenit o veritabila moda in showbiz, insa niciodata nu ne-am fi asteptat la asa ceva din partea frumoasei Anamaria Ferentz. Stabilita de mai multi ani in Statele Unite, fosta componenta a trupei Demmo traieste din plin visul american. Anamaria o duce de minune pe plan profesional, semnand un contract cu o casa de discuri din SUA si cochetand, in acelasi timp, cu actoria. Nu la fel de roz sunt lucrurile pe plan sentimental. Compatrioata noastra este in continuare singura, insa, in lipsa barbatilor, isi gaseste alinarea in bratele prietenelor ei, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Adevarul despre plecarea Claudiei Pavel (Cream) in America. Cream a plecat singura peste ocean, a venit mamica si s-a intors insotita de iubit si copil. Claudia Pavel, ex Candy, a revenit in tara cu copilul ei si tatal copilului si a povestit ca inca mai alapteaza. "Medicii recomanda sa alaptezi doi ani, eu o voi face cat voi putea. Ne-am imbolnavit cand am venit in tara si am racit. Am fost plecata trei ani si am revenit cu logodnicul. Locuiesc la Los Angeles, am inregistrat un album si am jucat intr-un film. Medicul mi-a recomandat sa nu vorbesc despre sarcina, despre copil, sa-l tin departe. Dupa ce am nascut aveam cateva kilograme in plus si imi doream sa slabesc. Nu am facut niciun efor major, a venit de la sine". Integral inClick.

Tenorul Costel Busuioc si-a dat nevasta pe o amanta tinerica. Dupa o casnicie de mai bine de 15 ani, celebrul tenor Costel Busuioc (40 de ani) si-a parasit sotia, fara sa tina cont ca are patru copii. Tenorul, care a castigat, in 2008, marele concurs muzical Fiii Babilonului, desfasurat in Spania, a facut acest pas pentru o femeie cu ceva ani mai mica decat el, despre care el sustine ca este "inteligenta si tenace". Iubitor al muzicii de opera, dar cantaret fara studii de specialitate, Costel Busuioc a incercat in repetate randuri, fara succes insa, sa-si faca intrarea in lumea operei. Cum n-a primit nici o oferta in acest sens, barbatul, stabilit in Timisoara, a luat drumul Spaniei, angajandu-se ca zidar. Iar banii stransi cu sudoarea muncii ii trimitea regulat acasa, unde avea de hranit cinci guri, pe sotia Daniela, dar si pe cei patru copii ai sai, Tabita, Daniel, Sara si Rebecca, informeazaLibertatea.

Moculeasca isi va iesi din minti cand va afla asta! Fostul ei iubit a lasat-o insarcinata pe Nidia? "E in doua luni". Cristi Marin e pe cale sa provoace un nou scandal intre el si fosta lui iubita, Mariana Moculescu. In urma cu cateva zile, barbatul a declarat ca, in timpul relatiei cu Mariana Moculescu, a intretinut relatii sexuale si cu fiica acesteia, Nidia, pe care a platit-o cu suma de 200 de lei. Dupa ce Nidia a negat ferm acest lucru, Cristi Marin revine cu o noua bomba: fiica Marianei Moculescu ar fi insarcinata in doua luni cu el. "Nidia m-a anuntat ca este gravida si mi-a trimis si dovada, un test de sarcina, pozitiv", si-a postat el pe Facebook. Fostul iubit al Marianei sustine ca o crede pe Nidia, iar daca aceasta informatie este falsa vina ii apartine doar tinerei. Pentru a-si intari afirmatiile, Cristi Marin ne-a trimis si cateva conversatii pe care spune ca le-a avut cu Nidia, atunci cand ea l-a anuntat ca e insarcinata, scrieCancan.

Ce mult seamana noua iubita si fosta sotie a lui Zaharescu!La trei luni de la divort, Andrei Zaharescu (53 de ani) a uitat-o pe Andreea Berecleanu (38 de ani). Purtatorul de cuvand al Guvernului si-a regasit fericirea in bratele avocatei Cosmina Ionescu, potrivit revistei "Ciao!". Se vede de la o posta ca Zaharescu are aceleasi gusturi la femei. Cosmina seamana izbitor cu fosta sa sotie. Paparazzii revistei "Ciao!" l-au surprins pe Andrei Zaharescu impreuna cu noua iubita, Cosmina Ionescu, avocat al firmei "Giurgiu&Asociatii". Din imagini se vede cu ochiul liber ca fostul purtator de cuvant al Guvernului are acelasi gust la femei. Noua sa iubita seamana foarte bine cu fosta sotie, atat la forma fetei, la par, cat si la nas si buze, anuntaClick.

Andra, schimbare radicala de look! O sa fii uimit cum arata acum! Andra a decis sa faca o schimbare in ceea ce priveste felul in care arata. Celebra cantareata a postat imagini cu noul sau look pe pagina ei de Facebook. Artista nu mai are parul lung si foarte drept, ci este cu totul diferita. Acum, vedeta este creata, coafura care ii vine foarte bine, dupa cum au remarcat si admiratorii ei de pe site-ul de socializare. Noul look al Andrei se pare ca este facut special pentru filmarile la noul sau videoclip - "Atata timp cat ma iubesti", la care cantareata lucreaza de zor, informeazaLibertatea.