LadyGaGa isi face parfum din pipi! Cand zici ca Lady GaGa le-a facut pe toate si nu te mai surprinde cu nimic, atunci sa te tii bine! Pentru ca excentrica artista pe numele ei real Stefani Joanne Angelina Germanotta, de 27 de ani, isi tine fanii cuplati in permanenta la 220 de volti, administrandu-le soc dupa soc. Lady GaGa a fost invitata ieri la o emisiune televizata si a anuntat cu dezinvoltura ca "in curand se va lansa pe piata un parfum facut din urina ei". Culmea, cantareata americana habar nu avea de intentiile ciudate ale celor din jurul ei. In urma cu un an, cand ea a fost invitata la emisiunea moderata de Andy Cohen "Watch what happens live", ea a facut pipi in lada de gunoi din cabina de machiaj. Joi a fost prezenta la o alta emisiune si a anuntat ca "ce a facut ea in gunoi a devenit parfum", noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Iulia Vantur, dezvaluiri despre serile petrecute cu Salman Khan, in Romania! Escapada amoroasa a frumoasei prezentatoare TV Iulia Vantur s-a incheiat ieri, dupa ce a petrecut cateva nopti fabuloase alaturi de presupusul sau iubit, actorul indian Salman Khan, atat la Sibiu, cat si in Bucuresti. Din pacate, cei doi porumbei nu au avut prea mult timp pentru ei, deoarece starul bollywoodian a stat mai mult pe platoul de filmare. Truda lui se pare ca a fost pe deplin "rasplatita", pentru ca seara de seara indianul a fost vazut urcand in apartamentul lui alaturi de superba blondina care face furori in emisiunea "Dansez pentru tine", de la PRO TV. Ba mai mult, in camera, Salman Khan si-a rasfatat partenera cu delicatese si cu bauturi scumpe, informeaza Libertatea.

Un mare actor din seria "X-Men", operat de cancer de piele! Hugh Jackman a dezvaluit ca a fost tratat de cancer de piele, dupa ce sotia lui l-a obligat sa mearga la un control din cauza unei urme aparut pe nas. Actorul australian, cunoscut pentru rolul lui Wolverine din seria "X-Men", a recunoscut joi pe contul de Instagram ca a suferit o interventie dupa ce Deborra Lee-Furnes, sotia sa, l-a pus sa faca un control "Deb mi-a spus sa ma duc la doctor pentru a vedea ce e cu umflatura de pe nas. Cata dreptate a avut! Aveam carcinom nazal", a scris el langa o poza in care apare cu nasul bandajat dupa operatie, scrie Click.

Zice ca nu si-ar face niciodata o operatie, dar minte! Interventia chirurgicala a Deliei de care toti au uitat: si-a marit sanii. Pe vrema cand canta cu Nick era o tanara silfida, fara forme, cu un trup androgin. Si, cum toata viata si-a dorit sa fie o femeie cu forme, Delia a apelat la maiestria chirurgului estetician, pentru un implant cu silicon, in urma cu aproape zece ani. "Nu cred ca imi voi face vreodata operatii estetice. Eu asociez operatia cu boala si nu imi place deloc sa fiu bolnava. Ma simt bine in pielea mea, insa stiu ca nu arat perfect. As vrea sa mai schimb unele lucruri la mine, insa incerc sa o fac prin alte metode, nu cu ajutorul medicilor esteticieni", a declarat Delia, pentru Cancan.ro, in urma cu doar trei zile.

Razboi total intre Iulia Albu si Alex Velea. De-a lungul timpului, Iulia Albu a criticat multe vedete, dar nici una nu a a ripostat dur la aprecierile facute de cunoscutul fashion-editor. Fosta sotie a designerului Mihai Albu si-a gasit, insa, nasul. Enervat ca Iulia a spus despre el ca poarta lant de manelist, cantaretul si-a iesit din pepeni si a facut-o cu ou si cu otet. Invitata la o emisiune tv, joi seara, Iulia Albu s-a luat de stilul vestimentar abordat de Alex Velea. Fosta doamna Albu i-a dat artistului doar nota 3 pentru modul in care se imbraca, facand niste remarce deloc magulitoare. Atat i-a trebuit cantaretului ca sa-si iasa din fire! Deranjat de aprecierile facute la adresa lui, Alex Velea a rabufnit si i-a dat o replica neasteptata celei care l-a criticat. Solistul nu a folosit deloc cuvinte alese, ci dimpotriva. El a numit-o pe Iulia Albu "zdreanta fashionista" si a facut aluzii sexuale la adresa acesteia, informeaza Click.

Eva Longoria a pozat goala pusca pentru o revista spaniola. Actrita americana Eva Longoria a pozat goala pentru numarul din luna decembrie al revistei "Elle" din Spania. Eva apare pe coperta revistei acoperita doar cu cateva cristale Swarovski, plasate strategic pentru a acoperi zonele esentiale. Desi la 38 de ani este una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood, Eva a marturisit pentru revista spaniola ca "i-a fost teama sa fie atat de goala in fata unui fotograf". Eva Longoria a devenit celebra gratie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Desperate Housewives/ Neveste disperate", scrie Libertatea.