"Vancea e buna la pat. Face sex si in spagat". Un fost iubit al vedetei, Marius Televijan, ofera amanunte picante din trecutul amoros al fostei asistente tv. Acum se iubeste cu Mihai Bendeac si pare fata cuminte, dar in trecut n-a fost chiar asa. Inainte sa ajunga asistenta tv, Roxana Vancea a avut o relatie de trei luni cu Marius Televijan, finul lui Leo de la Strehaia. Ca sa-l cucereasca, ii trimitea poze XXX. Si a reusit! "E buna rau la pat. Face sex si in spagat", a povestit, in exclusivitate pentru Click!, omul de afaceri.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Fiica actritei si cantaretei Jane Birkin a murit dupa ce a cazut de la fereastra apartamentului ei. Fotografa britanica Kate Barry, fiica actritei si cantaretei Jane Birkin, a murit miercuri, dupa ce a cazut de la fereastra apartamentului ei, aflat la etajul al patrulea intr-un imobil parizian, au afirmat mai multe surse judiciare. Potrivit unei surse apropiate de acest dosar, Kate Barry, in varsta de 46 de ani, a murit dupa ce a cazut de la fereastra apartamentului ei din acel imobil, aflat intr-un cartier rezidential din Paris. Potrivit primelor elemente ale anchetei, a fost vorba de o aruncare de la fereastra, nefiind precizat daca a fost o sinucidere sau o crima, noteaza Cancan.

Cosmina Stratan, cale libera spre Hollywood! Actrita Cosmina Stratan (29 de ani), laureata cu Palme d'Or la Cannes pentru rolul sau din pelicula "Dupa dealuri" regizata de Cristian Mungiu, se afla pe lista celor zece actori europeni selectionati in programul "Shooting Stars" din cadrul Festivalului de Film de la Berlin de anul viitor. Programul "Shooting Stars" are ca scop promovarea pe plan international a celor mai talentati tineri actori europeni, carora le faciliteaza intalnirea cu membri importanti ai industriei cinematografice (artisti consacrati, regizori, producatori de renume de la Hollywood, directori de casting). De altfel, asa au ajuns faimosi actorii Daniel Craig (agentul 007) si superba Rachel Weisz. Cosmina Stratan se inscrie astfel pe lista exclusivista pe care se mai afla doar cinci romani: Anamaria Marinca, Dragos Bucur, Ana Ularu, Ada Condeescu si Maria Popistasu, informeaza Libertatea.

Una dintre cele mai mari vedete din lume: "Daca as fi avut copii, m-ar fi detestat". Cunoscuta jurnalista americana Oprah Winfrey a vorbit despre motivele pentru care nu a avut niciodata copii. Ea a declarat pentru Hollywood Reporter, ca daca i-ar fi avut acestia ar fi detestat-o. Are o cariera de succes si o relatie frumoasa de aproape 30 de ani, dar Oprah nu a vrut sa devina mama. Asta pentru ca, a marturist ea, cariera nu i-ar fi permis sa fie un parinte bun "Daca as fi avut copii, m-ar fi detestat. In cele din urma ar fi venit sa se planga de mine la o emisiune ca a mea. Ceva trebuia sa fie sacrificat. Si ar fi fost probabil copiii", a explicat Oprah, scrie Click.

Angelina Jolie a ajuns pe mana medicilor: "Am crezut ca moare!". Angelina Jolie a panicat pe toata lumea dupa ce i s-a facut rau pe platourile de filmare. Vedeta a lesinat si a fost nevoie de interventia medicilor. Aflata la cea de-a doua experienta ca regizor, Angelina Jolie a fost doborata de oboseala si a lesinat pe platourile de filmare unde se turna pelicula "Unbroken". "Am zis ca moare atunci si acolo", a povestit un membru al echipei de filmare pentru revista americana National Enquirer. Din fericire, actrita, care cantareste doar 42 de kilograme, si-a revenit dupa cateva minute. A durat insa ceva pana sa poata sta din nou in picioare, anunta Cancan.

Socant: Cum l-au ucis drogurile pe Cory Monteith. Ce alte vedete au sfarsit la fel. Cory Monteith, devenit celebru pentru rolul Finn Hudson din serialul "Glee", a fost gasit mort sambata, 14 iulie, in camera sa de hotel din Vancouver, la varsta de 31 de ani. El a recunoscut in mai multe randuri ca s-a luptat cu dependenta de droguri si a fost internat la dezintoxicare. Iata cum pot ucide drogurile, chiar si dupa ce ai trecut prin dezintoxicare si ce alte vedete tinere au sfarsit tragic din cauza consumului de stupefiante si alcool. Politia din Vancouver nu a dat detalii despre cauza decesului, iar o autopsie va fi efectuata luni, potrivit Libertatea.ro.

.