Moment memorabil la botezul anului! Primarul Chisinaului, vrajit de Elena Udrea! Elena Udrea a facut multe victime printre politicieni romani! Complet vrajiti de farmecele blondei, cei mai importanti domni ai tarii sunt mereu atenti atunci cand blonda se afla in preajma lor. La fel s-a intamplat si sambata, la botezul nepoatei presedintelui Traian Basescu. De aceasta data victima a picat Dorin Chirtoaca, primarul Chisinaului, care s-a uitat secunde bune dupa Elena Udrea, atunci cand s-au intalnit in fata Bisericii Sfantul Spiridon din Capitala, locul in care micuta Sofia Anais a fost crestinata, sustine Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

EL e cel mai elegant barbat din Romania in 2013. Printre barbatii eleganti, cu succes in cariera, premiati de-a lungul timpului se numara Cristian Mungiu, Razvan Mazilu si Nicolai Tand. Apreciat pentru felul in care se imbraca atit pe scena, cit si in afara ei, Cornel Ilie a urcat pe scena premiantilor alaturi de trei dintre cele mai apreciate femei in lumea modei si a elegantei in acest moment: Ana Ularu, Laura Cosoi si Adelina Ivan. Aseara la Gala Premiilor Beaumonde, Globurile de cristal, Cornel Ilie (VUNK) a fost desemnat barbatul cu cel mai elegant stil in 2013, anunta EVZ Monden.

Adevarul revotator despre moartea actorului Paul Walker! Ce-au putut sa gaseasca politistii la fata locului! In locul unde s-a produs accidentul in care a murit vedeta din "Fast and Furious", politistii au gasit urme de cauciuc ars, ca si cum cineva a vrut sa faca derapaje controlate, noteaza CNN.com. Oficialii din SUA spun ca viteza a fost factorul decisiv, potrivit Cancan.

Mare prietenie intre fata si noua iubita a lui Iri! Fiica lui Columbeanu si Alexandra au defilat pe acelasi podium de moda. Alexandra Hodis (20 de ani), tanara care "i-a furat" inima lui Irinel Columbeanu (56 de ani), are o relatie speciala cu fiica milionarului. Cele doua se cunosc bine, ba chiar au prezentat haine pe scena aceluiasi festival de moda anul acesta, la Mamaia. Prima intalnire dintre Alexandra Hodis si micuta Irina Columbeanu a avut loc in urma cu un an. Cele doua s-au cunoscut la Balul Operei din Cluj, eveniment organizat chiar de bruneta care acum e iubita lui Irinel, scrie Libertatea.

Catalin Botezatu, in tandreturi cu o blonda celebra! Nu e Anda Adam. Oana Turcu a participat, sambata seara, la petrecerea organizata cu ocazia zilei de nastere a designerului Catalin Botezatu. Sotia lui Cristi Brancu le-a dezvaluit prietenilor ei ca Botezatu a avut un schimb de replici mai intim cu fosta lui iubita Tania Budi. Oana Turcu a postat pe pagina personala de Facebook mai multe fotografii de la ziua prietenului ei Catalin Botezatu. Printre fotografiile postate de vedeta se numara si o poza in care designerul apare intr-o ipostaza mai intima cu fosta lui iubita Tania Budi, noteaza Click.