Detalii nestiute despre tragedia cumplita din viata Zanei! Tatal Andreei Marin a fost vinovat de accidentul in care a murit mama Zanei! Dan Marin a primit NUP pentru ucidere din culpa, scapand de judecata datorita amnistiei. In vara lui 1984, Andreea Marin isi pierdea mama intr-un teribil accident rutier, petrecut pe drumul de intoarcere de la mare al familiei. Desi s-a crezut mereu ca un autobuz scapat de sub control a intrat in Dacia condusa de tatal ei, documentele intrate in posesia WOWbiz.ro contrazic acest lucru.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

"Cand Inna canta live trebuie sa-i chem ambulanta!" Ce impresar o face praf pe cantareata. Inna reuseste sa se mentina in centrul atentiei in lumea muzicala, dar nu pentru ca ar face vreun show incendiar cu vocea, ci pentru ca este o artista supersexy cu priza la public. Ea s-a ales de nenumarate ori cu critici aspre, in special dupa ce a performat live in concerte. Daca pana acum se stia ca a gafat in Romania, zvonurile ca artista nu ar face fata unui recital in direct au ajuns si in strainatate, potrivit Click.

Madalina Ghenea, aparitie spectaculoasa la premiera filmului sau. Pelicula marcheaza debutul romancei la Hollywood. "Acest film inseamna foarte mult pentru mine, pentru ca am reusit sa aduc in film cinematografele din Romania si sunt foarte bucuroasa", a declarat Madalina Ghenea. Filmul "Dom Hemingway" va avea lansarea pe marile ecrane in data de 29 noiembrie, anunta EVZ.

Bianca Dragusanu a parasit Romania fara Victor Slav! Bianca Dragusanu a plecat peste hotare, insa fara sotul ei, Victor Slav. Vedeta este insotita de o prietena, care i-a tinut companie si la cumparaturi. Frumoasa roscata se afla in Roma, Italia, unde a plecat pentru cateva zile. Biancai ii prieste vacanta, caci in pozele care apare zambeste cu gura pana la urechi, semn ca e fericita, scrie Cancan.

Se marita Ramona Gabor? Iata ce gest il da de gol pe iubitul arab al romancei! Fotomodelul Ramona Gabor este rasfatata mai ceva ca o printesa, de cand l-a cunoscut, la Dubai, unde locuieste de mai bine de un an, pe iubitul ei, putred de bogat. Sora Monicai Gabor a facut un pas inteligent cand a decis sa paraseasca Bucurestiul, unde castiga prea putin din meseria de fotomodel, si s-a mutat la Dubai, unde viata i s-a schimbat radical. Iar rasfatul i-a venit odata cu aparitia in viata sa a barbatului iordanian, venit cu afaceri in acelasi loc luxos, potrivit Libertatea.

Andra, intr-o rochie complet transparenta. Maruta a ramas cu gura cascata cand a vazut-o asa in emisiune. Dupa succesul inregistrat cu melodia "Inevitabil va fi bine", Andra revine cu un nou single, o colaborare inedita cu Marius Moga. Piesa se numeste "Atata timp cat ma iubesti" si promite sa devina rapid hit! Andra a venti in emisiunea "La Maruta", unde a interpretat noua sa melodie si a povestit cum a fost la filmarile videoclipului unde a fost sustinuta de catre colegii sai de breasla. Ca si in clipul piesei "Inevitabil va fi bine", cantareata i-a avut alaturi pe multi artisti din showbiz-ul autohton, printre care s-au numarat Alina Eremia, Dorian Popa, Nicole Cherry, Adela Popescu, Mihai Gruia, Corina si Andreea Banica, noteaza Stirile Pro Tv.