Iulia Albu s-a dezlantuit! L-a distrus pe Velea dupa ce el a facut-o zdreanta! "Jihadul" s-a dezlantuit in platoul WOWbiz, atunci cand Iulia Albu a venit sa isi ia revansa fata de Alex Velea. Ea l-a numit manelist, el a atacat-o folosind cuvinte de ghetou. Dupa acest incident care a aruncat in aer showbizul romanesc, Iulia a sarit iar la gatul lui Velea si l-a facut praf. "Incult", "nebun" sau "misogin" sunt cateva din descrierile pe care i le-a atribuit Iulia, scrie WOWbiz.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mihaela Radulescu, batuta si plina de sange! Vezi cum a ajuns asa! Toata lumea o stie ca o diva, impecabila si mereu cu zambetul pe buze. Iata, totusi, ca Mihaela Radulescu apare intr-o ipostaza socanta, de femeie care cade victima violentei domestice. Mihaela Radulescu apare asa cum nimeni nu s-ar fi asteptat sa o vada vreodata. Diva de la Monaco este lovita brutal de un barbat si ajunge sa fie plina de sange. Vedeta de televiziune a decis sa se implice intr-o campanie impotriva violentei domestice, scrie Libertatea.

La Ploiesti, se reface "lotul Andresan". Starleta Laura Andresan i-a pus pe jar si i-a avut in pat atat pe Contra, antrenorul Petrolului, cat si pe Adrian Mutu, atacantul care va veni din ianuarie la echipa. Suporterii Petrolului au salutat decizia patronatului de a-l aduce pe Adi Mutu la echipa, din ianuarie. Un rol important l-a avut si tehnicianul Cosmin Contra, cel care l-a convins pe "Briliant", cu care a fost coleg de camera timp de zece ani la nationala", sa vina la Petrolul, scrie Click.

De la doliu, la extaz! Cum l-a convins Monica Gabor pe Mr. Pink sa o ia de nevasta? In 2006, Irinel Columbeanu ii punea pe deget primul inel de logodna cu diamante. Sapte ani mai tarziu, Cenusareasa de la Bacau, ajunsa acum peste mari si tari, a retrait momentul in bratele lui Mr. Pink. Revista Spy publica, in cel mai nou numar aparut astazi pe piata, o serie incredibila de dezvaluiri despre momentul in care Monica Gabor a fost ceruta in casatorie de Mr. Pink, scrie Cancan.

Rochia de mireasa a Biancai Dragusanu, vanduta de un site din China pentru o suma modica. Bianca Dragusanu are toate motivele sa fie furioasa: un site din China a copiat exact rochia sa de mireasa, pe care o vinde la un pret modic. Rochia de mireasa a Biancai e vanduta de un site din China, pentru 228 de dolari, o suma modica tinand cont de faptul ca vedeta sustinea ca rochia sa a costat cateva mii de euro. Site-ul chinez se foloseste de fotografiile de la nunta Biancai Dragusanu ca sa isi faca publicitate, scrie realitatea.net.

Oare ce a apucat-o? Andreea Esca, in pijamale in public! Daca de obicei o vedem extrem de eleganta, fie la pupitrul stirilor, fie pe la diverse evenimente mondene, de data aceasta Andreea Esca a aparut in public asa cum nu si-ar fi putut-o imagina cineva: in pijamale. Sacouri vesele, intr-o culoare, cu revere deosebite sau accesorii nastrusnice. Doar atat se poate vedea la pupitrul stirilor, atunci cand Andreea Esca le "intra" in case romanilor, de luni pana vineri, de la ora 19.00, scrie Libertatea.

In "Las Fierbinti" joaca rolul de "pampalau", in realitate Dorel este in adevarat sex-simbol. Vezi cum arata dezbracat in baie! In "Las Fierbinti" joaca rolul lui Dorel, un veritabil "pampalau" al satului, insa in viata reala Mihai Rait Dragomir este un adevarat sex-simbol. Tanarul actor de la Pro TV s-a remarcat in filmele "Vine Politia" si "Nasa", insa a dat lovitura in urma cu doi ani, cand a interpetat pentru prima data personajul Dorel din serialul de comedie "Las Fierbinti", scrie Cancan.

Miley Cyrus a aparut aproape dezbracata pe scena, dar nimeni nu s-a uitat la ea. Ce se intampla in spatele vedetei, la American Music Awards. Dupa prestatia scandaloasa pe care a pus-o in scena la MTV Video Music Awards, toata lumea se astepta ca Miley Cyrus sa incerce sa socheze din nou la American Music Awards, unde a interpretat melodia "Wrecking Ball". Cantareata a urcat pe scena aproape dezbracata, purtand doar un top si bikini cu talie inalta, imprimati cu pisici, si a cantat langa un panou imens pe care aparea o pisica portocalie, cu limba scoasa, scrie ProTv.ro.