Ea ii impodobeste bradul lui Fuego! Pozele astea sunt mai rare decat dosarele secrete din arhiva Vaticanului. In timp ce multi cred ca Fuego ar fi fiul Irinei Loghin, Cancan.ro va ofera imagini extrem de rare cu femeia care i-a dat viata lui Paul Surugiu. Mama biologica a artistului se numeste Eugenia si este cea cu care artistul... impodobeste bradul. Cel mai ironizat cantaret din Romania a fost ani la randul tratat ca fiind fiul Irinei Loghin. Aceste speculatii au aparut de cand a lansat piesa de Craciun cu Irina Loghin "Impodobeste, mama bradul", care ulterior a devenit un hit, dar si o foarte buna sursa de parodii si amuzament. De fapt, cea cu care cantaretul cu care impodobeste an de an bradul de Craciun este Eugenia Surugiu, scrie Cancan.

VedeteFoto: Colaj foto

Bomba inainte de Craciun! Piersic recunoaste, in sfarsit, relatia cu Angela Similea! "Ne mai pipaiam pana ne-am cuplat de tot". Dupa ce s-a reactivat zvonul ca Florin Piersic ar fi avut o relatie cu Mihaela Radulescu, bomba a cazut din alta parte! Actorul recunoaste ca a avut o idila cu o celebritate autohtona, insa numele ei este... Angela Similea! Florin Piersic este la ora adevarului! La scurt timp dupa ce a declarat ca este o inventie ca ar fi avut o relatie cu Mihaela Radulescu, ba mai mult, a spus raspicat ca diva nu este genul lui de femeie, actorul inchide definitiv gura carcotasilor in privinta Angelei Similea. El spune, dupa ani de zile de negari sau de jumatati de adevar, ca a iubit-o enorm pe cantareata si ca a trait momente unice alaturi de ea, scrie WOWbiz.

Lucruri nestiute despre Florin Ristei, castigatorul de la X Factor: Era frumos, rusinos si interpreta roluri de fetite! A mers in linie dreapta de la auditii pana in finala, mizand doar pe fortele proprii si pe talentul sau - asa a demonstrat Florin Ristei (26 de ani) ca el este Factorul X, iar munca i-a fost rasplatita pe deplin: a plecat acasa cu un cec de 120.000 de euro. Libertatea va prezinta astazi portretul nefardat al tanarului artist din Galati. Florin Ristei, pustiul simpatic care facea furori prin 2000 cu refrenul "Ea este Dana/Colega mea/Si vreau diseara sa ma plimb cu ea", si-a vazut visul cu ochii, duminica, la Antena 1, cand a fost desemnat castigatorul editiei de anul acesta al show-ului "X Factor", scrie Libertatea.

Antonia a pozat topless! Prima imagine in care artista apare fara sutien! Constienta de senzualitatea ei si de calitatile fizice cu care a inzestrat-o Mama Natura, Antonia a renuntat la sutien pentru un pictorial incendiar. Fanii vor fi insa dezamagiti, deoarece solista nu lasa la vedere aproape nimic. Cantareata a pozat in cel mai nou numar al revistei Unica, iar ipostazele in care s-a lasat fotografiata sunt incredibil de senzuale. Pe coperta, ea apare fara sutien, in timp ce-si acopera sanii cu mainile, astfel ca imaginatia privitorului este greu pusa la incercare. Cu aceasta ocazie, Antonia a acordat si un interviu in care vorbeste despre fiica ei, Maya, dar si despre felul in care i s-a schimbat viata de cand a devenit mamica, scrie Cancan.

Parca nu s-a ingrasat niciun gram! Carmen Bruma, gravida in cinci luni, cu burtica la vedere. Carmen Bruma va deveni mamica pentru prima oara, motiv de bucurie atat pentru ea, cat si pentru iubitul ei, Mircea Badea. Prezentatoarea, gravida in luna a cincea, le-a aratat fanilor cat de mult i-a crescut burtica. Desi este la jumatatea sarcinii, Carmen nu s-a ingrasat mai deloc si este in aceasi forma de invidiat. Singurul lucru care indica faptul ca va naste e burtice ceva mai pronuntata, dar nu cu mult. "Am ajuns la jumatatea sarcinii (20 de saptamani) . La cererea publicului postez niste poze cu "burtica"", a scris Carmen langa pozele postate pe Facebook, scrie Click.

A ajuns-o oboseala grav! Simona Gherghe, cea mai urata aparitie la tv: cearcanele si ridurile nu au mai fost acoperite de machiaj. Cu doar o zi inainte de ajunul Craciunului cand toate gospodinele pregatesc bunatati acasa, Simona Gherghe a fost prezenta la tv. Prezentatoarea a tinut o emisiune love cu multi invitati. Chiar daca a primit un compliment din partea mezinului familiei Maxer, Simona a socat spectatorii cu un look dezastruos. Blonda a fost atat de obosita si fara vlaga incat nu intelegea ce spuneau micutii din platou. Nici machiajul nu a reusit sa o faca sa straluceasca deoarece cearcanele si ridurile ei de la ochi s-au facut observate cu usurinta, scrie WOWbiz.

Diana Dumitrescu are probleme cu banii? Vezi ce face pentru cateva sute de lei! Actrita Diana Dumitrescu nu pare sa treaca prin cea mai buna perioada a vietii sale. Dupa divortul de Ducu Ion, frumoasa blonda s-a lansat in afaceri cu... cutii. In mod incredibil, Diana vinde cutii handmade pe Internet, lucru care da de gandit cu privire la finantele sale. Despartiea de Ducu Ion si rolurile tot mai putine din ultima perioada au facut-o pe Diana Dumitrescu sa se reorienteze cu privire la veniturile sale. Astfel, blonda a pus pe picioare o afacere cu cutii handmade. Actrita vinde cutii botezate "D'box" pe Facebook cu preturi cuprinse intre 30 de lei si 400 de lei, scrie Libertatea.