Monica Gabor s-a automutilat ca sa nu mai aiba probleme cu tenul! De ceva vreme, Monica Gabor apare la toate evenimentele aproape nemachiata. Faptul ca are o piele care ii permite sa nu foloseasca prea multe cosmetice se datoreaza unor luni de chin. Monica s-a "mutilat" singura pentru ca acum sa arate perfect. Acum ceva vreme, pe fata Monicai Gabor se puteau vedea cu usurinta mai multe cosuri inestetice. Desi, la momentul respectiv, se zvonea ca fosta sotie a lui Irinel Columbeanu folosea tratamente uzuale, pentru tratarea acneei, dar periculoase, se pare ca tanara s-a folosit de niste medicamente cu efecte mult mai puternice, despre care nu se stie mare lucru in Romania, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Iulia Albu a socat din nou! A renuntat la gaina si are agrafe in gura. Invitat permamneta de la Wowbiz, de la Kanal D, Iulia Albu i-a socat din nou pe fanii ei Controversata stilista Iulia Albu a aparut in platoul emisiunii Wowbiz cu un nou prieten. Aceasta a renuntat la gaina in favoarea unui catel adus in lista. Si toaleta Iuliei a fost socanta pentru ca i se vedeau sanii. Mai mult, aceasta si-a pus agrafe in buze si l-a socat chiar si pe Madalin Ionescu, caruia i-a spus ca in seara aceasta nu se vor pupa, anuntaClick.

Hot, hot, hot! Loredana Chivu, fara chiloti, de ziua ei. Blonda a ales sa petreaca asa cum se cuvine chiar la locul de munca. Asa ca, pentru ca este o seara speciala, Loredana s-a imbracat cu o rochie lunga si neagra, dar foarte decoltata, care ii lasa sanii la vedere ostentativ. Mai mult, Loredana a considerat ca rochia este mult mai bine pusa in valoare daca renunta la chiloti. Zis si facut. Blonda, fara lenjerie intima, a dansat cu foc in platoul emisiunii "Un Show Pacatos", informeazaLibertatea.

O iubire nu se uita niciodata! Ce mesaj i-a trimis Anda Adam lui Victor in ziua in care a aflat ca el divorteaza! Aflat intr-un moment dificil, dupa ce sotia lui l-a inselat cu fotbalistul Adrian Cristea, Victor Slav si-a gasit un "aliat" in... fosta lui iubita, Anda Adam. Chiar daca in urma cu un an, prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV a lasat-o pe cantareata ca sa inceapa o relatie cu Bianca Dragusanu, Anda nu pare sa aiba resentimente la adresa lui Victor. Zilele trecute, artista marturisea public, la o emisiune TV, ca nu-si doreste sa fie implicata sub nicio forma in problemele fostului ei iubit. "Vreau sa nu am nicio legatura cu acest subiect. Nu ma priveste. Eu am o relatie cu Catalin (n.red. - Tira) si vreau sa imi respectati relatia asa cum am respectat si eu pe toata lumea. Din respect pentru relatia mea cu Catalin, nu vreau sa vorbesc despre fosta relatie. Le doresc tot binele din lume", declara Anda, scrieCancan.

Iulia Vantur nu are nicio sansa sa devina sotia lui Salman Khan. Declaratiile actorului indian te vor lasa masca! Salman Khan i-a dat lovitura de gratie Iuliei Vantur. Vedeta tv, care se afla in vacanta in India, a aflat de curand prin intermediul presei din India ca actorul nu are de gand sa se casatoreasca. In ciuda speculatiilor din ultimul an, Iulia Vantur nu se va marita cu Salman Khan. Actorul indian refuza categoric ideea de a se casatori, cu Iulia sau cu orice alta femeie. Salman Khan este unul din cei mai curtati barbati din India. Printre cuceririle sale s-a numarat, se pare, si Iulia Vantur. Vedeta din Romania sustine, insa, ca cei doi sunt foarte buni amici. Presa indiana a speculat pe seama presupusei lor idile, spunand chiar ca cei doi ar fi la un pas de nunta. Daca na acum admiratoarele lui mai aveau sanse, Salman vine sa infirme orice speculatie de acest tip spunand ca nu are de gaad sa se insoare cu nicio femeie si, mai mult, ca nu are nicio iubita in prezent, anuntaClick.