Bianca rupe tacerea intr-un interviu fara perdea! A comentat in premiera totul despre zvonurile despre divortul de Victor Slav. Dupa o luna in care s-a speculat ca va divorta de Victor Slav, Bianca Dragusanu, a dezvaluit, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro, care este atmosfera in casnicia ei. Vedeta nu are de gand sa divorteze de sotul sau, insa recunoaste ca mai au certuri. S-au scris sute de articole si s-au scurs zeci de ore de emisie pe tema subiectului nuntii Biancai Dragusanu cu Victor Slav. De o luna de zile, zvonurile rele dau ca sigur divortul dintre cei doi si, culmea, nici unul nu a infirmat in tot acest timp faptul ca ar avea probleme in casnicie. Zilele trecute, dupa o perioada de tacere, Bianca a acceptat sa vorbeasca despre relatia pe care o are cu sotul sau, potrivit Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cum arata acum una dintre frumoasele Romaniei care s-a iubit cu Nicu Ceausescu. A fost o aparitie foarte apreciata de publicul din Romania, atat pentru frumusetea sa extraordinara, cat si pentru talentul ei. Cu un trup parca facut pentru pacat, cu ochii mari si parul lung si blond, Jeanina Matei a fost una dintre artistele care au facut furori in tara noastra in anii '80, potrivit Libertatea.

Vrea o parte din casa in care l-a inselat pe Sergiu Nicolaescu. Gabriela Nicolaescu, cea de-a doua sotie a regizorului, a contribuit si ea la constructia vilei din 2 Mai, pe care o va imparti acum cu Dana Nicolaescu. Vila din 2 Mai a lui Sergiu Nicolaescu a fost scoasa la vanzare de ultima sotie a regizorului, a aflat Click! in exclusivitate in urma cu doua saptamani. Surpriza de proportii, insa: banii obtinuti din vanzare vor fi impartiti de Dana Nicolaescu cu cea de-a doua sotie a regizorului, Gabriela Nicolaescu (62 de ani). Putini stiu ca Sergiu a divortat de Gabriela dupa ce a prins-o cu un alt barbat chiar in vila de la 2 Mai, scrie Cllick.

Tipar bizar al femeilor din viata lui Banica JR! Toate iubitele au patit asta dupa ce s-au culcat cu el! De trei luni, de cand are o relatie cu Stefan Banica Jr, Lavinia Parva a luat serios in greutate. Acelasi lucru li s-a intamplat in trecut si Andreei Marin, si Mihaelei Radulescu. Nu se stie de ce, insa un lucru este clar: ubirea le deschide apetitul. In luna septembrie a anului trecut, Lavinia soca pe toata lumea, atunci cand recunoastea, public, faptul ca are o relatie cu Stefan Banica Jr, noteaza Cancan.

Alexandra Stan a stat in "revizie" 6 luni! Alexandra Stan a suferit un soc emotional dupa ce fostul ei impresar Marcel Prodan a bagat-o, in luna iunie, in spital, transformand- o in sac de box. Daca ranile fizice au trecut relativ repede, cu niscaiva pilule, solista a avut nevoie de sase luni pentru a le drege si pe cele psihice. Alexandra a fost invitata sa cante la Sibiu, de Revelion, la un show in aer liber si, dupa ce a "rumegat" oferta pret de cateva zile, a acceptat, anunta Libertatea.

Andreea Banica, "reparata" cu peste 5.000 . "Rabda baba la frumusete", spune o zicala romaneasca, iar Andreea Banica e un exemplu in acest sens. Desi se lauda cu ceva timp in urma ca nu e adepta interventiilor estetice, iata ca adevarul e cu totul altul. Ea cheltuieste mii de euro lunar ca sa arate bine! Click a aflat ce interventii chirurgicale si-a facut solista.