Gafele anului 2013. Unele si-au aratat partile intime, altele s-au afisat neepilate sau au imbracat haine cu doua numere mai mici. Bilantul de la finalul unui an nu este complet fara gafele vedetelor. Au facut deliciul de-a lungul lunilor cu greselile lor, fie ca e vorba de cele evidente, fie de cele pe care, in mod obisnuit, le treci cu vederea. Acum a venit vremea clasamentului! Femeile au o problema atunci cand trebuie sa isi aleaga pantalonii sau colantii, pentru ca o masura nepotrivita poate sa duca la un adevarat "accident". In primavara, colantii negri i-au facut ceva probleme Adelinei Pestritu inca de la coborarea din masina. A tot incercat sa ii ridice, dar probabil ca miscarea nu a fost una inspirata. Asa toata suflarea masculina a putut sa vada si ce ascundea bruneta sub colanti, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nicoleta Luciu si-a lasat sanii liberi! Cat de incitanta este, de Revelion. Nicoleta Luciu a publicat pe pagina personala de Facebook o imagine in care apare imbracata in rochia pe care o va purta de Revelion. Rochia neagra, cu o croiala interesanta pe spate, da impresia ca ar fi transparenta si ca sanii Nicoletei sunt expusi destul de detaliat. Acest lucru a facut ca majoritatea admiratorilor sai virtuali sa o felicite pentru bustul pe care l-a expus si pentru silueta sa de invidiat, in ciuda faptului ca este mamica, anuntaClick.

Ramona Gabor, mamica in 2014? Ramona Gabor si iubitul sau iordanian, Ahmad Daham, pe care l-a cunoscut in Dubai, prin intermediul unui prieten comun, traiesc o iubire ca-n filme. Sunt nedespartiti de cand s-au vazut, au cutreierat cam toata Europa, s-au bucurat de lux prin toate tarile in care au ajuns (zilele trecute au fost si in Cehia, iar acum se pregatesc sa faca Revelionul in Spania). In plus, ambii au primit aprobarea parintilor de a fi impreuna. Mai precis, tatal lui Ahmad a placut-o pe Ramona din prima, iar Emil Gabor l-a indragit si el pe iubitul fiicei sale. Cu alte cuvinte, relatia lor nu are nici o opreliste. Intr-o astfel de situatie, ce si-ar mai putea dori indragostitii? Un copil, chiar si daca nu ar fi casatoriti cu acte, informeazaLibertatea.

Au castigat intr-un an, cat altii in zece. Smiley, Andreea Balan si Andreea Banica au incasat sume fabuloase din concerte! In plina criza financiara, cativa artisti autohtoni au reusit sa rupa si anul acesta topurile nationale si internationale, iar acest lucru le-a adus o multime de concerte, dar si incasari fabuloase. CANCAN.ro a intocmit lista celor mai bogati artisti. Anul 2013 a fost unul greu pentru o parte din artistii autohtoni, care au fost multumiti daca au avut un concert pe saptamana. Din cauza crizei financiare, spectacolele au fost mult mai putine ca in anii trecuti, asa ca, numai cei mai buni dintre ei au avut un an imbelsugat si s-au putut lauda cu cate doua-trei concerte pe saptamana. Ce-i drept, si onorariile lor au fost pe masura, reusind sa castige in numai 12 luni, cat altii in zece ani. Sumele obtinute nu le-au intrat insa partial in buzunar, deoarece, o parte din onorariu a fost dat impresarilor, instrumentistilor sau dansatorilor, scrieCancan.

E aproape goala pe net, dar nu are planuri de Revelion! Loredana Chivu pare sa aiba dilema cu privire la locul unde va petrece noaptea de revelion. Asistenta Pacatoasa le-a marturisit prietenilor sai virtuali ca nu are deocamdata niciun plan pentru noapdea de 31 decembrie asa ca a primit unele dintre cele mai indecente propuneri din partea acestora. Blonda nu s-a sinchisit sa raspunda provocarilor primite si s-a multumit in schimb sa mai publice pe pagina personala de Facebook o fotografie in care apare intr-o costumatie aproape indecenta, care lasa sa i se vada bustul imens in cel mai mic detaliu. "Deci cred ca sunt singura femeie din Romania care nu are nici un plan de Revelion!!:))", a scris ea pe Facebook, anuntaClick.