Bianca Dragusanu recunoaste ca ea si Victor nu mai sunt un cuplu de mult: "Am fost abandonata". Desi vrea sa lupte pentru casnicia ei cu Victor Slav, Bianca Dragusanu a recunoscut ca ea si sotul ei au probleme de mult timp si chiar nu mai formau un cuplu de ceva vreme. Ea a dezvaluit ca nu mai locuiau impreuna si ca s-a simtit abndonata, motiv pentru care s-a razbunat plecand la Paris cu Adi Cristea. "Nu mai locuiam cu Victor de multa vreme. M-am simtit abandonata in propria viata, am incercat sa ma razbun. Nu caut justificari. Nu ma mai asteptam sa vina de Revelion. Am constientizat cand aterizat, atunci am avut regrete. M-am trezit si mi-am dat seama ce faceam", a explicat Bianca la "Un show pacatos", scrieClick.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Marin, falimentata de divort! De ce s-a asezat cu Tuncay, la casa ei, doar la figurat? Andreea Marin si Tuncay Ozturk s-au asezat la casa lor doar la figurat, pentru ca la propriu ei nu au inca un camin. Cei doi sunt doar chiriasi in vila din Pipera, iar "Zana" si-a investit banii in imobilul unde a ramas fostul ei sot, Stefan Banica. Andreea Marin a fost una dintre vedetele tv care au castigat foarte multi bani de-a lungul carierei. Pe langa salariu, "Zana" si-a rotunjit considerabil veniturile si din firmele pe care le avea, printre care una de consultanta. O mare parte din banii pe care i-a luat i-a investit in vila in care a locuit impreuna cu Stefan Banica. Potrivit unor surse, casa, evaluata la cateva sute de mii de euro, a fost cumparata de cei doi fosti soti in comun. Dar cum o casa noua trebuie pusa la punct, au mai fost bagati alti bani si in amenajari, anuntaCancan.

Ce obraznica esti, Madalina Ghenea! Imagini incendiare cu frumoasa olteanca alaturi de un barbat atragator. Madalina Ghenea si-a incantat fanii cu noi fotografii incendiare pe care si le-a postat pe profilul personal de pe reteaua de socializare Facebook. Imaginile o arata pe frumoasa olteanca de 25 de ani in ipostaze extrem de sexy si provocatoare, alaturi de un barbat atragator, cei doi fiind foarte pasionali. Desi nu a oferit mai multe detalii legate de fotografii, se pare ca acestea fac parte dintr-o noua campanie publicitara in care a fost cooptata romanca. Madalina Ghenea a devenit cunoscuta in intreaga lume atat datorita frumusetii sale, cat si faptului ca s-a iubit cu actori celebri de la Hollywood, printre care Leonardo DiCaprio si Gerard Butler, informeazaLibertatea.

Dana Marijuana, din nou la dezintoxicare! Drama prin care trece familia artistei. Dana Marijuana e din nou internata pentru o noua cura de dezintoxicare, iar tatal ei nu mai are niciun ban. In schimb, sotul Danei, Sebastian, a dat bir cu fugitii si se pare ca cei doi sunt in pragul divortului. Fosta cantareata e din nou internata la dezintoxicare din cauza problemelor cu substantele ilegale.De cand a fost dependenta de droguri, Dana este nevoita sa faca un tratament lunar, insa nu si-a luat medicamentele si a trebuit sa se duca din nou la spital. In acest timp, tatal ei, Ion Coteanu, are grave probleme financiare si nu se mai poate intretine singur, cu atat mai putin sa poata avea grija de fata cea mare a Marijuanei. Ion Coteanu si copila traiesc din mancarea adusa de fiul batranului, singurul care mai are grija de ei. Tot barbatul este cel care sta cu fetita de doua luni a Danei, insa Ion Coteanu nu vrea sa ii ceara bani, scrieClick.

Ce a facut Anda Adam imediat dupa ce a aflat ca Victor divorteaza! A renuntat la 8.000 de euro ca sa-l consoleze pe fostul iubit. In aceasta seara, Anda Adam urma sa cante la ziua lui Nick Radoi, in America, pentru 8000 de euro. Luni insa, vedeta l-a anuntat pe milionar ca nu mai poate ajunge, fara sa isi motiveze absenta. Sa fi ramas Anda in tara pentru a-l consola pe Victor Slav? Anul 2013 a fost unul extrem de agitat pentru Anda Adam. Daca, pe plan profesional, artista a avut zeci de concerte pe luna, pe plan sentimental, blondina are de cateva luni o relatie tumultuoasa cu Catalin Tira, un pusti de 19 ani, anuntaCancan.