Ce destinatii exotice aleg vedetele de Revelion. Imediat dupa Revelion, tot mai multe dintre vedetele de la noi isi doresc sa petreaca vacante in tari straine alaturi de persoane dragi si prieteni. E si cazul lui Smiley sau al Laurei Cosoi, care au trait o poveste de dragoste in trecut si acum vor pleca separat in vacante, la peste 13.000 km distanta unul de altul. Continuarea in Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Teorie soc: Paul Walker si-a inscenat moartea. Fanii lui Paul Walker sunt revoltati dupa ce pe un site conspirationist a aparut un articol care sustine ca Paul Walker este in viata si ca accidentul in care a fost implicat ar fi fost o simpla inscenare. Un articol care sustine ca Paul Walker si-a inscenat moartea a fost publicat pe site-ul nodisinfo.com, starnind mania fanilor regretatului actor, scrie theepochtimes.com, citat de Realitatea.net.

Ioana Basescu, ceruta in casatorie de Craciun. Dupa numai sase luni de relatie, Ioana Basescu a fost ceruta de sotie de iubitul sau, Radu Petru Pricop. Avocatul i-a daruit fiicei presedintelui inelul de logodna in seara de Craciun. Nunta va avea loc in vara anului urmator. Ioana Basescu a acceptat incantata propunerea, iar nunta va avea loc anul viitor, scrie Romania Libera.

Povesti cutremuratoare traite de vedete chiar de Revelion. Pentru doua dintre cele mai respectabile vedete din Romania, Sarbatorile nu au insemnat mereu prilej de bucurii. Stela Popescu (78 de ani) si Mitica Popescu (77 de ani) au trecut prin perioade negre, in care singura lor dorinta era sa fie alaturi de cei dragi sau doar visau la o farfurie cu mancare calda. Sunt amintiri dureroase, pe care cei doi mari actori au acceptat sa le relateze, pentru Libertatea. Triste sunt si Sarbatorile cantaretilor Cristina Spatar si Dan Bittman, care, in aceasta perioada a anului, si-au pierdut parintii.

Mai tare ca Basic Instinct. Scene de sex salbatic cu o mare actrita "scapate" pe internet. Scena salbatica de sex cu Nicole Kidman a ajuns pe site-urile destinate adultilor. Frumoasa australianca, ajunsa la 44 de ani, face un rol de poveste in filmul "Hemingway & Gellhorn", in care joaca rolul dezinhibatei sotii a marelui scriitor american, interpretat de Clive Owen. Scena de sex in care care apar cei doi constituie unul dintre punctele de atractie ale productiei realizate de HBO in acest an, insa si un motiv de controversa printre cinefili, potrivit RTV.net.

Alex Velea... s-a intors la sotie, dar e cu gandul tot la amanta! Alex va fi alaturi de Antonia chiar de la inceputul anului. Desi, in ultima vreme, parea ca s-a apropiat din nou de sotia lui, Alex Velea nu renunta la iubirea pentru Antonia! Artistul a acceptat sa cante in urmatorul concert al brunetei pentru a fi alaturi de ea in primul spectacol din 2014, semn ca inca il mai intereseaza diva, noteaza Wowbiz.