Erau celebri, aveau lumea la picioare, insa au luat o decizie radicala. Ei au renuntat la tot pentru Dumnezeu! Au avut lumea la picioare, s-au bucurat de faima, dar si de admiratia publicului, insa au luat o hotarare radicala. Au renuntat la tot si au "plecat" sa-l slujeasca pe Dumnezeu, iar de Craciun se roaga pentru noi si pentru iertarea greselilor noastre. Cunoscutii actori Dragos Paslaru, Mariana Buruiana, Monica Fermo, rockerul Dan Badulescu, Sorin Chifiriuc sau fotbalistul Eduard Bandi se numara printre cei care au ales aceasta cale, deloc usoara, insa care le aduce mai multa bucurie in suflet decat celebritatea, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Banel Nicolita se insoara cu cateva zile inainte de Revelion. Banel Nicolita, fosta vedeta a echipei Steaua, actualmente fotbalist la Saint Etienne, Franta, face nunta inainte de Anul Nou, pe 28 decembrie, la Braila. Banel Nicolita, fosta vedeta a echipei Steaua, actualmente fotbalist la Saint Etienne, Franta, face nunta inainte de Anul Nou, pe 28 decembrie, la Braila. Jucatorul si cea care i-a devenit sotie in fata ofiterului de stare civila in luna mai a.c., Cristina Pisica, vor petrece alaturi de circa 150 de invitati la un resturant select din oras. Cei doi planuiau tot in ultimele zile ale anului sa se cunune insa au grabit momentul in care si-au jurat credinta deoarece Cristina era insarcinata si si-a dorit sa nasca maritata. Nunta va fi animata de mai multi solisti pop si din zona muzicii de petrecere, amintim Sorinel Copilul de Aur, de care-l leaga o prietenie veche, anuntaLibertatea.

Ce Mos Craciun pervers a avut Simona Gherghe in emisiune! Uite ce i-a facut Iulianei Luciu. In editia speciala de Craciun a emisiunii "Acces direct", difuzata marti, Simona Gherghe l-a avut in platou si pe Mos Craciun. Unul cu barba mare, dar suplu si cu apetit pentru asistenta ei, Iuliana Luciu. Pe parcursul programului, Mosul a stat numai langa Iuliana, a mangaiat-o, a pipait-o si a pupat-o. Bruneta i-a acordat toata atentia, sperand sa primeasca un cadou consistent. La finalul emisiunii, Mos Craciun a fost deconspirat: personajul a fost interpretat de indragitul solist Mihai Constantinescu, informeazaClick.

Iubitul Oanei Zavoranu iese noaptea din casa pentru dependenta brunetei. "N-a patit nimic, dar asa isi ia ea cocktailul". Deja a devenit un simbol national ca Oana Zavoranu sa lesine, sa i se faca rau sau sa cheme salvarea pentru ca este pe moarte. Mai in gluma mai in serios, totusi bruneta chiar are probleme de sanatate si este dependenta de pastile. Cel mai bine o stie insa iubitul ei, Razvan Dumitrescu, care are grija intotdeauna ca brunetei sa nu-i lipseasca medicamentatia care o tine pe picioare. Drept dovada ca, indiferent de ora sau de starea vremii, tanarul iese din casa pentru a vizita o farmacie.Cancanl-a intalnit pe Ravan in miez de noapte pe cand se plimba cu reteta iubitei sale la diverse puncte farmaceutice. Tanarul a vrut sa se asigure ca Oanei nu-i lipsesc pilulele dimineata cand se trezeste.

Cele mai ascultate cantece de Craciun! Sigur le-ai fredonat si tu macar o data! Craciunul inseamna maraton la cumparaturi, pregatirea darurilor, reunirea familiei, pelicule urmarite alaturi de cei dragi, atmosfera de sarbatoare, dar si o muzica pe masura. An de an, de Craciun ascultam cu placere melodii care au ca tema aceasta mare sarbatoare. In timp, unele dintre aceste melodii, interpretate de unii dintre cei mai mari artisti ai scenei muzicale internationale, au devenit adevarate hituri si au fost fredonate de generatii la rand. Potrivit unor sondaje realizate pe internet, iata care sunt cele mai frumoase si mai ascultate cantece tocmai bune de ascultat in perioada Craciunului. Integral inLibertatea.