Ion Tiriac: "Fiul meu nu vrea sa creada ca am numai 120 de masini. El crede ca ar trebui sa am mai multe". Afaceristul Ion Tiriac da interviuri foarte rar si cand o face alege cu precadere publicatiile de afara. Fostul tenismen a vorbit pentru publicatia Bild despre afacerile sale, dar si despre ceea ce-l determmina sa mearga zi de zi la job. Ion Tiriac este cunoscut in intreaga lume. "Probabil ca sunt miliardar, dar nu ma pot opri din munca. Numai moartea ma poate face sa renunt. In plus, am ajuns sa muncesc mai mult acum decat o faceam inainte. Ce altceva sa fac? Golful nu-mi place. Afacerile sint viata mea!", a povestit fostul tenismen, scrie Libertatea.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Teo isi micsoreaza stomacul ca sa slabeasca. Simpatica prezentatoare de la Kanal D s-a saturat sa fie durdulie. Potrivit unor surse Click!, Teo (45 de ani) se va opera in perioada urmatoate la stomac, pentru a-l micsora si a slabi, astfel, repede. Vedeta care prezinta "Teo Show" a recunoscut, marti, in exclusivitate pentru Click!, ca este adevarat. "Am in perspectiva sa fac aceasta operatie, probabil anul viitor. Deocamdata plec in Israel, impreuna cu niste artisti", a spus Teo, pentru Click!

Uite cum si-a modificat Bianca Dragusanu buzele! Asa de mari nu le-a avut niciodata! Slav isi freaca palmele de fericire! Bianca Dragusanu a renuntat la serviciile medicilor din Ungaria si l-a ales pe doctorul Kasem sa se ocupe de look-ul ei. Doctorul a spus ca momentan nu este nevoie sa intervina, dar in timp se va ocupa de tot ce inseamna fizicul Biancai. Mai mult, el a promis ca ii va rezolva si problema de la picioare. Totusi, lucrurile nu par sa stea asa, Bianca afisand astazi niste buze cu mult mai mari decat ne-a obisnuit de obicei. Iti place cum ii sta?, scrie WOWbiz.

Costel Busuioc a ajuns un anonim! S-a intors in Romania si face spectacol la caminul cultural! Dupa ce a devenit un fenomen in Spania, iar romanii i-au facut urale, in urma cu mai multi ani, soarta ziadarului-tenor a luat o intorsatura incredibila: chiar daca nu s-a lasat de cantat, Costel Busuioc nu mai are acelasi succes. Viata lui "Pavarotti din Carpati" nu mai este atat de stralucitoare pe cat era acum cinci ani, cand a incasat 100.000 de euro dupa ce a castigat un concurs de muzica. A investit banii intr-un teren, si-a luat o masina, si s-a mutat cu familia, cu chirie, in Timisoara, scrie Cancan.

Gigi Becali se distreaza de minune in celula din Penitenciarul Poarta Alba. I-au cantat lautarii la telefon, zeci de minute! Senatorii si deputatii PPDD au fost luni seara invitati de Dan Diaconescu la un restaurant din Capitala. Cum probabil stia de petrecere de la prietenii sai din politica, Gigi Becali i-a sunat din inchisoare pe fostii colegi din Parlament sa le ureze "Sarbatori fericite" si s-a ales cu un cadou muzical prin telefon. Un sprit, o tuiculita, mancare traditionala, un taraf de lautari celebri si chef de distractie. De toate au avut parte politicienii lui Diaconescu l a petrecerea de sfarsit de an de la un cunoscut han din Capitala. Si de ceva in plus, scrie Libertatea.

Un cuplu-bomba e pe cale sa se formeze? Uite-i imbratisati si tinandu-se de mana! Xonia a pus punct relatiei cu F. Charm, in urma cu cateva luni, dupa o relatie de mai bine de trei ani. De atunci, blonda a mai fost surprinsa in compania mai multor barbati, insa nu in ipostaze compromitatoare. Probabil, dupa o relatia de mai bine de trei ani, Xonia a simtit nevoia sa se linisteasca, sa-si adune gandurile si sa nu se refugieze repede in bratele altui barbat. Sigur, dupa despartire, cantareata a mai iesit cu cateva personaje cunoscute, insa nu ne-a anuntat ca a gasit iubitul perfect. Unul dintre cei cu care a mai fost surprinsa artista, in ultima perioada, este Andrei Leonte, castigatorul XFactor, scrie WOWbiz.

Probleme grave pentru iubita lui Marian Vanghelie... Afla ce a patit pentru ca nu s-a platit datoriile. Oana Niculescu Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, are probleme din cauza faptului ca nu si-a platit datoriile catre o banca nici dupa ce a fost somata, motiv pentru care unitatea financiara a luat masuri. Oana Niculescu Mizil si gostul ei sot au fost somati de catre banca in calitate de debitori/garanti, sa-si achite datoriile, insa pentru ca acest lucru nu s-a intamplat, executorul judecatoresc a decis sa scoata la licitatie un teren, astfel incat unitatea financiara sa-si poata recupera banii, scrie Cancan.